Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gosiu jesteś CUDOWNA :D :D :D

Sure dzięki..

ja myślę o czymś w stylu tego http://images27.fotosik.pl/298/3fa5545aff2789f7m.jpg

NaLeśnik - zrobione :D szok..w jeden dzień..i już :roll: wieczorem mamy trochę podlac z konewki :)

proszę, poradź mi co mam zrobić, bo wczoraj lisek co to u nas sie zadomowił w okolicy - widujemy go od roku, wpadł do naszego blaszaka, hop na stół i porwał z torby robotnika kiełbasę i zwiał ..15m od nas :o

nie zostawiamy luzem resztek, mamy wszystko w lodówce albo w przyczepie..

mam też strasznie ogryzione drzewa z kory..czy to może on?

cześć, buziaki Wszystkim..od jutra mamy wakacje.. mam labę:D :D :D a dziś juz pakuje dzieciaki na oazę..byle mieli pogodę :D

Lis cwaniak - ale to normalne :D Kory to on jednak raczej nie naruszył - no, chyba, że miał ochotę na coś wegetariańskiego :wink:

Kominek piękny, a na podłodze, tylko tutaj wyjątkowo dałabym może właśnie płytki drewnopodobne. Nie lubię udawaczy, ale w tym przypadku poszłabym na kompromis ... z kominka zawsze może coś wypaść, lepiej żeby nie trafiło na podatny grunt.

Miłego dzionka :D

Ten kominek też był kiedys moją inspiracją. Wygląda fajnie, bo zachowuje taką czystość formy. A wokół drewno i (chyba?) wykładzina. Mam ten sam problem z projektem mojego kominka - drewno dochodzi do samej ściany (iroko). Ne bardzo mi sie uśmiecha dawac tam płytki, bo przestrzeń by mi się "zaburzyła"... ;)

myślałam ewentualnie o jakiejś szklanej przykrywce, która mniej by się rzucala w oczy. A Twój, szczególnie, jeśli obłożony jesionem będzie super!

Dzień doberek.

Ja nie dawałabym drewna na podłodze obok kominka, nie ma takiej siły, żeby cokolwiek nie wypadło i całą podłogę licho weźmie, bo będa powypalane na czarno ślady żaru, który przypadkiem wypadł. :roll:

Z tym trzymaniem się kolorystyki to jest tak: pięknie wyglądają wnętrza różnorodne, wesołe, barwne - na pewno! Ale ... trzeba umieć to zrobić - ja nie umiem. Jesteś Artystką, więc Tobie nie sprawi problemu takie dobranie na pozór chaotycznych zestawień kolorystycznych, żeby to wyglądało dobrze. Ja osobiście bym się bała zaryzykować. Poza tym jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o wnętrza i wolę ład i porządek w kolorach :wink:

hej, hej :) jestem :D

Ok, DPS, Brazunia, ja nic ważnego nie robie, ogarniam chaos domowy przed kolejną imprezą..

zajęta byłam pakowaniem dzieci i jeździłam polewać wylewki, a do kompa była niezła kolejka 8) :roll:

2 dzieci wyprawiłam rano, przed chwilą dojechały..

u mnie pogoda w kratkę, humor też, zamierzam obejrzec Monka :lol:

buziaki

orzeszki przyniosłam do chrupania przed tv :wink:

http://www.pak.neo.pl/pak/BAKALIE/mini__0029_mieszanka_studencka.gif