Piątka 15.02.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 proszę.. http://images39.fotosik.pl/60/0e87b579b336bc93m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tak..cos jak tamte lub te: http://www.menuiseriedelanive.fr/images/MENUISERIE/porte%20d%27entree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.02.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 normalnie źle zaczęłam tydzień.. już wychodzę..zakutana w 6 swetrów..tyleż innych dodatków.. a tu telefon- dziś nie wstawimy okien..mam je na papierze, a przy załadunku brakuje balkonowych..no nie dali mi..na papierze mam..no nie dali mi.. na srode napewno..jeśli ci z magazynu sie nie pomylą.. tak tylko, że jutro wchodzi hydraulik..a u nas ziąb..bo mam tyle okien..i zima.. idę prasować albo podloge zapastuje to mi moze przejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witaj Piąteczko!!! Nic się nie martw, jak znam życie to jeszcze mogą zaraz zadzwonić, że drzwi się znalazły i przywiozą. Albo niech przywiozą te co są, bo i tak bardzo szybko to wszystkich nie wstawią, a zawsze będzie mniej no i hydraulikowi cieplej Pozdrawiam Cię gorąco i mam nadzieję, że drzwi się szybko odnajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 proszę.. http://images39.fotosik.pl/60/0e87b579b336bc93m.jpg Hej Piąteczko! Dopiero zaczaiłam o co chodziło z tą ścianą tarasową Jest rewelacyjnie, a ile miejsca Normalnie już chciałabym się przespacerować tam koło tych schodów, wyglądając przez te wszystkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Helloł!!!I co z oknami??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Helloł!!! I co z oknami??????? no właśnie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.02.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wrocilismy noo, z oknami to tak jak pisałam rano..maja byc w środę.. jutro wchodzi hydraulik.. i dla niego na jutro mam narysowac co, gdzie, jak chce w kuchni i łazienkach.. zaraz siadam, tylko sprawdzę lekcje.. o czym winniśmy pamiętać przy pracach hydraulicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wpadłam miłego wieczoru życzyć i dobranoc powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Informuję uprzejmie, że sobie zapisałam ten obrazek i będę intensywnie myśleć! Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 17.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 o hydraulikach - podobno nalezy dopilnowac aby spadek rur byl wlasciwy, ok 3cm/na metr rury. Zbyt duzy spadek powoduje szum wody, zbyt maly rozwoj bakterii. Przy rurach przechadzacych przez pokoje dzienne stosuje sie czasem rury kamienne - bardziej wygluszaja PzdrDominium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.02.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dobry wieczor, późno, ale choc na chwilke siadam.. dzien był dobry, hydraulicy słowni panowie, wszystko powiedzielismy co chcemy i jak, dalismy szkice by zobrazować zmiany, zrobilismy zakupy i otworzyliśmy panom kredyt w sklepie..jak narazie ok umowa z ochronem spisana..już pod 'skrzydłem".. Dominium dziekuję Brazuniu, ja już dałam rys. panu- zlew bardziej miedzy okna, kuchnie zostawiłam jak jest pośrodku.. a w tamtym obrazku mam pomyłke..daje errate..miedzy oknami jest 177, a nie 117.. ale mam cos dzieci chore..jedno bóle brzucha, drugie na ucho..bylismy u lekarza..czekamy..i rozpieszczamy sie..bo to jakos zaraźliwe a jutro .. kto wie..może nie odwołaja okien.. dobranocki dla wszystkich i dobrego dnia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 errata: http://images42.fotosik.pl/62/448725b5e7b17cfdm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Errata mi się nie podoba, nie będzie gdzie drzwi szklanych wstawić - do tego przesuwnych - ja się tak nie bawię!!!! Dobrze to przemysłałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.02.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Braza, kochana, dzięki, ale rety, przykro mi, pomliłam się..a ty myslisz poprowadzić prostopadłą do ścianki z oknami i zlewem czy równoległą do niej ?a może lepiej jak zostanie wolna ścianka, bo od strony jadalni bedzie więcej miejsca..musi być min. 2,7 m na stól i krzesła..aha i sciana na wprost plyty i okapu ma okna po 180cm. szer..i w salonie też.. jadę, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.02.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ps..w życiu potem wyjdzie czy dobrze przemyślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dzien doberek jak okna? jak dzieciaczki? jak zdrówko rodzinki? buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Skąd Gosia wiedziała, co ja mam napisać i napisała toczka w toczkę to samo? No to buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Skąd Gosia wiedziała, co ja mam napisać i napisała toczka w toczkę to samo? No to buziaki! bliźniaki czy co to ja Ci nie mówiłam, żem czarownica przeca Twoja uczennica nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Cześć Dziewczyny!!! A ja to się normalnie nie mogę doczekać zdjęć okien!!! Mam nadzieję, że Piąteczka nie zapomniała wziąć aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts