OK 13.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry wieczór, jeszcze Sąsiadko Marzenia się rozkręcają, przez ten 'kryzys' może to dłużej potrwać niestety Kota dziękuje za buziaki w imieniu swoim i moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Piąteczko, a kaj Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Piąteczko, a kaj Ty jesteś podejrzewam, że wiosny szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Piąteczko, a kaj Ty jesteś podejrzewam, że wiosny szuka No, to trochę Jej zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Iiieeeeeee taaaaammmm.... Poleciała tę cud - kuchnię robić pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i253.photobucket.com/albums/hh70/smiley7475/file003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.03.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 kochani, połamało mnie totalnie..jakiś giga reumatyzm..a dzieci mocno przeziebione..ból tępy lewego biodra..ani na nim leżeć, ani schody, promieniuje na udo, krzyż, nie mogę o nim przestac myśleć..poszłam czoraj do lekarki..mówi rwa kulszowa lewostronna..zastrzyk, recepta na diclofenak gsk, myolastan..może pani pusci..jak nie prosze wrócić..ale jak w domu poczytałam ulote tego drugiego to szok..można mieć takie rozluźnienie mięsni, że i zwidy i zwolnienie reakcji..zakaz jazdy sam..nno boli mnie, ale nie wezmę tego..boje się, jeszcze odlecę przy dzieciachi muszę na budowe..ten pierwszy nie wiele pomaga ..muszę drugi raz..nie mam wiele czasu teraz, bo od jutra dach..a właśnie teraz zaczął padac śnieg z deszczem.. ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.03.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 724 Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Piąteczko zdrówka kochana dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 o rany, biedaczku Piąteczko trzymaj się dzielnie, ale Ci się choróbsko przyplątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ło kurcze rwa kulszowa, starsznie bolesna jest. Trzymaj się Piątko. I dbaj o siebie, nie przesilaj się i oszczędzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.03.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzięki dziewczyny za słowa otuchy już zaczynam myśleć, czy dobrze miec schody w takich sytuacjach parterowy dom byłby lux.. jak radzicie, czy dawać glazurę w kuchni za tą taflą i półkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rany, Ty zostaw tę glazurę, tylko odpoczywaj ... no chyba, że w łóżku o niej myślisz!!Po co Ci za taflą glazura??? Daj płytę meblową, szkoda szmalu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.03.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Brazunia, ja w łóżku to w ostateczności..to jak kara.. kursuję , tylko, że wolniutko..córcia leżąca jak nigdy.. ale jakoś nie mam siły do monitora.. żyjemy przygotowaniami dla ekipy dekarzy, jutro startuje dach.. no i dobra wiadomość mąż juz wybrał tynkarzy.. pozdrawiam cieplo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Piątka, Ty zadbaj o siebie, bo dach Ci nie ucieknie ani inne budowlane sprawy, a jak się załatwisz, to potem całą radośc życia diabli wezmą, bo każdy dzień będzie naznaczony bólem. Nic nie jest ważne - zdrowie jest ważne. Musisz je mieć, żeby ważne rzeczy robić. Zdrówka więc życzę i kciuki trzymam za poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 17.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Zdrowia zycze, Pozdrawiam serdecznie Dominium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Piateczko moja kochana!!! Zdrowiej szybciutko!!! Takie wredostwa reumatyczne są najgorsze... ja mam takie skłonności od dziecka (na zmianę pogody łamią mnie kości) choć tak poważnej dysfunkcji nie miałam... Trzymam kciuki, zwłaszcza, że poważne wyzwania przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry - mam nadzieję, że będzie lepszy od wczorajszego, przede wszystkim zdrowszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hej, co tam Pani u Dworu słychac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.03.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 cześć dzięki..przepraszam Was, weszłam na chwilkę..niewiele mi lepiej, tydzien leżałam i cierpiętnica byłam.., od wczoraj zmiana leku, ale nikomu nie życze..u nas Wiosnę za oknem jakby widać. pozdrawiam więc Was cieplutko z wiosenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts