DorciaIQ 09.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 W dworku Panie Dzieju to ja jeszcze nie byłam... Nie wiem, czy byłabym umiała się zachowac kulturnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nie wiem czemu nie dostaje powiadomień ostatnio..a mam kliknięte.. wszedzie chodzę, a u siebie nie wiem.. w sobotę bylismy na działce..wiosennie i pieknie.. tylko żal, że jeśli moge tu przytoczyć Agduś ...w skarbcu został tylko zloty pył.. no tak, bo co by tu odpisać Brazuni.. jak dworek tylko z nazwy.. że ja za to na statkach i w stajniach nie bywam nie pojmie na opak Pani Komandor.. toć taki gość w dom... ja mam u Ciebie drzewo to Ty możesz mieć cypelek nad rzeczką, coby np.konika wypasać.. chyba jednak przeniosę zlew..nie pod oknem..tylko gdzie? ustawiam łazienki i tylko mi Brazy brak do kuchni wracam, bo męczy mnie ten ten zlew pod oknem i taki rozstrzał do lodówki.. co z tego, że tak i tak chcę, jak to sie wydaje nierealne.. notuję co ważne przed wylewkami..za tydzień będą juz okna.. mąż liczy dachówki..szok..odlot..albo dach i nic..albo instalacje..i za rok-dwa dach.. musimy sprzedać mieszkanie, ale najpierw sie przeprowadzić, by sprzedać..tylko jak.. znacie to prawda..? za rok matura.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 o kochana... swoją twórczość zamieszczasz a ja nic o tym nie wiem?? Nie mogłaś tam krzyknąć u mnie, że mam tu lecieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 09.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam i pozdrawiam dzięki za motywacje i odwiedziny staram się nadążać uzupełniać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dario nic to u Ciebie w komentach lepsze obrazki Zibi cieszę się..pisz,pisz..bo zaraz wiosna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam, witam wiosna?? .... ale kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 NaLeśnik, witaj..wiosna dla mnie juz za tydzień..jak wstawią okna..to się przeprowadzam..koniec leniuchowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gratuluje Piąteczko!!!! Mam nadzieję, że się pochwalisz okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 NaLeśnik, witaj..wiosna dla mnie juz za tydzień..jak wstawią okna..to się przeprowadzam..koniec leniuchowania.. No to ambitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 NaLeśnik, witaj..wiosna dla mnie juz za tydzień..jak wstawią okna..to się przeprowadzam..koniec leniuchowania.. No to ambitnie... i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kochani moi.. jakie ambitnie ? jak okna, to za chwilę wchodzi hydraulik..elektryk..wylewki.. no i toż chciałam w ramach oszczędności sama tynki kłaść i co bym podołała będę się uczyć najpierw w kotłowni..na kotłowni tylko nie wiem, czy mój mąż te eksperymenty zniesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 i czy tego pyłu złotego starczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 u nas okna wprawiali w marcu, a w listopadzie już mieszkaliśmy. I wszystko robił sam teść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to może bede sie u Teścia szkolic wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wiem coś o pomocy tatusia U mnie tatko właśnie na budowie myśli nad rozwiązaniem problemu schodów (robił kilka takich konstrukcji w innych domach, a że u nas nikt nie chciał się podjąć to padło na niego). Elektrykę też ma robić - to jego zawód i oczywiście glazurę w całym domu (przez 3 lata robił w Hiszpanii wykończeniówkę, zresztą w kraju też działa po godzinach), więc duuużo kosztów nam odpadnie Zresztą widać po domku dla wnusi, że ma chłop trochę talentu Za to teść z mężem robią schody, blaty, kominki i różne takie granitowe i marmurowe... Tak więc można powiedzieć, że dobrze się wszystko układa... Mam nadzieję, że i sama się trochę podszkolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dardulko w Hiszpanii- wykonczeniówkę?.. jejku moje ulubione klimaty..niezapomnę niektorych elewacji, czy choćby samych drzwi wejściowych.. tam zwykła klamka to rzadkość..mają piekne uchwyty czy gałki ze szkła..kamienia.. a jedna taką widziłam z bursztynem..że odejść nie mogłam.. dlatego gdyby nie presja społeczna mojego otoczenia zrobiłabym zwykłe drzwi z grubych desek z taka cudo klamką.. tylko potrzebuje wsparcia i pomocy ..a mam trochę bunt na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 O z buntem to Ty sobie na pewno poradzisz! A jeśli chodzi o Hiszpanię to on był nad samym morzem, robił wykończeniówki tamtejszych rezydencji w większości właścicielami byli Rosjanie, Syryjczycy... Bo kogo normalnie zarabiającego było by stać na rezydencję, z której z tarasu wyłazi się do morza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 taak.. pozdrów Tatę a mnie mowią, że takie zwykle drzwi to zepsuja elewację..no to znalazłam inne..ale za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Pozdrowię ale na takie cudeńka, o których mi opowiadał to mnie chyba nigdy nie będzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mnie też budujemy podobnie..strach bylo wziąć kredyt, a teraz też strach i na dodatek pewnie nie dadzą pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts