Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D rety ludzie Kochani jestem..

I Wszystkich mocno ściskam..steskniłam sie co niemiara..

przepraszam Was..ale najpierw choroba, potem zepsuty komputer, potem świeta i wiecie co zmalowały nasze dzieci..

przez te gry zawiesił się znowu sprzęt..nerwy, czekanie i niby juz było ok, ale założyliśmy im hasło..

nastepnego dnia hasło zwyczajnie w swiecie zdjeli i zalożyli nowe swoje..juz nie było tak wesoło..

ale przymknęłam oko i dałam średniemu pogórować kilka dni nad najstarszym ..ale miał frajdę, wreszcie przewagę w czyms nad nim..

chodził za nim i prosił ohasło..zawarli pakty o nieagresji (wspólny pokój)..ale co z tego jak sie okazało, że jakimś ruchem jesteśmy odłączeni od sieci..i znowu zabawa..im nie przeszkadza, bo głównie tylko grają..

ja dopiero mam od dzis neta :D :D

a działo sie działo :D

moje problemy zdrowotne z lekka opanowane, odpukać..za troski wszystkie z serca dziękuję :D

Depesiu, jak sie u Ciebie teraz pisze :roll:

ciekawam jak żyjesz w Twoim lesie,co pichcisz, jak synkowie, i takie tam poczytać.. :wink: [/b]

No, komenty to pewnie jakoś znajdziesz, a na blogu to zarejestrować się i przy wpisie pisać też komenty - zapraszam Cię bardzo serdecznie! :D

Cieszę się, że się znalazłaś, a skoro już Zeljka nakablowała, że u niej będę, :lol: to może faktycznie wpadniesz tam? :D

Pogadałybyśmy, poopowiadały i w ogóle... :wink:

To jak? 8)