carringtontomas 15.09.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Odkurzam temat... A tak przy okazji zbliża się nieuchronnie moment zamawiania drzwi wewnetrznych...znaczy sie czasu troche jeszcze jest ale jak widze te terminy oczekiwania 6-8 tygodni to wartało by coś pomysleć bardziej... Więc uprzejmnie prosze o wstawienie real foto....w szczegolności ze wstawkami aluminiowymi bo takie mnie najbardziej interesują,te standartowe widziałłam na zywo w sklepie ale tych alu niestety nie TUTAJ jest osobna dyskusja na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 15.09.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzieki za linka ale juz nieaktualne...niedoczekałam sie zdjęć tetydy ze wstawka alu więc zamowiłam już portę i ok 22 wrzesnia mają juz być..zobaczymy czy terminu dotrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.09.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam Was, bardzo podobaja mi sie drzwi classena (model latona kolor klon), ale nie moge ich nigdzie znalezc na zywo. Czy ktos moze je ma, albo inny model? Jestescie zadowoleni? Ostatnio wypuscili nowe wersje - wzmocnione oznaczone HR - czy sa duzo lepsze niz zwyczajne, oplaca sie zainwestowac dodatkowe ok 120 zl na skrzydle? Moze macie zdjecia real? Bede wdzieczna. No i gdzie je obejrzec w Warszawie, leroy i castorama nie ma ich, tylko na zamowienie.. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.09.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 znalazłem 4 watki o tymze na dzien dobry czasem warto użyć opcji szukaj.. http://forum.muratordom.pl/drzwi-tetyda-classen-jak-z-jakoscia,t132438.htm?highlight=drzwi%20classen http://forum.muratordom.pl/drzwi-classen,t105390.htm?highlight=drzwi%20classen http://forum.muratordom.pl/drzwi-wewnetrzne,t137602.htm?highlight=drzwi%20classen http://forum.muratordom.pl/drzwi-classen-tetyda-nowosc-ktos-juz-uzytkuje,t134372.htm?highlight=drzwi%20classen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 znalazłem 4 watki o tymze na dzien dobry czasem warto użyć opcji szukaj.. Syukalam, powzysye pryecyztalam i nadal nie wiem. Ktos ostatnio montowal zwlaszcza LATONE? Jakies zdjecia? Jak wyglada dab bielony i klon?\ Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 08.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzisiaj wieczorem moglam wreszcie usiasc i zgrac zdjecia kolor pewnie bedzie sie roznil w zaleznosci od ustawien monitora, moj aparat troche tez dodal swojego, ale tak jak pisalam wczesniej jest dosc ciemny drzwi do pokoi http://img258.imageshack.us/img258/6453/tetydacedrem5.jpg drzwi pelne lazienkowe - sorry za te paluszki, dopiero na zdjeciu je zobaczylam, musze sie prontem przejechac http://img128.imageshack.us/img128/189/tetydacedrpelnesu6.jpg Ile dałaś za te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 08.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dokladnych cen nie podam, bo mam fakture na ktorej jest tylko jedna pozycja jako calosc: skrzydla, oscieznice, klamki, montaz, pianki montazowe. I wyszlo troche ponad 4500 zl za w sumie za 5 sztuk drzwi, w tym 7% VAT.Dokladny ceenik tetydy jest na stronie classena, w sklepach mozna kupic o jakies 30-40 zl taniej za skrzydlo i kilkanascie zl taniej za oscieznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 30.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Podciągam temat Warto je kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 30.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Odkurzam temat, jak z jakością tych drzwi, może ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 31.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Odkurzam temat, jak z jakością tych drzwi, może ktoś się wypowie. Ja zamówiłam te drzwi - będa montowane około połowy kwietnia. Widziałam je w salonie. Drzwi jak drzwi. Ja do tej pory mam w mieszkaniu drzwi z lat 80-tych - takie z płyty pilsniowej Do tej pory nic sie z nimi nie stało to myslę, że i TETYDA da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 31.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 uzytkuje od pol roku, nic zlego sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 31.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 uzytkuje od pol roku, nic zlego sie nie dzieje A moge poprosic o fotki? Jestem ciekawa jak sie prezentuja we wnętrzach Sama juz się nie moge doczekac wymiany a jednoczesnie mam obawy czy nie bedą za ciemne. Ja zamówiłam wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 31.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 uzytkuje od pol roku, nic zlego sie nie dzieje A moge poprosic o fotki? Jestem ciekawa jak sie prezentuja we wnętrzach Sama juz się nie moge doczekac wymiany a jednoczesnie mam obawy czy nie bedą za ciemne. Ja zamówiłam wenge. ja cedr fotki tutaj: http://forum.muratordom.pl/drzwi-classen-tetyda-nowosc-ktos-juz-uzytkuje,t134372.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 31.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 uzytkuje od pol roku, nic zlego sie nie dzieje A moge poprosic o fotki? Jestem ciekawa jak sie prezentuja we wnętrzach Sama juz się nie moge doczekac wymiany a jednoczesnie mam obawy czy nie bedą za ciemne. Ja zamówiłam wenge. ja cedr fotki tutaj: http://forum.muratordom.pl/drzwi-classen-tetyda-nowosc-ktos-juz-uzytkuje,t134372.htm Dzięki, obejrzałam Ja, jak pisałam - widziałam drzwi w salonie - w kolorze wenge, cedr i jasne. Tylko, że ten cedr to na zywo zupełnie inny odcień miał. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echw 06.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 zdecydowanie odradzam, moja masakra z classenem trwa już ponad 4 miesiące, zdecydowałam się na tetydę - kolor cedr z ościeżnicami new arcus bo naprawdę prezentuje się nieźle przy tak śmiesznym koszcie, obecnie mimo że nadal mi się podoba (choć jakość fatalna - całość jak tektura i ta papierowa okleina - boję się jej dotknąć) żałuję strasznie, pod koniec lutego dostałam drzwi (po 3 miesiącach od zamówienia) od razu niekompletne bo poszła pierwsza reklamacja, a w tej chwili już sama nie wiem, która to reklamacja z rzędu - trzeci raz przysłali nie to co trzeba - inne elementy (były uszkodzone belki boczne - przysyłają maskownice, potem belki z innego modelu ościeżnic, potem znów nie te belki..... itd.) zamiast mieszkać od miesiąca czekam ciągle na drzwi - zamontowane tylko 2 zamiast 5 - wciąż czekamy na resztę, i dziś właśnie się dowiedziałam że dostaniemy belki dopiero w MAJU!!!!; to podobno bardzo typowe i jest strasznie dużo reklamacjijak chcesz oszczędzić sobe nerwów, wybierz inną firmę - tą zdecydowanie odradzam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 06.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 zdecydowanie odradzam, moja masakra z classenem trwa już ponad 4 miesiące, zdecydowałam się na tetydę - kolor cedr z ościeżnicami new arcus bo naprawdę prezentuje się nieźle przy tak śmiesznym koszcie, obecnie mimo że nadal mi się podoba (choć jakość fatalna - całość jak tektura i ta papierowa okleina - boję się jej dotknąć) żałuję strasznie, pod koniec lutego dostałam drzwi (po 3 miesiącach od zamówienia) od razu niekompletne bo poszła pierwsza reklamacja, a w tej chwili już sama nie wiem, która to reklamacja z rzędu - trzeci raz przysłali nie to co trzeba - inne elementy (były uszkodzone belki boczne - przysyłają maskownice, potem belki z innego modelu ościeżnic, potem znów nie te belki..... itd.) zamiast mieszkać od miesiąca czekam ciągle na drzwi - zamontowane tylko 2 zamiast 5 - wciąż czekamy na resztę, i dziś właśnie się dowiedziałam że dostaniemy belki dopiero w MAJU!!!!; to podobno bardzo typowe i jest strasznie dużo reklamacji jak chcesz oszczędzić sobe nerwów, wybierz inną firmę - tą zdecydowanie odradzam!!!! czy to pozdrowienia od konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleXia78 17.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja mam zamontowane w kolorze cedr. To prawda, kolor w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej.jest o wiele ciemniejszy.Początkowo chciałam w kolorze wenge ale w ostatecznosci zdecydowałam sie na cedr. Nie żałuje, kolor jest naprawdę super. PozdrawiamAlex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 21.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Podciągam temat Warto je kupić??? U mnie właśnie zostały zamontowane. Powiem tak - jakośc adekwatna do ceny. Nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 21.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzisiaj wieczorem moglam wreszcie usiasc i zgrac zdjecia kolor pewnie bedzie sie roznil w zaleznosci od ustawien monitora, moj aparat troche tez dodal swojego, ale tak jak pisalam wczesniej jest dosc ciemny drzwi do pokoi http://img258.imageshack.us/img258/6453/tetydacedrem5.jpg drzwi pelne lazienkowe - sorry za te paluszki, dopiero na zdjeciu je zobaczylam, musze sie prontem przejechac http://img128.imageshack.us/img128/189/tetydacedrpelnesu6.jpg karolinnab czemu Twoje drzwi mają wzór poziomo, a wszystkie inne (w tym wątku ) pionowo? Można sobie zamówić albo pionową albo poziomą wersję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosanna74 21.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 karolinnab czemu Twoje drzwi mają wzór poziomo, a wszystkie inne (w tym wątku ) pionowo? Można sobie zamówić albo pionową albo poziomą wersję??? To może ja powiem - jesli się nie mylę to poziomy wzór mają drzwi w wybarwieniu cedr. One są w rzeczywistości jaśniejsze niż na tej fotografiii i mają inny odcień. Pionowy wzór mają drzwi wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts