kabi74 12.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, A my się przymierzamy do zakupu Tetydy w kolorze dąb bielony. Czy nikt z forumowiczów nie ma takich ? Jeśli tak bardzo proszę o zdjęcia pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia2708 15.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ja mam zamontowane tetydy wenge w ościeżnicach kamuflaż i nie polecam , drzwi ardzo delikatne, wyglądaja świetnie ale jakość nędzna, bo już przy montażu się poździerały, dobrze że czarny marker idealnie pokrywa zarysowania, ale nie wiem na jak długo te drzwi wystarczą, moje dzieci dośc intensywnie będą z nich korzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZiel 16.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 witam Ja co prawda nie mam Tetydy, ale też Classena - Alkmenę, jakość tych drzwi idzie niestety w parze z ich ceną tzn jest niska. Ja użytkuję te drzwi ok. półtora roku i muszę powiedzieć że w tych najczęściej używanych problemem jest zamocowanie klamki, nie wiem czy śrubki są za krótkie, czy to wina cienkiej płyty, ale klamka rusza się i chyba trzeba będzie wkręcić śrubki w nowe miejsce. Uwaga też na zamaszyste otwieranie( takie bardzo) drzwi - może się to skończyć wyrwaniem zawiasa razem z kawałkiem płyty. Co do rysowania nie zauważyłam jakiejś dużej podatności Toteż nie polecam , chociaż trzeba przyznać że mają ładne wzory i każdemu kto mnie odwiedza podobają zwłaszcza ościeżnice (Arcus plus chyba) . Dzisiaj na pewno wybrałabym coś innego ( i białego) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 25.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 WItam Zastanawiam sie nad zakupem tych drzwi ...na stronie wystepuja w kolorze cedr - cedr wyglądający inaczej http://www.classen.com.pl/www/pl/drzwi.php?id=7,31,1325#item-two W sklepie widziałam w kolorze wenge - czy ktoś zamówił widział na żywo cedr i może potwierdzić że kolor podobny do tego prezentowanego na stronie. bardzo podobne do porty Koncept tylko ze port jest tu w naturalnej okleinie i kosztuje z montażem w granicach 1.700 zł komplet no ale to naturalna okleina do tego modyfikowana naprawdę dobra jakość a Classen płyta mdf pokryta okleiną zbliżoną trwałością do najtańszych drzwi porty nie ma co porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
role 27.08.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 tylko ze port jest tu w naturalnej okleinie i kosztuje z montażem w granicach 1.700 zł komplet no ale to naturalna okleina do tego modyfikowana naprawdę dobra jakość Kurcze a ja myślałem, że przepłacam za swoje drzwi.. Lity dąb z montażem za 1600 (u stolarza).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.08.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 tylko ze port jest tu w naturalnej okleinie i kosztuje z montażem w granicach 1.700 zł komplet no ale to naturalna okleina do tego modyfikowana naprawdę dobra jakość Kurcze a ja myślałem, że przepłacam za swoje drzwi.. Lity dąb z montażem za 1600 (u stolarza).. ja tez zwróciłam uwagę na tę Portę, w katalogu te drzwi podobały mi się bardzo ale "na żywo" zupełnie nie . Robię drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 15.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 wiesz nie każdemu podchodzi okleina modyfikowana jest bardzo jednolita zwłaszcza jak na fornir mi osobiście przypadły do gustu zwłaszcza dwa nowe kolory dąb bielony i orzech amerykański ze wskazaniem na ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 20.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Na stronach Classena widziałem,że są nowe dekory: akacja, outline, cocobolo, zebrano, makassar. Czy to znaczy,że są to nowe kolory drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 23.11.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam podciagam tematZastanawiam sie nad tymi drzwiami, ale opinie sa rózne -mozecie mi cos doradzić w ich kwesti ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitkowa 27.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 WitamW moim ruck zuck jest obecnie wyprzedaż skrzydeł drzwi classena. Są tańsze o vat - płacimy więc cenę netto. Ościeżnice w cenie standardowej. Jednak ciągle się waham. Jak oceniacie classena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek67 05.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Odkopuje może ktoś ma Classen Tosca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 06.02.2013 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czy ma ktoś u siebie założone drzwi wewnętrzne firmy Classen. Jak się sprawują? Fajne mają wzory i w miarę niedrogie? A może jakieś fotki? Bede wdzięczna za odpowiedzi. Mam Latona HR w wersji z kasetonami drewnianymi w środku. Drzwi ok, ramy - gorzej, tzn można łatwo uszkodzić podczas montażu i bardzo dokładnie muszą być zamontowane inaczej drzwi moga sie nie domykać. Uwazac tez trzeba na klamki, bo z tanszych modeli p opol roku schodzi patynowanie. Same drzwi ciezkie i masywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A może ktoś coś powie o Asterii Clasena ?? Dostałam całkiem przyzwoitą cenę na te drzwi - w wersji bezprzylgowej. Ale nic nie wiem na temat jakości - na oko, ok, ale jak z użytkowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzeszczot_33 25.11.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 I jak jest z drzwiami tej firmy? Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts