Piątka 16.06.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nie wiedziały gały co brałyhttp://images32.fotosik.pl/451/de5e0a46d447c522m.jpg ale czy rozum kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale ładnie a konia zawsze można kupic i on przez snieg przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzięki, a tak.. z konia to każdy by sie cieszył Twoja rezydencja to dopiero pieknie sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzięki, a tak.. z konia to każdy by sie cieszył no nie wiem czy każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no tak, tego co kon kopnął..nie sąsiadów stadniny..też nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Plaża piękna Chciałabym mieć tak bliziutko rzekę A z konia bym się nie cieszyła, bo miałam kucyka szetlanda, strasznie niegrzeczne zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czyli mam zludne marzenie a nie doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 co by nie mówić i jakby nie sypało o koniu nie wspomnę to i tak fajne macie miejsce Piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I kto tu mówi o moich plenerach Śliczna okolica!!! A jeśli chodzi o sklep, to ja zdążę porządnie zgłodnieć, zanim dotrę - 2km Plaża super!!!! P.S. Zrób dywanik z drewna, a nawet ja osobiście na duży dywan bym się połakomiła, toż ten piach wytrzepie się zanim dojdziesz do salonu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzięki, dzięki..myślę ..pomyślę.. narazie, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witanko nocne Piąteczko! Plenery przepiękne! Ale plaża własna... mrraaaauuu! Zrób dywanik drewniany, zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Plaża własna - echchchchch... Drewniany dywanik - będzie doskonały. Pieknie tam u Ciebie, Piątko, prawie tak pieknie, jak u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 cześć Kochani wylewkarze są od 6.30..5 chłopa..ale coś nawala transport cementu i styropianu.. stoją i czekają.. a decyzją męża narazie jest w salonie zrobione równo.. w razie czego będziemy jakoś sztukować szukam powalających inspiracji..kominek drewniany, który wcześniej wklejałam stoi też na drewnianej podlodze i to wygląda super.. u mnie jednak wokól kominka będzie na bank gres.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzień dobry, jakoś tak zabłądziłam tu przypadkiem - aż dziw, że dopiero teraz, bo tu tyle faajnych rzeczy do pooglądania! Jeżeli przzyda się głos, to ja też jestem za drewnem w salonie (ale mnie się drewno w ogóle bardziej podoba, może przez to nie jestem obiektywna). Chetnie zobaczyłabym, kiedy już położycie. A jesion jest bardzo ładny, taki jasny i "czysty", sama z tego robię ściankę/regał. pozdrawiam, będę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dokładam głos do drewna w salonie i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzięki, witaj Sure zawsze zapraszam serdecznie ..ściankę powiadasz/..pójde zobaczę, bo ja chcę oblożyć kominek ścianka z jesionu.. Ok kochana, wiem juz mi pisałaś, ale wiecie..żeby to coś dało..pokaże te głosy męzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzięki, witaj Sure zawsze zapraszam serdecznie ..ściankę powiadasz/..pójde zobaczę, bo ja chcę oblożyć kominek ścianka z jesionu.. Ok kochana, wiem juz mi pisałaś, ale wiecie..żeby to coś dało..pokaże te głosy męzowi Dlatego ja podwójnie głos oddaję W razie co, to gdzieś mam awaryjnego nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzięki, witaj Sure zawsze zapraszam serdecznie ..ściankę powiadasz/..pójde zobaczę, bo ja chcę oblożyć kominek ścianka z jesionu.. Do zobaczenia będzie na razie wizualka, bo ten regał - sciankę zamontujemy dopiero na gotowej podłodze. Której też jeszcze nie ma... ...widziałam tylko próbki drewna, piękne! Ale serdecznie zapraszam, każdy gość mile widziany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://www.hotels-spa.pl/wp-content/uploads/2007/11/desery.jpg słodkie doniosłam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts