zebra 21.01.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 arluka na stronie i w katalogu wyglądają nieźlesama je chciałamale po obejrzeniu w realu już nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PritiL 27.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Troszke sie wystraszylam Waszymi wypowiedziami, bo bylismy juz prawie zdecydowani na Cllassena - Latone.. W sklepie widzialam i wygladaly calkiem ok. NO coz pewnie odezwe sie jeszcze w tym watka jak juz zamowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 27.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mam drzwi z classena od pół roku kolor orzech latona, są ok w tej klasie cenowej. Nie mam małych dzieci więc nie są narażone na uszkodzenia, prezentują się bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PritiL 29.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Mam drzwi z classena od pół roku kolor orzech latona, są ok w tej klasie cenowej. Nie mam małych dzieci więc nie są narażone na uszkodzenia, prezentują się bardzo ładnie. to wlasnie dokladnie ten sam kolor chcielismy chyba juz raczej sie na nie zdecydujemy.. ciesze sie Jolla ze jestes zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 30.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam.Moi rodzice i siostra mają drzwi Classena.ogólnie są niezadowoleni, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, drzwi w kuchni pękły w poprzek po 2 dniach od wstawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 29.05.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam serdecznie mam pytanie dotyczące drzwi Tetyda classena z aluminiowymi wstawkami...czy ktoś ma,uzytkuje i jak to jest z ta jakościa w użytkowaniu?Podobne ma porta w cenie ok 925zł,classen ok 450zł czyli połowa Cena bardzo przystepna ale czy niebedą do wymiany za kilka miesięcy....i to tylko pozorna oszczędnośc?Będe wdzięczna za wszelkie informacje .Poniżej zdjęcia clasena i portyClessenhttp://images29.fotosik.pl/221/5bede02679e3010am.jpgPortahttp://images25.fotosik.pl/220/0f0d6a6f4d22fc95m.jpgClassenhttp://images30.fotosik.pl/221/02ddf5622983ae76m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 29.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 29.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka79 29.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 i ja również (tym bardziej że do końca maja promocja -9% na drzwi z ościeżnicami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Hmmmmm coś mi się zdaje ze jednak z ta promocją to niewyjdzie za mało czasu...ludzie ich niekupują czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 30.05.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Kurcze cos rzeczywiscie cisza w tym temacie To jest nowosc classena pewnie dlatego. Ja tez jestem nimi zainteresowana. Wygadaja super i cena tez przyjazna dla inwestora No dawać kochani opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 31.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Znowu podciągam może teraz cos się ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 31.05.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 i Co i nic? nikt nie zamontowal jeszcze??? a jak wrazenia na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 01.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 oglądałem je w sklepie. też sie nad nimi zastanawiałem. niespasowane (czasem odstające!) ramki wokół szybek, niedokładne połączenia na rogach ościeżnic.cena niska jak za taki design, fakt. ale chyba się nie zdecyduję...wybiorę chyba portę ze względu na lepiej wyglądające ościeżnice.choć szukam wciąż dalej, może coś się nawinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi 28 04.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam:) to też mój faworyt , na 99% je zamawiamy w najbliższym czasie ... też je oglądałam dokładnie i nie widiałam żadnych "ubytków" . czy ktoś już je ma?? pozdro megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 04.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam widziałąm je dzisiaj w sklepie na wystawce...ale niestety nie te z aluminiową wstawka....jakość na oko całkiem całkiem....wszystko wydawało się być na miejscu..niemozna ich oczywiście porównywać do tej "wyzszej półki"sprzedawca powiedział mi ze sa to drzwi najniższe ze sredniej półki....i ze niemaja na nie rekalmacji i ze są ok...jak naprawde jest bedzie można powiedzic uzywając ich..na dzień dzisiejszy jest to mój typ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 05.06.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witam:) to też mój faworyt , na 99% je zamawiamy w najbliższym czasie ... też je oglądałam dokładnie i nie widiałam żadnych "ubytków" . czy ktoś już je ma?? pozdro megi Megi jak kupisz pochwal sie. To tez moj typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka79 07.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ja kupiłem model 6 tetydy niestety montaż dopiero za miesiąc więc niewiele mogę powiedzieć na ich temat- musiałem podjąć szybką decyzję bo była promocja do końca maja (-10%)- mam nadzieję że decyzja była słuszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 26.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 WItam Zastanawiam sie nad zakupem tych drzwi ...na stronie wystepuja w kolorze cedr - cedr wyglądający inaczej http://www.classen.com.pl/www/pl/drzwi.php?id=7,31,1325#item-two W sklepie widziałam w kolorze wenge - czy ktoś zamówił widział na żywo cedr i może potwierdzić że kolor podobny do tego prezentowanego na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 26.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Z tego co słyszałem, Classen nie ma zbyt dobrej opinii - ostatnio rozglądając się za parkietem i panelami trafiłem do salonu sprzedazy, w którym były również drzwi classena - sprzedawca mocno odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts