Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

alejki do Merlina

Piątka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

he i sie udalo masz pape na calosci, to juz sniegu sie nie boisz. gratulki

A ten kominek fajny, co do reszty to ja tylko zmienilabym te krzesla i stol na cos bardziej cieplego :wink: ale sofy moga byc..., no i podloga drewniana koniecznie :p

... awatar fajny. Taki oryginalny ...

.... Juniorowi kupiliśmy kiedyś pod choinkę ich płytę, sami zresztą słuchając od czasu do czasu.

Teraz już rzadziej...ale ja zawsze z chęcią wracam np. do "Lonely Day".

Są też i przewrotne utwory jak "B.Y.O.B" .... i takie, których nigdy słuchać nie będę, bo trochę za "psychodeliczne" (jak dla mnie )... :D

A ty Piątka fanką jesteś ??? Na koncerty jeździsz ???

o widzisz..Gwoździku..to ja podobnie ich słucham..i b.lubię za te szczególne kawałki :D

a fanka? trochę jestem, na koncerty jeźdzę, ale ostatnio to w zeszłym lipcu na Metalice w Chorzowie..bosko było, ale krótko :(

od dwóch dni synek puszcza naokr4ągło Czesław śpiewa..też piękne..charakterny taki..podobno wydał płytke Debiut..

:D :D :D

...Pani Gwoździkowa znalazła coś dla Ciebie .... (na pewno znasz... bo ja pierwszy raz słyszałem :oops: ..)

http://pl.youtube.com/watch?v=GY9kQcWLvEM&feature=related

i to też ...

http://pl.youtube.com/watch?v=y5WLyAfd0rA&feature=channel

.... dla mnie śpiew ten sam ....tylko ten facet wyjęty spod kosiarki mi nie pasuje :D :D :D

:D super..tak..dzięki..to z nowej plyty..nie mamy jeszcze, bo droga..ale Mikolaj może wie..tak, pieknie śpiewa..lubię go..i to idol syna..

:wink: a ja się wyżej pomyliłam..ale i nie, bo też lubię..ale myślałam o papryczkach..a napisałam metalica

a co lubi Pani Gwoździkowa? niech nie pozostaje taka anonimowa..wyjdzie z cienia :D powie co lubi..to ja poszukam :D :D :D