Piątka 18.11.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Braza, dzięki..to też cuudne.. Ona ma skalę chyba operową..mnie tez ha podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witanko Głos to Tarja ma operowy, ale z Nightwish już nie śpiewa. I niestety to już nie jest ten sam Nightwisf, a szkoda. Ale moimi najukochańszymi zawsze będą ELO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 cześć co tam, że zimno..nic to..wszystkich zmarzniętych zapraszam http://www.pointclickhome.com/files/web/imagecache/pch_gallery_detail/files/web/images/ty0308-outback-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.11.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Helo! Przybiegłam i ja się przywitać Piękny dworek się zapowiada! Na pewno będę śledzić Twoje poczynania Piątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzięki dardulko..zapraszam ..do ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a co lubi Pani Gwoździkowa? ... mnie ....muzykę irlandzką ( niestety poza U2 ) .... i metalu posłucha czasami ... i System of A down czasami ... Czyli Piątkę Ci przybija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ooo, chętnie się dosiądę do tak przyzwoitego ogniska Piątko, proszę, zdrać swój pomysł na elewację bo ja też myślę o czymś mało dworkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jak fajniusio.... ma ktoś gitarę????? Lubię muzykę irlandzką, ale uwielbiam tez oglądac Michael'a Flatley'a i Jego grupę!!! No są po prostu cudowni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ale niespodzianki a ja pierwsze pomyślałam o szantach..był taki pub irlandzki miedzy św.Anną a Senatorską..kiedyś cudnie tam grali..ale dwawnoo nie byłam .. z hakiem.. i gitar u nas dostatek..i harmonijek i drewna i gwoździ w deskach i dobrych humorów i cholernych lekcji z przyrody o glonach i klasówek z czasowników.. tyle ciekawych wariacji do rozmów ale nie zaczynamy bez pani na Gwoździkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dardulka.. hm, jakby tu rzec..moje elewacje tzn. nasze elewacje sa w trakcie negocjacji z MM ja chciałam łączyć tynk z drewnianym częściowo boniowaniem, ale mąż (MM) skutecznie mnie od tego odwodzi.. i chyba skłaniam się ku klasyce..tzn. czysta biel/krem i biała stolarka bez szprosów..kolumny też..ewentualnie gdzieś taka cegła jak na kominie.. z czasem tzn. za dobre kilka lat, planuję taras wydłużyć pergolą i tak samo połączyć dom z garażem..i obsadzić gęsto, tak by wtopić dom w otoczenie.. co do dachów to mnie się podobają ciemne gonty, ale tylko mnie także zobaczymy , pomyślimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 21.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witaj Gratuluje dworku !!! My to jeszcze czekamy do startu. Las to macie rewalacyjny wokoło. Spodobał mi się bardzo garaż, rozumiem, że to osobny projekt? (nie z Merlinem)Mamy podobny problem, garaż nie jest w bryle domu, na razie nie wiem co z tym robić. Widziałem komin w garazu, bedzie tam jakies mieszkanie, pokój? Bedę śledził Twoj wątekPzdrDominium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11643_prev.gif Mój Szanowny uwielbia szanty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.11.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Cześć Braza jak miło witać taką Wiosnę.. Dominium dziękuję..zapraszam.. garaż tak, robiony oddzielnie ..ale bez wody .. komin jest bo myślimy o piecu-kozie do podgrzewania.. a na górze jest piękny duży strych na mocnych belach i planujemy tam letni warsztat dla moich 3majsterkowiczów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 piątka a ja idę robić bananowca..mój duży syn ma jutro urodziny..lalalaa zakupiłam the white stripes..icky thum..lalala nie znałem tego zespołu ...Junior pewnie tak bo oni młodsi zawsze są do przodu.... przesłuchałem ze dwa utwory .... mi tak średnio ten zespół pasuje ... .... ale kobitka na perkusji - to zawsze dla mnie fajny widok Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ... a ile kończy lat Twój gitarzysta ???Niech się zdrowo chowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ognisko jeszcze płonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 21.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 witam, ale działeczka... z rzeczką, laskiem, sarenkami. Też tak kiedyś chciałam, ale mój mąż uparł się na inną (już myślałam że się będziemy rozwodzić i każde się wybuduje w innym miejscu). Domek uroczy, pięknie będzie u ciebie. Dodam jeszcze że też mam zespół SSBSU i to zaawansowany. Pozdrawiam i będę tu częściej zaglądać, bo widzę dyskusje wielowątkowe. Może poradzę się też czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.11.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 cieszę się Wisiu i Dario, miło mi, że nas odwiedzacie ..dziekuję ..zapraszam, przysiądźcie się Ognisko płonie, spoko, dokładamy zaraz możemy dorąbać krzesełek.. warunki trochę polowe..ale kawa w termosie Gwoździku, lat 17.. dziękuję a co do zespołu (to małżeństwo!)..to b.lubię i mam nawet taki dzwonek.. http://www.youtube.com/watch?v=VutMLnjXTY4 jego utworem jest muzyka do ostatniego Bonda, ale w innym duecie.. pozdrawiam wszystkich Gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.11.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 zobaczcie na czym można jeszcze posiedzieć przy ognisku http://images48.fotosik.pl/32/2b5557a33da28afdm.jpg[/img] ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.11.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mój (znaczy Nasz) Junior w styczniu 17 mieć będzie .... no to my tak prawie w tym samym czasie ... no wiesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts