Szadam 08.10.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Uwaga spróbuję http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38149&grupa=0&kat=2&a=szadam61 REAKTYWACJA ciekawe czy to się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 OOOO jakie zainteresowanie. dziękuję dziękuję za te peamy i komplementy ......... a tyle się nakombinowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Szadam, bardzo ladny dom, duzy, rozlegly Piekny dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 09.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Udało się, udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 09.10.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 brak komentarzy może wynikać z nienajszczęśliwszych zdjęć, chociaż dom prezentuje się okazale. postaraj się zrobić więcej zdjęć, może jakieś wnętrza, spróbuj zmieścić na zdjęciu cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Zdjęcia są takie jakie są. Robione cyfrówką ( pirerwsze zdjącia z tego aparatu) Ze względu na teren i otoczenie trudno o prawidłową perspektywę. Ale postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 09.10.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ładnie wygląda i fajna roślinność, nie to co u mnie...hihih Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.10.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Szadam. Bardzo fajny i ... duży dom. Piękne otoczenie. Jak dużą masz działkę? Napisz coś więcej, jaki metraż, z czego wybudowany, jaka dachówka? No .... i kiedy przeprowadzka? A i co jest nad garażem? - 3 małe okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.10.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Dokładnie, tak.Opisz więcej szczegułów. Pozdrawiam i gratuluję zarówno domu jak i udanej operacji wklejenia zdjęć - (uczestnicy Grupy Zagłębiowskiej wiedzą o co chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.10.2003 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Zacznę od początku Działka trochę ponad 14arów w kształcie "palniętego prostokąta" inaczej mówiąc trapezu. Sąsiadów (bezpośrednich )mam tylko po bokach. Z tyłu za ogrodem jest skarpa bardzo stroma. Budynek przylega do drogo-ulicy. Kształt działki sam narzuca jej charakter część budowlana od strony drogi jest płaska ok 8 arów, nastepnie mamy skarpę obrosniętą dębami i ponad 3ary ogrodo-trawnika. Tam stoi "drewutnia" Wymyśliłem, że grodzić będę w ten sposób, że dojazd do garaży będzie otwarty. Dzięki temu uniknę otwierania bramy. Dom wybudowany jest z porothermu 44, kryty blachodachówką linbad - ceglasty mat. Powierzchnia użytkowa 313m w tym garaż na dwa samochody z pomieszczeniami gospodarczymi 43,4,m gabinety 58m2. Potrzeba budowania domów z gabinetem rozdmuchała bardzo bryłę. Przez to dom jest „dostawiony do” baraku 20/6,3m. Te trzy okienka to strych nad garażem. Program domu jest następujący - parter 89m w tym wejście, hol, kuchnia połączona z jadalnią , salon mały Wc - góra mieszkalna 88m plus strychy 35m W sumie 4 sypialnie i łazienka Przy strychu i łazience zlokalizowałem pralnię. No i na piętrze jest taras lub balkon jak kto woli. Zachcianka ta jest dosyć atrakcyjna, ale potwornie skomplikowała konstrukcję domu i stan naszego portfela Tak wogóle z układu pomieszczeń jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak Bozia da, to może jeszcze w tym roku tam zamieszkamy, ale jest jeszcze milion robót UFFFFFFFFFffffffffffffffff ps. jak pogoda się tochę poprawi to zrobię lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.10.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Szadam, masz piękną działkę a dęby są jej niewątpliwą ozdobą. No i dom - olbrzym jak na moje odczucie. Będziecie mieli co sprzatać A z ogrodzeniem to super pomysł, zawsze mnie drażniło latanie i otwieranie bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 hmmm...ładny i duuuuuuzy domek piękna działeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.10.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Mi też się domek podoba A jaki to projekt, gotowy (który) czy indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Bravo, bravo, bravisimo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Szadam, ta "drewutnia", a szczególnie jej zawartść powala mnie na kolana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Oby tylko komin od kominka wytrzymał "przerobienie na ciepło" zawartości drewutni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 12.10.2003 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Powymieniałem fotografie. Myślę że na lepsze, ale sieć tak chodzi,że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Dlaczego teraz "drewutnia" nazywa się "ogród"? O!, widać Twoją "Bravkę"!. Jadalnia super! Kto stoi za drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 13.10.2003 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Za drzwiami stoją szefowe.Drewutnia stoi w ogrodzie.Wogóle mam jeszcze kilka fotek, ale wczoraj łącze tak chodziło, że traciłem cierpliwość bo ciągle zrywało połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.10.2003 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 uporządkowałem trochę ten album i dodałem kilka "wnętrz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts