Gwoździk 04.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 jestem już poddenerwowana, całość miała być skończona do połowy października.. cieśle ponownie przełożyli termin przyjazdu, a była teraz tak ładna pogoda. martwimy się, czy śniegu i pluchy nie będzie i jak to w razie deszczu potem tak na mokre dechy papę dawać..i jak oni po mokrych dechach na wysokościach chodzą..? uff Na zapas się nie denerwuj. Moja Pani Gwoździkowa też tak ma, a ja Jej zawsze tłumaczę, że nie ma sensu martwić się zawczasu. Będzie ładna, "budowlana" pogoda. Zobaczysz! .... Pytanie tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kiedy, kiedy .... Mr.Jarze, więcej optymizmu!!!! Niedługo będzie, zobaczycie!!!! Piąteczko, zdążysz wszystko zrobić, zobaczysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Oj chcialo by sie takie drzwi miec!!! A pogoda musi byc, bo jeszcze slonca nie nauzbieralam na zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dawaj Piąteczka do lottomatu i zakreśl moje liczby. Przez resztę życia sama będziesz wybierała pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzięki, o rety, ale teraz już późno..do kiedy to? bo ja nie grywam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja też nie grywam, ale Gwoździk był tak pewny, tego co mówi, że latorośl wysłałam A niech no tylko coś nie tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam świetnie, że fachowcy wpadli teraz oby tylko pogoda dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to będzie dach!!!!!! Ja sobie te drzwi zapisałam na dysku ... no przepiękne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 tak narazie z papy drzwi Ci podobają, jak fajnie, to jest nas dwie.. to masz stronkę do nich: http://www.mazurokna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ło matko!!!! Umarłam przy tych przesuwnych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 06.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 taak, ja też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No przepiękne są!!!! Ale nie doczytałam, czy firma ma przedstawicielstwo u nas w okolicach .... i cen żadnych nie widziałam. Te przesuwne to pewnie majątek kosztują, ale ... raz się żyje!!! Na takie drzwi to bym się wykosztowała!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam się grzecznie i uciekam na budowę. Aaaaa.... jeszcze chciałam powiedzieć, że coraz piękniej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A ja to przyszłam się przyznać, że co i rusz zaglądam do dziennika i na drzwi patrzę ... Zboczenie jakieś, ale cudne są!!!! Dzień doberek!!!! Cieśli pozdrów ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 drzwi bajer...ładne cacko ps. też fotka zapisana na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.11.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 cześć kochani..witam, zapraszam, cieszę się, że drzwi dobre.. narazie w ogóle kasy nie mam, a one majątek pewnie pochłoną, to i nie marzę specjalnie więcej.. zmykam na budowę..wykorzystamy kilka wolnych dni.. popracujemy fizycznie posprzątamy teren.. trochę mnie nie będzie..no może jutro jakaś fotka z pracy cieśli.. zdrówka i miłego wypoczynku Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Przychodzą takie dni ... sobota, niedziela ... kiedy nie lubię zaglądać do komentarzy. A juz szczególnie nie lubię w dni, gdy jest ładna pogoda Zawsze robi mi się smutno po przeczytaniu takich lub podobnych słów: zmykam na budowę..wykorzystamy kilka wolnych dni.. ... bo ja nie mogę tak napisać Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ja też nie mogę tak napisać Braza ... a jednak każde z nas ma coś, czego nie ma nikt inny .... ...i z tego proponuję się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ale przegoniłyśmy trochę te nasze koniska ... filmik tylko nagrywalam, jak to nasze czterokopytne szczęście szaleje na wybiegu z innymi... a zmordowana jestem, jakbym to ja z nimi biegała ... np. TO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Właśnie się do Ciebie uśmiecham Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts