Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi wewnetrzne Classen - opinie, zdjecia

arluka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Nie wiem czy ktoś z Was zwrócił na to uwagę, ale Tetyda kupiona w supermarkecie jest całkiem inna, niż ta kupiona w salonach Classena. Ta w salonie wygląda pięknie (tak jak w katalogu), a ta z supermarketu to coś okropnego... jakby plastikowa okleina, niedoróbki, karton, mniejsza ilość szybek i w ogóle szyby też inne. Dla supermarketów robiona jest inna Tetyda, stąd taka "taniocha" jak niektórzy piszą. Po prostu jest tanio produkowana, zresztą jak wszystko co można kupić w supermarketach. Moja rada kupuj Tetyde w salonie i będzie ok.

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
Nie wiem czy ktoś z Was zwrócił na to uwagę, ale Tetyda kupiona w supermarkecie jest całkiem inna, niż ta kupiona w salonach Classena. Ta w salonie wygląda pięknie (tak jak w katalogu), a ta z supermarketu to coś okropnego... jakby plastikowa okleina, niedoróbki, karton, mniejsza ilość szybek i w ogóle szyby też inne. Dla supermarketów robiona jest inna Tetyda, stąd taka "taniocha" jak niektórzy piszą. Po prostu jest tanio produkowana, zresztą jak wszystko co można kupić w supermarketach. Moja rada kupuj Tetyde w salonie i będzie ok.

Pozdrawiam.

a możesz podać definicje "salonu Classena" ? Na stronie internetowej nie ma typowych salonów Classena, sa albo superrmarkety, albo hipermarkety, albo sieć RuckZuck albo zwykłe sklepy ...wiec ?

Wczoraj wybrałam się do RuckZuck zamówić tetyde 4. Pomijam że jechałam 40 km tylko po to. Przy zamówieniu sprzedawcy tak się mieszali że szok. Wciąż coś mi doliczali i doliczali, rabat najpierw był, potem już nie. W końcu szlag mnie trafił i wyszłam. Upatrzyłam sobie tę tetydę ale normalnie nie ma gdzie jej kupić w mojej okolicy :evil: cholera mnie bierze że z każdą rzeczą trzeba się tyle namęczyć. Powyżalałam się .

Wczoraj wybrałam się do RuckZuck zamówić tetyde 4. Pomijam że jechałam 40 km tylko po to. Przy zamówieniu sprzedawcy tak się mieszali że szok. Wciąż coś mi doliczali i doliczali, rabat najpierw był, potem już nie. W końcu szlag mnie trafił i wyszłam.

w moim Ruck Zucku, w zupelnie innej czesci Polski bylo zupelnie tak samo

przy zamowieniu byla inna kwota, potem przyznali mi specjalny rabat za opoznienie 2 mies., po czym z tym specjalnym rabatem cena byla wyzsza niz przed :roll: a na koncu jak przyszlo do wystawienia faktury to cena byla tez inna

do tego nic nie mozna bylo sie dowiedziec, szczyt sezonu, z w salonie tylko jeden sprzedawca ktory uparcie twierdzil ze on nic nie moze bo tym sie zajmuje tylko ten drugi ktorego akurat nie bylo

jak bedziecie zamawiac cos w ruckzucku to koniecznie zadajcie na formularzu zamowienia zeby bylo dokladnie wyszczegolnione - jaka cena za co, z podatkiem czy bez, bo potem sa problemy

• 2 weeks później...
dzisiaj wieczorem moglam wreszcie usiasc i zgrac zdjecia

kolor pewnie bedzie sie roznil w zaleznosci od ustawien monitora, moj aparat troche tez dodal swojego, ale tak jak pisalam wczesniej jest dosc ciemny

drzwi do pokoi

http://img258.imageshack.us/img258/6453/tetydacedrem5.jpg

drzwi pelne lazienkowe - sorry za te paluszki, dopiero na zdjeciu je zobaczylam, musze sie prontem przejechac :oops:

http://img128.imageshack.us/img128/189/tetydacedrpelnesu6.jpg

karolinnab czemu Twoje drzwi mają wzór poziomo, a wszystkie inne (w tym wątku ) pionowo? Można sobie zamówić albo pionową albo poziomą wersję???

PROSZE O WYJASNIENIE- NA ZDJĘCIACH TYCH DZRWI W KOLORZE CEDR WZÓR JEST POZIOMO A NA INNYCH WYSZUKANYCH W INTERNECIE PIONOWO. CHCIAŁABYM ZAMÓWIC TE DZRZWI ALE WZOR PIONOWY W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBA. CZY TO NA PEWNO DRZWI CLASSENA SĄ NA TYM ZDJĘCIU? BO NIE WIEM KTÓRYMI FOTKAMI MAM SIĘ SUGEROWAC?

karolinnab czemu Twoje drzwi mają wzór poziomo, a wszystkie inne (w tym wątku ) pionowo? Można sobie zamówić albo pionową albo poziomą wersję???

PROSZE O WYJASNIENIE- NA ZDJĘCIACH TYCH DZRWI W KOLORZE CEDR WZÓR JEST POZIOMO A NA INNYCH WYSZUKANYCH W INTERNECIE PIONOWO. CHCIAŁABYM ZAMÓWIC TE DZRZWI ALE WZOR PIONOWY W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBA. CZY TO NA PEWNO DRZWI CLASSENA SĄ NA TYM ZDJĘCIU? BO NIE WIEM KTÓRYMI FOTKAMI MAM SIĘ SUGEROWAC?

Moje to na 100% Tetyda cedr.

Hmm, cedru w formie paskow pionowych nigdy nie widzialam, ale moze cos ostatnio sie zmienilo