arluka 25.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Kto ma? Jak się sprawują? Byłam na ich stronie- wzory drzwi mają naprawdę śliczne, ale chciałabym jeszcze uzyskać opinię co do ich jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 prasowany ryż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 25.06.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ja tez bardzo chetnie sie dowiem jak sie sprawuja te drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 01.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy ma ktoś u siebie założone drzwi wewnętrzne firmy Classen. Jak się sprawują? Fajne mają wzory i w miarę niedrogie? A może jakieś fotki? Bede wdzięczna za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
campa 01.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witaj ubiegłas mnie dzisiaj tym pytaniem , bo takie samo miałam zadac. Równiez zastanawiam sie nad tymi drzwiami , ale panie w sklepie raczej je odradzaja i proponuja Porte. Wiec podbijam temat i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 01.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witaj ubiegłas mnie dzisiaj tym pytaniem , bo takie samo miałam zadac. Równiez zastanawiam sie nad tymi drzwiami , ale panie w sklepie raczej je odradzaja i proponuja Porte. Wiec podbijam temat i czekam na odpowiedzi No hej. Drzwi Porte sa duzo drozsze, no niestety jak sie ma budowe to czlowiek na czym prubuje zaoszczedzic. Ja potrzebuje 12 drzwi wiec dla mnie to i tak spory wydatek. Zastanawialam sie jeszcze nad drzwiami Door - pola , ale nie wiem, moze ktos napisze o Classenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 01.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Mam malaga klon wyglądają ładnie reszta Trochę papierowe, ale przynajmniej jak mi sie znudzą (i będę miała kasę ) to bez żalu sprawię sobie nowe http://images30.fotosik.pl/44/e276599769a78c90med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 01.08.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Bardzo ładny wzor drzwi ja wlasnie myslalam o takim, tylko o kolorze calvados. A oscieznice jaka masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 01.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 standard w takim samym kolorzeteż chciałam calvados ale w trakcie budowy koncepcja mi się zmieniła na jasne podłogi i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 07.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nikt nie ma wiecej drzwi firmy Classen. A moze ktoś ma z firmy Door - pol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 07.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nikt nie ma wiecej drzwi firmy Classen. A moze ktoś ma z firmy Door - pol? To i ja podłączam się z pytaniem - o Door-pol. Mają - moim zdaniem oczywiście - ładniejsze wzornictwo niż Classen, w sklepie na ekspozycji wyglądały przyzwoicie, ale jak w użytkowaniu? Jeśli ktoś ma drzwi tej firmy, to będę wdzięczna za opinię. Widziałam te drzwi w sklepie 500 km od mojego miejsca zamieszkania, zaczęłam ich szukać na lokalnym rynku a pani w sklepie w którym mam zamówione zewnętrzne drzwi powiedziała mi, że mieli door-pola, ale zrezygnowali, bo mieli jakieś kłopoty z jakością i terminami:-( Jesli nie Classen ani Door-pol to jaki inny producent drzwi w cenie do udźwignięcia ? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam.My zamówiliśmy drzwi Porta styl-orzech.Zamówlismy je na początku lipca-przed kolejną podwyżką(?).Drzwi niedrogie,ościeżnice też.Myślałam o innych drzwiach,ale kwestia ceny przeważyła.Wyglądają nieźle,całkiem elegancko.Czas pokaże jaka jest ich jakość i czy trzeba będzie je kiedyś wymieniać. Co do drzwi Classen-to na forum czytałam jakis czas temu(też o nich myślałam),ze przy podłogówce wypaczaja się i takie tam inne wady. Podobaja mi się tez drzwi firmy Centurion-Kobe(patrz mój dziennik). Myślę,że nie ma idealnej firmy(mam teraz w mieszkaniu drzwi Porty i nie jestem z nich do końca zadowolona zwłaszcza w łazience i WC-okleina pęka,wyciera się).Były kupowane kilka lat temu i mam nadzieję,że jakość dzwi Porty( tych tańszych )poprawiła się. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 odsiwezam bo tez tematem jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 20.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 prasowany ryż z dodatkiem tektury mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 W markecie wygladają okropnie przynajmniej białe, ale może są po prostu spracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 W markecie wygladają okropnie przynajmniej białe, ale może są po prostu spracowane. mika a za jakimi drzwiami Ty sie oglądasz?? jak ja byłam przedwczoraj w Obi to tam te drzwi wyglądały najładniejsze sposród masonite i Pol-skone które tez sie teraz tak reklamuje wszędzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Może świeżo założone były. Ja szukam białych, w miarę nowoczesnych i przede wszystkim tanich, bo nie wiem nawet czy mi na te drzwi starczy. Być może będą na razie tylko w kibelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.11.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja mam. Jakość idzie w parze z ceną - czyli jak wiadomo najlepsza nie jest. Ale niestety wykończeniówka to etap kompromisów - przynajmniej tak było u nas - jedne rzeczy są lepsze, kosztem innych. Drzwi Classena wypadły dla nas najlepiej ze wszystkich w swoim przedziale cenowo-jakościowym. No i przede wszystkim pod względem wizualnym(wtedy - teraz może wybrałabym nieco inne). Wiadomo - wolałabym prawdziwe drzewniane drzwi i odcień też mógłby być nieco inny - ale ogólnie nie narzekam. Zadnych jak do tej pory (rok) problemów z nimi nie ma. Nie skaczemy po nich, nie trzaskamy z całych sił, nie zrucamy sie na nie..hehe..normalne uzytkowanie to i problemów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 18.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ja mam drzwi z Clasenna już w drugim domu i moge je polecić.Sprawują sie dobrze. Wiadomo że nie jest to najwyższa pólka ale mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Moi sąsiedzi je mają i serdecznie mi odradzili - praktycznie z każdymi drzwiami był problem (chyba głównie z ościeżnicami), a warstwa okleiny jest cieniutka - pokazywali mi jak się wytarła. Tak więc zbieram na trochę droższe, będę musiała dłużej poczekać, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts