Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi wewnetrzne Classen - opinie, zdjecia

arluka

Recommended Posts

Ja również byłam w salonie i zdziwiłam sie że clessen produkuje takie drzwi - zupełnie miałam o nich inne zdanie - kojarzyły mi sie z tymi z marketów. Teraz wpuścili nowe kolekcje i powiem szczerze że mnie zauroczyły.

Cena również z oscieżnicą regulowaną nei przekracza 800zł z wszystkim!!

Napisz coś wiecej - dlaczego odradzał? jakie są minusy drzwi classen - nowej serii bo o starej nie mamy co dyskuować bo inen technologie, okleiny!

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Te drzwi to też mój faworyt póki co - ładnie wyglądają (neistety widziałem tylko na zdjęciu) no i cena dośc przystępna.

Planuję się wybrać do jakiegoś salonu ocenić ich wygląd na żywo - jełsi będzie ok - czekam na opinie użytkowników a potem podejmę decyzję czy zamawiac czy nie :D

Jełsi ktoś wprawi je u siebie - prosimy o zamieszczenie zdjęć.

Pozdrawiam,

Odkurzam temat...

A tak przy okazji zbliża się nieuchronnie moment zamawiania drzwi wewnetrznych...znaczy sie czasu troche jeszcze jest ale jak widze te terminy oczekiwania 6-8 tygodni to wartało by coś pomysleć bardziej...

Więc uprzejmnie prosze o wstawienie real foto....w szczegolności ze wstawkami aluminiowymi bo takie mnie najbardziej interesują,te standartowe widziałłam na zywo w sklepie ale tych alu niestety nie :-?

• 2 weeks później...
Ja zamówilam ( beda za 3 tyg )Tetyde ale wenge u znajomego. On znowu mowil ze jakosc ich sie bardzo poprawiła. Kiedys rzeczywiscie byly kiepskiej jakosci. On je polecał a ze cena jest przyjazna dla inwestora wiec zaryzykowalismy :roll: W koncu nikt ich taranowac nie bedzie :D

Ja rowniez musze skorygowac swoja poprzednia wypowiedz - bylem w salonie, ogladalem, dotykalem :) Sprzedawca nie podzielil zdania poprzedniego - rowniez poinformowal mnie, ze jakosc drzwi classen bardzo sie poprawila.

Mam jeszcze kilk ainnych opcji ale szczerze watpie czy okarza sii korzystniejsze cenowo - chyba zdecyduje sie na Classena Tetyda :)

Pozdrawiam,

Jestem własnie na etapie zamawiania drzwi wewnętrznych i jak do tej pory niewidziałam na zywo tetydy ze wstawkami aluminiowymi i szybkami (akurat te mnie interesują)...i coraz bardziej skłaniam sie ku porcie natura komfort w fornirze tylko ze ze wzglądu na cene niebede miała z szybkami :cry: bo cena dla mnie juz o wiele za duza....Porta głównie dlatego ze widziałam je na zywo jedyne co mi się w nich niepodoba to cena :o no ale za coś wkońcu trzeba zapłacić obdzwoniłam chyba wszystkie sklepy w okolicy i nikt niema...tetydy z aluminium swoją droga paranoja ze tak ładnego wzoru niewystawiają na sklepie...napewno trafiło by się im więcej klientów na te drzwi....a zamawiać z katalogu w ciemno niechce....