braza 23.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK, aktualnie myślenie nie jest moją najmocniejszą stroną, zostawię to sobie na później, jak odetchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 OK, aktualnie myślenie nie jest moją najmocniejszą stroną, zostawię to sobie na później, jak odetchnę W takim razie... zostaw to nam Już my Ci wszystko wymyślimy, jak trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 będzie pani zaadowoloonaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piąteczko kochana - jeszcze raz Ci baaaaardzo dziękuję, bardzo naprawdę za poświęcony na nas czas i wysiłek. Gdyby nie Twoja pomoc, to nie dojechalibyśmy tak gładko na tę Marszałkowską, a poza tym - jesteś wspaniałą Dziewczyną, pełną ciepła, śliczną i bardzo , bardzo miłą. Nie mówiąc o tym, jak pomocną. Mam nadzieję, że wpadniesz do nas na te targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 W takim razie... zostaw to nam Już my Ci wszystko wymyślimy, jak trza będzie pani zaadowoloonaa Znam Was, wiem co potraficie Depsi zazdroszczę jednego - że poznała Piątkę osobiście, eeehhh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.04.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hejka bajerancko prezentuje się Twój domek z już pokrytym dachem!! My tez mamy okna dachowe Roto. Twoje są wysokościowe?? ps. co do bałaganu na budowie to nie przejmuj się, ja np. specjalnie nie pokazuje swojego bałaganu .....bo mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 DPS to w duszy malarka i cudnie tu koloru dodaje ja sie bardzo cieszę, że Ich poznałam są to Piękni Ludzie a Brazuni dogodzimy najlepiej jak umiemy NaLeśniku, dzięki..i mnie też ,a okna tak .. dobrego dnia Wszystkim..jadę, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 W takim razie... zostaw to nam Już my Ci wszystko wymyślimy, jak trza będzie pani zaadowoloonaa Znam Was, wiem co potraficie Depsi zazdroszczę jednego - że poznała Piątkę osobiście, eeehhh ... A ja też, też poznałam I nawet mam jej obraz ale się chwalę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 OK, no chwalisz się niemiłosiernie, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 wiem SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE Zlot 27 czerwca 2009 roku w Wiosce Budowlanej w URZUCIE Jeszcze jest ankieta, głosujcie proszę - link w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 melduję się..dopiero wróciłam..tak chciałam sie dziś z DPS zobaczyć, ale nie udało mi się..zostałam sama na placu budowy z poumawianymi kominkarzami.. przy okazji sprzatałam działkę z różnych śmieci..nadreptałam sie jak głupia tworząc stosiki resztek papy, desek, folii, blachy, butelek , puszek/piwie, kartonów..wysiadam na miękko.. ale z rana zrobiłam stos zdjęć, jak odzipne to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 O to czekam na zdjęcia z placu boju Warto było podgarnąć bo na pewno efekt od razu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 OK duszko Kochana o Wielkim Sercu..obraz kupiłas z myslą o Stefku..chwała Ci za to ..wiesz no tego..daj spokój, jeszcze mi bąbelki pójdą do głowy chętnie bym Cię zobaczyła ..kiedy dasz sie porwać do lasu? Brazunia ja sie cieszę , że poznałam OK i Zeljkę i Dps.. i że jest takie forum , aaaa do Ciebie to osobiscie pojadę z córą jak Ty nie przyjedziesz do mnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 a gdzie ta urzuta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To ja za żadne skarby nie jadę do tej Wawy!!!!!!! Piąteczko, od dłuższego czasu pałęta mi się po głowie pewien pomysł, ale ... strasznie mi głupio o to pytać. Obiecaj mi proszę - za przeproszeniem publicznie - że się na mnie nie pogniewasz i kijami od siebie nie wygonisz, to zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.04.2009 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 no wiesz co!!! pisz o co chodzi..nie musi być publicznie piękny dzień dzisiaj mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Napisałam ... ale pamiętaj, możesz spokojnie odmówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No cham i prostak jestem .... Dzień dobry!!! Słonecznego, ciepłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 25.04.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Brazunia ..nie wolno Ci o sobie źle mówic przy mnie.. dobrego dnia , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 cześć Piąteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts