DPS 26.04.2009 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Piąteczko kochana - dziękuję za odwiedzinki na targach, masz cudnych chłopaków! I świetnie, że byłaś, bo w ten sposób przy naszym stoisku cały czas był tłok. Buziaki, kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 I świetnie, że byłaś, bo w ten sposób przy naszym stoisku cały czas był tłok. Piąteczka ze znajomymi przyjechała Witanko poranne - Depsia to ma talent to budzenia, no jak pragnę zakwitnąć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 dzień doberek miłego dnia przyszłam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 I ja też Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam W LM byłam -kasę straciłam i taki okaz "wyrwałam" http://www.ahrens-sieberz.de/img/products/big/24392_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 cześć dziekuję i odwzajemniam usmiechy mam nadzieję, że dzień miałyście dobry.. bo ja dziś miałam b.towarzyski dzień bylismy na spotkaniu z dobrymi znajomymi..fajnie było.. a jutro dwie obszerne klasówki, gramatyka i historia.. Depesia miała taaakie piękne słoiczki i słoiki na tych targach, że Wszystkim oczy z orbit wychodziły..jakie u nich giga grzyby rosną.. tylko ludzie z wawy twierdzili, ze do nich na grzyby to troche stąd daleko.. no i Depesiowy stał jak dumny na warcie spróbowałam cud grzybki w rozmarynie i wyszukane rzodkiewki w curry.. no i pyszny smalczyk domowy.. chylę czoła..ja tak nie umiem, a i wielkie w lesie to widze tylko drzewa i muchomory Danuś ..piekne róże..Ty nic nie straciłaś ..Ty pokarm dla duszy zyskałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry ze swojego domku już! Piąteczko, cieszę się, że Ci się grzybki podobały. Sporo słoiczków zmieniło w czasie targów właściciela - no, jak to na targach... Pozdrówka i buziaki i jeszcze raz ogromne podziękowania za pomoc w Warszawie - bez Ciebie różnie bardzo mogło być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.04.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 cześć mam nadzieję, że podróż mieliście bez przygód, bo autko po liftingu.. dobrego dnia i tygodnia Wszystkim Gościom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Życzenia miłego dnia zostawiam - pomimo tych klasówek, gramatyk i historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.04.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 tak, tyle było kombinacji..a za chwilę to wszystko to już historia.. dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Piątkę przybijam, piękne zdjęcia z Krainy Merlina ... ... ...no a kraina bobrów jest dla mnie the best .. ...zajefajną masz działkę... ... i uśmiech http://images45.fotosik.pl/77/ced1d4b24cbad63bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 hej piatka wiem, ze nie moglas byc, ale na pewno nam sie uda.., w swoim czasie buziaki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wieczorek, co tam Pani u dworu słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.04.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 hej wieczorne Przystojniakom i Fankom dzień jak dzień..czekam na wenę.. a dzieciom wesoło, klasówki nie najlepiej, ale już za nami..byle do wakacji.. na dobranoc obejrzelismy sobie 12 prac asterixa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Na wakacje to i ja czekam i pragnę ich jak kania dżdżu... ... doberek, czas wstawać Budzika narazie nie włączam, ale zawsze mogę to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dzień dobry! Znowu piękny dzień przed nami! Pozdrówka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobrego dnia życzę Piękne słońce, ciepełko ... to jest co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Piąteczko, pusto bez Ciebie Dobrego i słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.05.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 cześć odwzajemniam wszystkie serdecznosci i pozdrawiam miłych Gości.. wpadłam na chwilę napić się z Wami kawy mam dużo pracy i gonię sie ostatnio ze słońcem, wszystko u mnie ok, weekend spędziliśmy pracowicie i towarzysko na działce..i pogoda jest cudna.. http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/blysk.jpg dobrego dnia i tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts