dianap 26.06.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja również byłam w salonie i zdziwiłam sie że clessen produkuje takie drzwi - zupełnie miałam o nich inne zdanie - kojarzyły mi sie z tymi z marketów. Teraz wpuścili nowe kolekcje i powiem szczerze że mnie zauroczyły.Cena również z oscieżnicą regulowaną nei przekracza 800zł z wszystkim!! Napisz coś wiecej - dlaczego odradzał? jakie są minusy drzwi classen - nowej serii bo o starej nie mamy co dyskuować bo inen technologie, okleiny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 26.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja zamówilam ( beda za 3 tyg )Tetyde ale wenge u znajomego. On znowu mowil ze jakosc ich sie bardzo poprawiła. Kiedys rzeczywiscie byly kiepskiej jakosci. On je polecał a ze cena jest przyjazna dla inwestora wiec zaryzykowalismy W koncu nikt ich taranowac nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 26.06.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 majcia daj znać jak bedziesz juz je mieć!! bo ja to sie na drzwi chyba nidy nei zdecyduje i tak bede mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 26.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 firma Entra ma podobne modele, zastanawiam się właśnie nad dzrzwiami od nich, może komuś też się spodobają http://www.entra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 27.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 może ktoś jescze sie wypowie, bo Tetyda wygląda naprawde interesująco, ale wygląd to przeciez nie wszystko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 01.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 firma Entra ma podobne modele, zastanawiam się właśnie nad dzrzwiami od nich, może komuś też się spodobają http://www.entra.pl Śliczne!!! Jaka jakość jest tych dzwi ??? Czy znasz ceny,na stronie niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Taa entra moze i piekne ale ceny maja kosmiczne. Mi za 11 szt. drzwi wyliczyli 30 tys Dla mnie cena nie do przyjecia. Za Tetyde classena placilam ok 10.000. Jakosc pewnie rozna ale ja po tych drzwiach skakac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 02.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Tak własnie myslałam. Cena bardzo wysoka Jak sprawują się drzwi classena model tetyda. Czy nie schodzi okleina, jak sa wykonane. Wzornictwo super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 My wlasnie czekamy na drzwi ( beda za 3 tyg ) takze o jakosci i ich uzytkowaniu wypowiem sie pozniej. Mam nadzieje, ze nie bede sobie pluc w twarz, ze jednak tych za 30 tys nie wzielam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 09.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 I jak drzwi zamontowane?Odświeżam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.07.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ja juz mamje zamowione beda za 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 13.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witajcie, Te drzwi to też mój faworyt póki co - ładnie wyglądają (neistety widziałem tylko na zdjęciu) no i cena dośc przystępna. Planuję się wybrać do jakiegoś salonu ocenić ich wygląd na żywo - jełsi będzie ok - czekam na opinie użytkowników a potem podejmę decyzję czy zamawiac czy nie Jełsi ktoś wprawi je u siebie - prosimy o zamieszczenie zdjęć. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Odkurzam temat... A tak przy okazji zbliża się nieuchronnie moment zamawiania drzwi wewnetrznych...znaczy sie czasu troche jeszcze jest ale jak widze te terminy oczekiwania 6-8 tygodni to wartało by coś pomysleć bardziej... Więc uprzejmnie prosze o wstawienie real foto....w szczegolności ze wstawkami aluminiowymi bo takie mnie najbardziej interesują,te standartowe widziałłam na zywo w sklepie ale tych alu niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 31.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 majcia czy masz juz drzwi? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 31.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja wlasnie czekam na tetyde, miala byc juz 2 tyg. temu, ale jest opoznienie. Jak bedziemy miec szczescie to moze za tydzien juz zamontujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 31.07.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja zamówilam ( beda za 3 tyg )Tetyde ale wenge u znajomego. On znowu mowil ze jakosc ich sie bardzo poprawiła. Kiedys rzeczywiscie byly kiepskiej jakosci. On je polecał a ze cena jest przyjazna dla inwestora wiec zaryzykowalismy W koncu nikt ich taranowac nie bedzie Ja rowniez musze skorygowac swoja poprzednia wypowiedz - bylem w salonie, ogladalem, dotykalem Sprzedawca nie podzielil zdania poprzedniego - rowniez poinformowal mnie, ze jakosc drzwi classen bardzo sie poprawila. Mam jeszcze kilk ainnych opcji ale szczerze watpie czy okarza sii korzystniejsze cenowo - chyba zdecyduje sie na Classena Tetyda Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 31.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Moze ktos wie gdzie w Wawie mozna je zobaczyc na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 31.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jestem własnie na etapie zamawiania drzwi wewnętrznych i jak do tej pory niewidziałam na zywo tetydy ze wstawkami aluminiowymi i szybkami (akurat te mnie interesują)...i coraz bardziej skłaniam sie ku porcie natura komfort w fornirze tylko ze ze wzglądu na cene niebede miała z szybkami bo cena dla mnie juz o wiele za duza....Porta głównie dlatego ze widziałam je na zywo jedyne co mi się w nich niepodoba to cena no ale za coś wkońcu trzeba zapłacić obdzwoniłam chyba wszystkie sklepy w okolicy i nikt niema...tetydy z aluminium swoją droga paranoja ze tak ładnego wzoru niewystawiają na sklepie...napewno trafiło by się im więcej klientów na te drzwi....a zamawiać z katalogu w ciemno niechce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popak20 31.07.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam Przedstawiam fotki drzwi CLASSEN http://images28.fotosik.pl/258/dcadeecea2966ffa.jpg Ta mała rysa to moja wina przy montażu klamki http://images24.fotosik.pl/258/6e4df659ec2bb824.jpg Ogólnie wykonanie oceniam na dobre ale do perfekcji troche brakuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 31.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 popak20, kupowales drzwi bez oscieznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts