dardurdka 09.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ojej, bardzo mi przykro, a ja tak późno zajrzałam Trzymaj się Kochana!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja tak na szybko, bo za plecami mam kilku już chyba zdenerwowanych nastolatków Dorwałam się do neta w jakiejś wakacyjnej szkolnej kawiarance. Piąteczko ... buziaki zostawiam gorące!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Piąteczko, modlę się za Was cały czas i za spokój Twojego Taty. Przytulam niezmiennie. Buziaki zostawiam - odezwij się do nas, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.07.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzięki Kochani.. nie martwcie się, u mnie w miare ok, jeśli tak można napisać..pusto tylko jakoś i na sercu dziwnie. zamiast porządkować rzeczy Taty to ja żeby nie mysleć wzięłam sie za ocieplanie poddasza..nie moge tam siedzieć w Jego domu ..wbijam gwoździki, kroję wełnę i sznuruję..proste. sama zostałam chwilowo ale sobie radzę..na dwa rzędy od murłaty prawie już utkałam. potem muszę chyba z jakiegoś podium..zostawiłam tylko trójkaty czy trapezy przy koszach na potem, bo to skomplikowane i nie wiem jak przenieść te figury na wełne gorzej bo dzieci mam na drugim planowanym obozie, a córcia dzwoni co 2-3 godziny i strasznie tęskni i nie chce tam być. obiecałam, że pojadę jutro..tak sobie myślę, czy ona czasem nie boi się, że ktoś znów odejdzie? zabierać ją wcześniej? taka jestem pokuta i zmęczona, że nie mam siły na dobranocne kominki po forum..nie gniewajcie się.. serdeczności dla Wszystkich moich Kochanych Gości wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Piąteczko Kochana! Dobrze, że znalazłaś sobie zajęcie, żeby tyle nie myśleć! A córeńkę lepiej zabrać, jak już jej się nie podoba, to raczej się to nie zmieni... może jeszcze nie dojrzała to tak długiej rozłąki, szkoda jej...Na pewno teraz wolałaby być z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Znowu przelatuję jak meteor, dobrze że spustoszenia takiego nie sieję Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witaj Piątko, myślę o Tobie ciepło i zyczę dużo siły. Żałoba ma to do siebie, że trzeba ja przezyć, bo nie da się zapomnieć. Zajmowanie się codziennością pomaga na chwilę oderwać się, odpocząć od smutku, ale nie zmieni sytuacji. Pamiętam, ze dla mnie łatwiej było zająć się porzadkowaniem rzeczy w miarę szybko (bo potem by mi się nie udało zabrać chyba). To znaczyło, że Taty naprawdę już nie ma i dlatego było tak trudno... W tym powiedzeniu, że czas pomaga na takie rzeczy jest sporo prawdy. To nie jest tak, że mniej mi Go brakuje, ale na pewno łatwiej sobie teraz z tym wszystim radzę. I jest tak, jakby byl nadal, ale w sercu.. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A ja przyszłam dzień dobry powiedziec zadyszane, buziaki zostawić i pozdrówka! Piąteczko, mam nadzieję, że jesteś u siebie na działce, odpoczywasz i cieszysz się słońcem i ciepłem. Ja to zalatana taka, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cześc Piąteczko Co tam u Ciebie słychac?Jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Przyszłam pozdrówka serdeczne zostawić i buziaki. Mam nadzieję, że odpoczywacie spokojnie u siebie na działce, tam tak pięknie, że i wyjeżdżać nigdzie nie trzeba. Odezwać się proszę, my tu się zastanawiamy, co słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 No właśnie Piąteczko, puk, puk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Piąteczko, wpadłam na chwilę się przywitać Duże buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Kurna, kawę bym zostawiła, ale mój net dzisiaj w ogóle współpracować nie chce. No to tylko buziaki i pozdrówka zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Piąteczko, a ja już 20 dni w lesie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Kochaniutka, a co tam u Ciebie słychać? Co u Brazy to w miarę wiem, a u Ciebie...? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Haloooo! Czy tu się żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Haloooo! Czy tu się żyje? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ja też pukam i ...czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 cześc Piąteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts