sure 17.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Do zobaczenia będzie na razie wizualka już coś wrzuciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jak z wylewkami zrobione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Gosiu jesteś CUDOWNA Sure dzięki.. ja myślę o czymś w stylu tego http://images27.fotosik.pl/298/3fa5545aff2789f7m.jpg NaLeśnik - zrobione szok..w jeden dzień..i już wieczorem mamy trochę podlac z konewki proszę, poradź mi co mam zrobić, bo wczoraj lisek co to u nas sie zadomowił w okolicy - widujemy go od roku, wpadł do naszego blaszaka, hop na stół i porwał z torby robotnika kiełbasę i zwiał ..15m od nas nie zostawiamy luzem resztek, mamy wszystko w lodówce albo w przyczepie.. mam też strasznie ogryzione drzewa z kory..czy to może on? cześć, buziaki Wszystkim..od jutra mamy wakacje.. mam labę a dziś juz pakuje dzieciaki na oazę..byle mieli pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Lis cwaniak - ale to normalne Kory to on jednak raczej nie naruszył - no, chyba, że miał ochotę na coś wegetariańskiego Kominek piękny, a na podłodze, tylko tutaj wyjątkowo dałabym może właśnie płytki drewnopodobne. Nie lubię udawaczy, ale w tym przypadku poszłabym na kompromis ... z kominka zawsze może coś wypaść, lepiej żeby nie trafiło na podatny grunt. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dzięki Braza czyli lepiej trzymać sie już jednolitej kolorystyki podlogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ten kominek też był kiedys moją inspiracją. Wygląda fajnie, bo zachowuje taką czystość formy. A wokół drewno i (chyba?) wykładzina. Mam ten sam problem z projektem mojego kominka - drewno dochodzi do samej ściany (iroko). Ne bardzo mi sie uśmiecha dawac tam płytki, bo przestrzeń by mi się "zaburzyła"... myślałam ewentualnie o jakiejś szklanej przykrywce, która mniej by się rzucala w oczy. A Twój, szczególnie, jeśli obłożony jesionem będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Lis cwaniak - ale to normalne Kory to on jednak raczej nie naruszył - no, chyba, że miał ochotę na coś wegetariańskiego dokładnie kora to nie sprawka lisa ....być może zająć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień doberek. Ja nie dawałabym drewna na podłodze obok kominka, nie ma takiej siły, żeby cokolwiek nie wypadło i całą podłogę licho weźmie, bo będa powypalane na czarno ślady żaru, który przypadkiem wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Z tym trzymaniem się kolorystyki to jest tak: pięknie wyglądają wnętrza różnorodne, wesołe, barwne - na pewno! Ale ... trzeba umieć to zrobić - ja nie umiem. Jesteś Artystką, więc Tobie nie sprawi problemu takie dobranie na pozór chaotycznych zestawień kolorystycznych, żeby to wyglądało dobrze. Ja osobiście bym się bała zaryzykować. Poza tym jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o wnętrza i wolę ład i porządek w kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Miłego dnia wpadłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Czy ktoś tu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No... Ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 O! Odzew był Cześć Depsia fajnie, że jesteś Piąteczko, a cóż Ty robisz takiego ważnego, że Cię nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 hej, hej jestem Ok, DPS, Brazunia, ja nic ważnego nie robie, ogarniam chaos domowy przed kolejną imprezą.. zajęta byłam pakowaniem dzieci i jeździłam polewać wylewki, a do kompa była niezła kolejka 2 dzieci wyprawiłam rano, przed chwilą dojechały.. u mnie pogoda w kratkę, humor też, zamierzam obejrzec Monka buziaki orzeszki przyniosłam do chrupania przed tv http://www.pak.neo.pl/pak/BAKALIE/mini__0029_mieszanka_studencka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzięki za orzeszki, mamy zamiar z cócią zrobić sobie seans filmowy, przydadzą się A wylewki jaki mają humor, też w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.06.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 one mają betonowy humor Braza, własnie czytałam Twój dziennk..ale masz cudnie i sielsko i bez lotosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No lotos to mi na grzyba ... w ogóle nie potrzebny Betonowy powiadasz ... ciekawe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.06.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale grzybowa juz możesz gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts