Olmiś 08.10.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Jestem na końcowym etapie wyboru dachówki - zaostał Euronit S lub Braas celtycka - kolor czerwonyI tu jest pewien problem - tzw czerwień klasyczna to jest w zasadzie marchewkowy - czyli bardziej pomarańczowy niz czerwony (Euronit), ciemoczerwony (Braas) - prawie buraczkowy. Jakie macie te czerwienie? Czy ma ktoś ciemnoczerwonego Braasa celtycką? Jak to wygląda? I jeszcze jedno, w jakich kolorach macie rynny i obróbki? Ja myślę o brązowych rynnach i takiej samej obróbce. Czy to nie będzie za ciemne do Braasa? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 09.10.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witam, Ja mam Brassa celtycką czerwoną. W środę skończą mi kłaśćCo prawda to nie mój wymarzony kolor bo chciałam bardziej ceglastą np. jak IBF, ale jak założyli to wygląda całkiem nieźle. Blachę na kołnierze mam w kolorze dachówki a orynnowanie brązowe i wykończenie brązowe. Wygląda fajnie. A o mały włos kołnierze miałabym brązowe ale udało mi się zamienić blachę. Po obejrzeniu różnych dachów stwierdziłam że zrobiłam dobrze. Jestem zadowolona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts