bea3 08.10.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam wszystkich.Jestem(nie)szczęśliwą posiadaczką dachówki Rupp-czerwień miedziana,po położeniu okazało się,że dach jest w łaty.Ok.15% dachówek jest o ton jaśniejszych.Przy dachu dwuspadowym wygląda to koszmarnie,zwłaszcza,żę łaty wypadły po jednej stronie.Wiele szt.jest zwichrowanych,co powoduje odstawanie przy kalenicy.Przyjechał przedstowiciel Ruppa,dostrzegł obie wady gołym okiem i ...stwierdził,że proces technologiczny jest skomplikowany a dachówki trzymają polską normę.Co z tym fantem zrobić szybko i SKUTECZNIE.Wiem,żę mogę pisać pisma i skargi,straszyć i procesować się-tyle,że nie mam na to czasu.Czy ktoś z szanownego forum przećwiczył to z Ruppem?Z góry dziękuję za wszystkie konstruktywne wnioski.bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 08.10.2003 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Może ten przedstawiciel do chrzanu. U sąsiada na dachu popękały dachówki po roku? - widziałam dzisiaj firmową ekipę jak wymieniała. Sprawdzę czy to na pewno Rup i Ci napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 09.10.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 zadzwon do nich i przedstaw sie, ze jestes z gazety ogolnopolskiej i robisz artykul o realizowaniu reklamacji zglaszanych przez klienta i akurat masz kontakt "ze soba" ..... u mnie to dziala, na banki i inne ... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 09.10.2003 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Dziękuję Marzenie i paj^-owi za odzew,w dalszym ciągu zbieram ciekawe pomysły a wszystkim życzę pięknych dachów.bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts