Piątka 23.04.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 cześć jak Cię widzę, to mi lepiej..jak moje światełko sie czuje dzisiaj? donoszę, że DePesia jest cała i zdrowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nastrój mam nie ten...tego ... ale żyję Dzięki Piąteczko Widziałaś się z Depsią??? Bo ja wiem tylko, że jechali, smsa wysyłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 trzymaj się , mądra i dzielna Jesteś czas ciszy..jak mówił nam kiedyś rekolekcjonista..każdy ma w życiu czas na pustyni..nie usychaj tylko dojechali widziałam i jak sie da to może wpadne do nich na targi.. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Cześć, a co to za targi ? Gdzie i kiedy?Depsia będzie sprzedawać swoje wyroby czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 agroturystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Piąteczko, a Ty zlot masz w stopce, a na liście ciągle Cię nie widzę Jakżesz tak można, ęęę?! Dzień dobry w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Piąteczko, a Ty zlot masz w stopce, a na liście ciągle Cię nie widzę Jakżesz tak można, ęęę?! no właśnie ... też zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 nie trza sie na mnie denerwować.. spoko Gwoździk, miło Cie widzieć jak mam sie okreslić, kiedy nie wiem kiedy i czy wszystkim ta wwa pasuje:lol: poza tym nie chcę ściemniać, w ub roku napisałam, że będę, a wyszło ...samo życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 poza tym nie chcę ściemniać, w ub roku napisałam, że będę, a wyszło ...samo życie.. Dokładnie, jak ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale zapisać się można ... nieprawdaż ? ja też nie wiem co będę robił 27 czerwca ... ale się zapisałem ... jeżeli nie wyjdzie to nie wyjdzie ... przecież ani ja ani inni forumowicze nie popadną w depresję, że Gwoździk nie dojechał ... Zapisujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 poza tym nie chcę ściemniać, w ub roku napisałam, że będę, a wyszło ...samo życie.. Dokładnie, jak ja.... Słuchajcie, ja to rozumiem i chyba wszyscy inni też Lista nie jest ograniczona, jak w ub. roku i o co innego w niej chodzi. Wpisanie się na listę nikomu miejsca nie zajmie... Sporo osób napisało zastrzeżenie, że nie wie, czy termin będzie odpowiedni A wiadomo, że nawet tym, które nie napisały zawsze może coś wypaść. W tej chwili chodzi też o to, żeby wiedzieć, ile ew. osób jest zainteresowanych takim zjazdem i gotowych, żeby przyjechać - jeśli nic nie wypadnie Zuzanka gada ze sponsorami, być może uda się pokryć wszystkie koszty, ale... sponsorzy też by chcieli wiedzieć, jakie jest zainteresowanie i na co, w związku z tym mogą liczyć. Znajomość orientacyjnej liczby, nawet niepewnej, na pewno będzie dla niej dużym ułatwieniem w rozmowach Jak Was tam nie ma w ogóle, to nie wiadomo, czy Wam jest to obojętne, czy po prostu nie możecie Bo wypaść w ostatniej chwili, to może każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale mi napisaliście dobra, dobra.. ale jesli to 27 sobota to ja mam w domu dwóch Janów i Pawła.. zapiszę się po ułamkach z córcią ze znakiem? bo chciałabym ,chciała ..ale zobaczymy co z tego narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Piąteczko, nie musisz się tłumaczyć, jak nie będziesz mogła A może 2 Janów i Pawła też weźmiesz - będziesz miała imprezę z głowy Zapisz się ze znakiem zapytania, daj znak, że jesteś zainteresowana Przecież my wiemy, że terminem nie wszystkim się dogodzi - nie ma takiej opcji niestety Kto może, ten przyjedzie, w tej chwili ważne, kto chciałby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ok, OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale zapisać się można ... nieprawdaż ? ja też nie wiem co będę robił 27 czerwca ... ale się zapisałem ... jeżeli nie wyjdzie to nie wyjdzie ... przecież ani ja ani inni forumowicze nie popadną w depresję, że Gwoździk nie dojechał ... Zapisujcie się Gwoździku, a kto nam da po garach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ok, OK dobrze, że OK chociaż słuchasz ... bo moje namawiania to sprytnie "ominęłaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 powyższe nieaktualne ... byłaś pierwsza ... ja dam po garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ha, minuta mnie wybawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Gwoździk będzie po garach dawał... No żesz qurna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Brazuś, nie "no żesz qrna', tylko trzeba się czasami zresetować i zostawić wszystkie problemiska za sobą... to tylko jeden dzień Może jednak coś wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts