Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

Piąteczko kochana - dziękuję za odwiedzinki na targach, masz cudnych chłopaków! :D

I świetnie, że byłaś, bo w ten sposób przy naszym stoisku cały czas był tłok. :wink: :lol:

Buziaki, kochana!!! :D :D :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć :D dziekuję i odwzajemniam usmiechy :D mam nadzieję, że dzień miałyście dobry..

bo ja dziś miałam b.towarzyski dzień :) bylismy na spotkaniu z dobrymi znajomymi..fajnie było..

a jutro dwie obszerne klasówki, gramatyka i historia..

Depesia miała taaakie piękne słoiczki i słoiki na tych targach, że Wszystkim oczy z orbit wychodziły..jakie u nich giga grzyby rosną.. :o

tylko ludzie z wawy twierdzili, ze do nich na grzyby to troche stąd daleko..

no i Depesiowy stał jak dumny na warcie :lol: spróbowałam cud grzybki w rozmarynie i wyszukane rzodkiewki w curry.. no i pyszny smalczyk domowy..

chylę czoła..ja tak nie umiem, a i wielkie w lesie to widze tylko drzewa i muchomory :oops:

Danuś ..piekne róże..Ty nic nie straciłaś ..Ty pokarm dla duszy zyskałaś :)

Dzień dobry ze swojego domku już! :wink:

Piąteczko, cieszę się, że Ci się grzybki podobały. :D

Sporo słoiczków zmieniło w czasie targów właściciela - no, jak to na targach... :lol:

Pozdrówka i buziaki i jeszcze raz ogromne podziękowania za pomoc w Warszawie - bez Ciebie różnie bardzo mogło być... :lol:

cześć :)

odwzajemniam wszystkie serdecznosci i pozdrawiam miłych Gości..

wpadłam na chwilę napić się z Wami kawy :D

mam dużo pracy i gonię sie ostatnio ze słońcem, wszystko u mnie ok, weekend spędziliśmy pracowicie i towarzysko na działce..i pogoda jest cudna..

http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/blysk.jpg

dobrego dnia i tygodnia :wink: