Szadam 24.10.2003 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 od 13 nikt mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.10.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.10.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 bo wszyscy podglądają , i zazdroszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Podoba mi się, dobrze wkomponowany w teren. Dobierał projekt architekt, czy w Was drzemie dusza artysty? Jaki planujecie kolor elewacji? Na podlogach to gresy? Listwa drewniana? Nie zauwazyłam kominka a przecież gromadzone drewno w drewutni na niego wskazuję To będzie piekny dom, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 25.10.2003 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Podoba mi się, dobrze wkomponowany w teren. Dobierał projekt architekt, czy w Was drzemie dusza artysty? Jaki planujecie kolor elewacji? Na podlogach to gresy? Listwa drewniana? Nie zauwazyłam kominka a przecież gromadzone drewno w drewutni na niego wskazuję To będzie piekny dom, gratuluję Projekt indywidualny - gabinety lekarskie i normy w tym zakresie wyeliminowały możliwość adptacji gotowego projektu. Jako, że sam trochę działam w branży ( a właściwie działałem) to z kolegą architektem i konstruktorem spłodziliśmy to dzieło. Działka była dokładnie obejżana. Architekt wogóle działa we Wrocławiu i chyba się nie obrazi jak go polecę. (na priwa) Na podłodze gresy. W szędzie takie same, ale inaczej ułożone. W ten sposób zminimalizowałem odpady, a wszędzie jest inaczej. Cokoły są z tego samego przyciętego gresu, wykończonego listwami. Kominka nie ma i chyba w tym roku nie będzie. Po pierwsze kasa, po drugie chcemy wygrzać podłogę przed parkietem. Drzewo bedzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 29.10.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Szadam! jak na mój gust to ... strasznie duży ten Twój domek, ale może i was jest dużo , a tak poważnie, to całkiem nieźle (czyt. SUPER) sobie to wszystko wykombinowałeś. Ciekaw jestem jak zamierzasz wykończyć (chodzi o kolory) swoje dzieło na zewnątrz - napisz coś w tym temacie. Ogólnie jest super, kończ to jak najszybciej i przeprowadzaj się, bo nie ma to jak u siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Bardzo mi się podoba.Działka jak z bajki. A co to za gres?Podoba mi się ten zestaw kolorystyczny. Co robisz z drzwiami sosnowymi?Zostawiasz je,czy malujesz? Koleżanka dała takie drzwi (jej były zupełnie surowe) do pomalowania studentce ASP.Zrobiła jej cudne przecierki,pięknie je pomalowała na taki stary,patynowany kolor drewna.Do tego ładne,postarzane klamki i drzwi są niepowtarzalne,dają klimat.I niedrogie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.10.2003 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Zacznę od kolorku elewacji - dokładnie nie wiem, ale jakiś pastelowy beż lub piasek. Gres z castoramy jest w Sosnowcu Opolu i Wrozłwawiu. Nazwy nie pamiętam 33,4/33,4 Występuje minimum w trzech odcieniach i kosztuje mniej niż 30zł coś 28,9 lub 29,8zł Dom jast duży ze względu na konieczność budowy części gabinetowej. Ale tak wogóle bardzo miło jest czytać Wasze uwagi no i komplementy Drzwi najpierw dokładnie szlifuję, potem maluję bezbarnym. Bardzo ładnie to wychodzi. Szybki mają być mleczno-matowe. Znajomi mają podobne drzwi z witrażami. Dość orginalnie im to wyszło. Teraz mam już schody jesionowe - super - jak zdejmę te cyda którymi je owinąłem to zrobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 16.11.2003 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Było trochę o podbitce. Mam drewnianą i dodałem dwie fotki. Niebawem pojawią się wnętrza A ja w nich No i rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 17.11.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Ładny domek, ciepłe wnętrze..najbardziej interesuje mnie zrobienie tarasu...gdyż również mnie to czeka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.11.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 ładny domek - aciekawy pomysł z tymi kafalmi. Niby takie same ale jednak wszędzie inne kolorystycznie podobne do moich (polcolorit cedro beige, cedro rosa - czy to takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 19.11.2003 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Nazwy kafli nie pamiętam, ale jak obejrzałem stronę Ivonesca to podobne do tych przy wejściu. Na pomysł mieszania tych samych płytek wpadlem z myślą o tym żeby zminalizować ilość odpadów. I to się sprawdziło. Gosia - Co do tarasu. To dłuższa opowieść. Nie wiem co Ciebie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 19.11.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Wszystko mnie interesuje co tylko mógłbyś powiedzieć o zastosowanych materiałach, warstwach itp. Wszyscy mnie straszą że zrobienie tarasu to WIELKA SZTUKADlatego chętnie wysłucham opinni osób, które robiły taras, a najlepiej użytkowników.Pisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 19.11.2003 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Gosiu, nie wiem na jakim jesteś etapie. Zacznę od "0' Mój taras jest posadowiony na stropie kuchni i dolnego tarasu. Czyli ściana szczytowa poddasza stoi na suficie, a nia ścianie parteru. To bardzo skompllikowało konstrukcję stropu. Przez to w kuchni mam podciąg wystający 6cm od reszt sufitu. (już do tego się przyzwyczaiłem)Na beton tarasu ( ten ze stropu) wylałem szlichtę wyrównującą ze spadkiem. Na to papa termozgrzewalna, folia budowlana, styrolian 7cm, folia budowlana, wylewka 4-5cm, folia w płynie atlas woder, płytki gresowe na plusie. Mam nadzieję, że ten cholernie drogi fragment mojego domu spełni nasze oczekiwania i nie sprawi dodatkowych kłopotów. A to się dopiero okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.11.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Szadam bardzo mi sie podoba szczególnie podobaja mi się drzwi wew. szukam cos w tym guscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 23.11.2003 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Szadam bardzo mi sie podoba szczególnie podobaja mi się drzwi wew. szukam cos w tym guscie Prawda polecam takie drzwi. w sumie za 14 skrzydeł 5300! w tym te do salonu podwójne. Profil delfin, kupowałem surowe nie malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.11.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Szadam zerknij do prywatnych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.01.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Szadam, rzuciłbyś jakąś fotkę Twojej kotłowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.07.2004 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ale tu tłok fakt, że fotki trochę stare, ale już pracuję nad zmianą galerii. Przy zmianie komputera pogubiłem ustawienia do onetu. teraz zakładam nowe. Wkródce zobaczycie Szadam 2 powraca ze swoją Golgotą inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Szadam- dom b.ładny, duży. W środku podobny układ jak u mnie- chodzi mi o widok z kuchni na jadalnie- identyko- tyle, że umnie podwójne drzwi na taras. A tak poza tym to super. Tylko mało zdjęć. Zrób trochę więcej środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts