Szadam 27.07.2004 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Szadam- dom b.ładny, duży. W środku podobny układ jak u mnie- chodzi mi o widok z kuchni na jadalnie- identyko- tyle, że umnie podwójne drzwi na taras. A tak poza tym to super. Tylko mało zdjęć. Zrób trochę więcej środka pierwotnie w projekcie też miałem podwójne drzwi na taras z jadalni. Takie mamy z salonu i uznaliśmy że jest to zbytek. Mój nowy domek ma wadę - nie ma łącza z internetem a w pracy mam mało czasu na zabawę w zdjęcia na forum. ale się postaram. Tak nawiasem bardzo polecam dużą kuchnię połączoną z jadalnią. Tu koncentruje się wspólne życie rodzinne, tu też podejmujemy znajomych. Do salonu mamy otwarte przejście, z tym że salon nie jest jeszcze wykończony i żyjemy bez jego dobrodziejstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Szadam- u mnie kuchnia polączona jest również z jadalnią. W projekcie mieliśmy wyjście na taras z salonu i z jadalni, ale zrezygnowaliśmy z tego w salonie. A to dlatego, że my lubimy w weekendy śniadanka, kawusie etc. spożywać na tarasie- z kuchni blisko a i salon czysty A tak poważnie to do salonu z kuchni mamy dwa kroki, ale jest to oddzielny pokój z kominkiem i tv. Tzn na razie tylko z kominkiem- reszta czeka do września aż je wniesiemy A tak w ogóle to nasz projekt wybieraliśmy bardzo pod kątem praktyczności. Obecnie mieszkam z rodzicami też w domku i po paru latach potrafiłam stwierdzić co chcę, czego nie, co musi być i gdzie. Np. mój dotychczasowy salon u rodziców ma 56m2. Totalna porażka jeśli chodzi o ogladanie tv. W zimie też trochę zimno chyba, że rozpali sie w kominku- co nie zawsze sie chce bo mieszkamy na pietrze i mężusiowi nie chce się dźwigać Ależ się rozpisałam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.07.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 O mój Boże jaki piękny dom, a jaka duża powierzchnia dachu (pewnie przyprawiająca cię o ból głowy podczas budowy)! Dużo zieleni, wspaniałe dęby, napewno będzie Wam się super mieszkać. Widzę, że jest dużo otworów okiennych, ale czy nie za małych w stosunku do dużej bryły domu i masywnego dachu? (chyba, że to zdjęcia zniekształcają...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 27.07.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ładnisty den domek tylko ja dla mnie za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 30.07.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Bardzo fajny dom.Zazdroszczę tych starych, dużych drzew.Świetnie się w nie wkomponowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.04.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Postanowiłem się przypomnieć. Po roku z hakiem wreszcie mam sieć w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 20.04.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Uwaga spróbuję http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38149&grupa=0&kat=2&a=szadam61 REAKTYWACJA ciekawe czy to się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 20.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 tu tez trafiłam! przynajmniej poczytałam komentarze innych, ale zasmuciło mnie ze pochwały dotyczą zdjęć, których poskąpiłes nam klubowiczom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 21.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 podoba mie się koninek i podloga w salonie, ale kolory scian lubie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 22.04.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ktoś pytał o podłogę http://foto.onet.pl/upload/9/6/_459530_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/24/19/_459524_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 ale piękniście u Ciebie i jakie widoki Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ladny domek! Czy to projekt Atrium? Czy zrobiliście osobne wejście etc do gabinetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.05.2005 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Projekt jest indywidualny. wejście do gabinetu jest osobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.05.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Bardzo ładny dom! jaki to parkiet w salonie i jak połączyłes z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.05.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Bardzo ładny dom! jaki to parkiet w salonie i jak połączyłes z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 04.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Domek przepiękny Czy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.05.2005 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Bardzo ładny dom! jaki to parkiet w salonie i jak połączyłes z płytkami? To parkier pałacowy. A co !!! http://www.stolarka.com.pl/produkty/podlogi/pp/ Z tym że w trzeciej kalsie C ale z czym to do końca się wiąze nie doszedłem. Chyba z doborem wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 05.05.2005 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Domek przepiękny Czy już mieszkacie? Mieszkamy, mieszkamy. Tylko dla tego żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.05.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Domek bardzoooo ladny,moglbys pokazac jeszcze jakies zdjecia bo tak milo sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts