Gwoździk 23.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ale w ogole to mam jeszcze inny typ kominka w glowie, podobny do tego, http://images41.fotosik.pl/66/f12907976a8e281dm.jpg taki kominek ... to jak najlepsza perkusja ... ... i tu i tu.... dobre drewno potrzebne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.02.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 oj tak.. umiesz porzadnie dokładać Gwoździku?.. bo ja jeszcze nie .. dobranocki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzień dobry! Kominki fajn e, ale nie dla mnie byłoby takie nowoczesne wnętrze - ja z krwi i kości tradycjonalistka jestem. Ale ten drugi kominek bardzo ciekawą formę ma. Boże, jak w tej Australii strasznie wszystko się pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 okna piekne sa widze, ze pan od rurek tez juz sobie nie zle rzadzi czytam o planach i ciekawa jestem Twojego domu, co Ty wyczarujesz swoja dusza artysty p.s. buziaki od nas wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 tak- kazdy inaczej , a później życie weryfikuje i tak marzenia mówisz o świetle,czy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Żelko, oby nie jak baba jaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Piąteczko, okna są przecudowne!!! Dom stoi jakby po środku lasu, a okna niedzielone będą wyglądały od środka jak obrazy przedstawiające fragmenty tego lasu Już to wszystko widzę oczami wyobraźni... Hydraulicy też wydaje mi się, że szybko się uwinęli - zresztą na tym się nie znam... ale okna - cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dardulko dziekuję..pożyjemy zobaczymy..jak z elewacją.. ale zgadłas..tak sobie popatruję a hydraulicy, niesamowici..w środe kończą.. dziś byłam, to kopią głeboko rów od domu do garażu..robia wszystkie przyłącza.. mąż asekuracyjnie mysli o ew.przeniesieniu kotłowni tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ..okna ładne, faktycznie .. ... a Kto się kryje za jednym z nich ??? http://images49.fotosik.pl/70/4474e8de14f53300m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 zakutana tajemnicza postać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jeszcze dobrze nie wybudowałaś tego dworku, a już w nim straszy Miłego dzionka!! Melduję też, że kończę powoli kuchnię jedną i wezmę się za Twoją! P.S. Kolor okien rewelka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 25.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 poczytałam i pooglądałam dzień doberek mówię "tajemniczej Damie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Też sie przywitam, a co. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 25.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Teraz mamy trochę przerwy i uzupełniamy wiedzę o instalacjach elektrycznej , co i wod-kan a z kierowcą rzeczywiście się dobrze dogadywaliśmy przyjeżdżał do nas ten sam od początku budowy a wy widzę jesteście już na tym etapie to super pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cześć jakie straszy..? to nie Uroczysko chociaż ekipa ta sama.. Agdus pozytywne treści moze mi tu doda wdziekiem słowaa moje piórka przyozdobi u mnie to sie trzeba tego lisa bać ja w ogóle nie mam coś powiadomień od dzis myśle elektrycznie..chodzę i patrzę na wszystko pod katem gdzie chcę swiatlo i gniazdko itp.. na forumie potem poszukam.. a..wsparcie też mi potrzebne.. dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ...od dzis myśle elektrycznie..chodzę i patrzę na wszystko pod katem gdzie chcę swiatlo i gniazdko itp.. na forumie potem poszukam.. a..wsparcie też mi potrzebne.. .... mnie też to niedługo czeka, nie jest to najprzyjemniejsza robota, bo myśli się kotłują .... planujesz jakieś sufity podwieszane i lampki w nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 tak, chciałabym (takim pasem jak podłoga) trochę nad stolem w jadalni.. tak by była wersja rozproszonej ciepłej smugi światła miedzy tymi warstwami sufitu i lampy dobrze oswietlajacej stół.. ale u mnie stół bedzie mocno rozsuwany i przenoszony pewnie.. lampy w tym stylu mi sie podobają: pierwsze z brzegu zdjecie http://arch.blox.pl/resource/9_wloskie_kuchnie_jasna_kuchnia_wyspa_kuchanna.jpg nie chce dużo halogenów czy lampek led.. kuchnia, u mnie bez górnych szafek też wymaga przemyślanego oswietlenia zwłaszcza na tej lazurowej ścianie.. poza tym wszedzie i tak będę mieć sporo światełek do obrazów..to też daje klimat.. a mysli się kotłują nie lubię kabli na wierzchu, a potem pewnie sie cos okaże inaczej w praktyce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Piąteczko, dziękuję Ci tą stronkę!!!! Jesteś boska Powinnam po Pią/ętkach Cię całować Wszystko mi tam się podoba, tylko szkoda że pewnie kupę kasy kosztuje... ale ja to sobie jednak meble z zagranicy przywiozę, najwyżej przemaluję, bo ostatnio biel/ecru mi w głowie... a mój mężulek jak wrócił to mógł mi chociaż nie mówić, że takie piękne rzeźbione witryny i komody były i komplet do ogrodu z grillem gazowym a on nie miał w co wziąć a tak już bym wiosennego grilla urządziła w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.02.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nie martw się, nie da rady wszystkiego naraz..powoli.. poza tym mozesz jeszcze zmienić 5 razy koncepcję a dlaczego z zagranicy? lepsze są? ja narazie mam zwykłe plastiki do siedzenia, w zeszlym roku kupiłam w wegierskim sklepie spory kociołek na bogracz, nad ognisko i zwykłego grilla.. po pracy smakuje wszystko, byle bez kwasów i w dobrym towarzystwie a stronek z wizualizacjami to jest sporo..np: http://decolink.pl/kategoria32,3001.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 26.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zagraniczne wcale nie są lepsze. My sprowadzaliśmy meble z Włoch. Piękne, stylizowane na antyki. Z wyglądu bardziej nam się podobały niż polskie i przede wszystkim są od polskich płytsze (to był chyba najważniejszy argument, żeby je kupić). A teraz to już wyglądają jak prawdziwe antyki. Michal bawil się klockami, klocki się przewróciły, w meblu dziura. bawił się autkiem, autko wjechało w meble - dziura. Dół jest cały wydziobany. Spokojnie możemy teraz mówić, że to meble po prababci. Nie myślałam, że są z tak miękkiego drewna zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts