Piątka 27.05.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nooo, się piękne wnętrze szykuje, widzę! Ja to z przyjemnością patrzę na ładne nowoczesne wnętrza, bo u siebie nie zrobię, to chociaż u kogos sobie popatrzę. Kominek w drewnie robiony... Mmmmmm.... Piękna rzecz... Buziaki i pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To jak dla mnie cudo:http://www.edal-podlogi.pl/images/zoom/RPPKRM/8.jpg A te tynki ... tak sobie myślę, że owszem - ładne, ale według mnie mały wybór kolorów. Gdzie byś chciała takie położyć, tylko klatka schodowa, czy pomieszczenia mieszkalne również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To jak dla mnie cudo: http://www.edal-podlogi.pl/images/zoom/RPPKRM/8.jpg A te tynki ... tak sobie myślę, że owszem - ładne, ale według mnie mały wybór kolorów. Gdzie byś chciała takie położyć, tylko klatka schodowa, czy pomieszczenia mieszkalne również? booosklie zdjęcie a te słoneczniki tam to jeszcze takiego czegoś dodają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.05.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dzięki dziewczyny..http://www.smakprostoty.pl/adm/fckeditor/upload/image/wino%203.jpgbo już sama nie wiem, tyle jest teraz pięknych ekspozycji różnych gat podłóg, ale im dlużej oglądam, to wydaje mi się, że ciemna podłoga wymusza aranżację reszty..a ja chce zwyczajnie i jasnoco do farby, to nie wiem czy to ta co u moich z rodziny, ale trochę podobna..oni mają wszędzie..podobno nie ma zacieków i śladów po myciu..chwalą, to ja też bym dała gdzie się da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Powiedziałabym, że sposób urządzenia pokoju (tego na fotce) ma mniejsze znaczenie niż to wielkie okno, widok za nim i fakt umiejscowienia pomieszczenia praktycznie na poziomie gruntu, bez żadnego schodka czy czegoś podobnego - ma się poczucie "ciągłości krajobrazu" i łączności z zewnętrzem. Potem to tylko nie zagracić pomieszczenia i jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja bym się przy tych tynkach nie upierała, chyba że kolory Ci pasują. Dobre farby (tikkurila, caparol, beckers) też dają się zmywać i szorować bez szczególnych problemów, a mają więcej możliwości kolorystycznych. Ale to tylko moje zdanie! Buziaki ... zaczynają się trudne wybory ... powodzenia i nie daj się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja do siebie nie mam powiadomień DPS..dobrze mówisz, okno tu wciąga Brazu zobacze jeszcze, ostatnio widziałam takie też w przychodni Kochana, byleby tylko z tego powodu wariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Z takiego powodu to sobie wariuj na zdrowie - tylko z takiego Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry - miłego dnia życzę, pomimo pogody paskudnej i wielu różnych farb na półkach w sklepie. Przyjemnego wybierania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień doberek ... deszczowo. Bardzo mi się Twoje pomysły podobają... stół - rewelacja!!! A drzwi wyjątkowo ciekawe! Z podłogi, to te dechy jesionowe, ale ja zboczona na punkcie dech jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Pomysł ze stołem na walcach przedni !!! Ciekawe, jak to by się sprawdzało Balustrada bardzo mi się podoba - ciekawa i zupełnie inna. Powodzenia w dokonywaniu wyborów Dzionka miłego życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To jak dla mnie cudo: http://www.edal-podlogi.pl/images/zoom/RPPKRM/8.jpg A te tynki ... tak sobie myślę, że owszem - ładne, ale według mnie mały wybór kolorów. Gdzie byś chciała takie położyć, tylko klatka schodowa, czy pomieszczenia mieszkalne również? booosklie zdjęcie a te słoneczniki tam to jeszcze takiego czegoś dodają.... bvardzo ladna decha jesionowa i mozna sprawic ze nie zzołknie ))\z czasem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To jak dla mnie cudo: http://www.edal-podlogi.pl/images/zoom/RPPKRM/8.jpg A te tynki ... tak sobie myślę, że owszem - ładne, ale według mnie mały wybór kolorów. Gdzie byś chciała takie położyć, tylko klatka schodowa, czy pomieszczenia mieszkalne również? booosklie zdjęcie a te słoneczniki tam to jeszcze takiego czegoś dodają.... bvardzo ladna decha jesionowa i mozna sprawic ze nie zzołknie ))\z czasem:) wystarczy co jakiś czas wymienić na nową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ni proffda...hufnalku ni proffda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ni proffda...hufnalku ni proffda huuuuffnoo prawda ... jest jeszcze inne wyjście ... można nie używać ... i wtedy starcza na więcej PS. Duchu - ja tak specjalnie na przekór ... nie złośliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gwoździk, Ty się doigrasz!!! Jak się Duch zeźli to taką podłogę Ci w Gwoźdzkowej odrychtuje, że przez lata całe jej nie zedrzesz ... berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 hufnalek sie troskem pofkrencoł duszka niczieffo sie nie stałok dzien doberek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 wiedziałem od razu ... .. inaczej bym nie zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 31.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 cześć wczoraj rano sialiśmy trawę, bo pogoda sprzyjała tak mówił mąż..podlewac nie trzeba..równaliśmy ziemie wokół domu,w deszcz, sialiśmy w deszcz, podgrabialiśmy, ubijalismy w deszcz..piątka zmokłych jak kury inwestorów..można było z nas wyżymać..a jak odjeżdzalismy, to przestało.. a dziś przeżyłam aukcję w strugach deszczu..potem na szybko pod namiotem..potencjalni nabywcy zwiewali przed potopem..emocje siegały od kałuż do nieba..ale cud.. wszystko sprzedane, cieszę się..dobrzy ludzie, dobry dzień..ale co ja dziś przeżyłam..to brak słów..a teraz mnie telepie.. ale wiecie co najfajniejsze było to, że nie musielismy dziś tej trawy podlewać PS. cieszę się, że Wam sie podoba.. szukam pilnie takich nóg do stołu..tylko nie wiem gdzie Braza, mogę juz przystąpić do Księżniczek..tylko jaki preferujesz rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts