Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja chciałam jako ja Piątka :roll: i mnie odrzucili :(

No a ja myślałam, że wszystko OK, Misio zarejestrował się normalnie i napisał komenta wczoraj... :(

Piąteczko, spróbuj jeszcze raz, cooooo?

U Brazy dopiero co meldowałam,że wszystko jest OK... :-?

dopiero wróciłam z urodzin chrześniaka..fajnie było, wesoło, pod wieczór strzelaliśmy gole do nowej bramki..6 dzieciaków na 6 dorosłych..na mokrym błotku..pogoda do 17tej była deszczowa..a potem podziwiałam jak pięknie wszystko nad polami zasnute mgłą, ścieliły się łąki i widziałam młode boćki..już lepiej latają :) żyć nie umierać..już trudno mi wracać..nie mogę w tych blokach..

kawałek materaca i bym została na budowie..tylko ta szkoła.. :-?

dzięki Dziewczyny, jest jak jest..ze wszystkiego się cieszę jak dziecko..tylko mój mąż miał dziś czarne myśli..

że dzieci to i tak szybko pewnie ten dom sprzedadzą..

zdjęcie zrobiłam w południe ale lało..jutro zgram..

dobranocki :)

kawałek materaca i bym została na budowie..tylko ta szkoła.. :-?

Jak się ma już coś swojego,upragnionego to czym bliżej tym bardziej człowiek niecierpliwy.Tez tak mam.

dzieci to i tak szybko pewnie ten dom sprzedadzą.

Taki piękny dom w takiej scenerii -nie ma mowy.

Chciałabym miec taki dom rodzinny do którego mogłabym wracac w każde święta,wakację.Wkradac się na stryszek i poczytywac moje dzienniki z lat dziecięcych.Albo wciskac się na domek na drzewie.Ale się rozmarzyłam :D

dzięki, przyda się :) tylko mandat pewnie zapłacę :)

dziś na działce był przymrozek..

właśnie chodzę i czytam Wasze dzienniczki :) , czytam trochę zaległości..piękne roślinki i prawie wszędzie prace ogrodnicze..i się pozlościłam, bo u mnie same sterty bałaganu wokół domu..muszę kontener zamówić..

narazie jeszcze sa dekarze..

dobrego dnia :D