bert 10.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Lakier młotkowy będzie wyglądał fatalnie(malowałam balkon i wiem, że uwidacznia wszelkie niedoskonałości)Forma mebelka nasuwa mi na myśl przecierkę(może biało-niebieską z odrobiną złota lub miedzi?)W zawijasach wykorzystaj szczotkę stalową z wygiętą główką.Nałóż środek antykorozyjny,podkładowy i dopiero maluj.Ostatnia warstwa bezbarwna.Jak będzie gotowy, to pochwal się koniecznie.Odwagi-efekt murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena01 10.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witaj!! Hmm a ja już wybrałam hammerite młotkowy?! Cały mój plan zburzyłeś i mały haos spowodowaleś I coż teraz robić ?? Oczywiście żartuję wezmę to pod uwagę ale raczej jestem zdecydowana na ten młotkowy.Wszystko metodą prób i błędów.Ale jak mi nie wyjdzie zamierzony efekt ! To Was panowie znajdę ! Pewnie, że się pochwalę - jak będzie czym?? Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bert 10.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jaki kolorek? Z tym młotkowym to jest tak że każdy zaciek,drobinka czegokolwiek wszystko widac(szczególnie jak słoneczko świeci). Różnica pomiędzy próbką a oryginałem(barierką)szalona(użyłam kol. szarego).Zrób próbę na jakimś pręcie.U mnie jedyny pozytyw to to że nie rdzewieje a za dwa lata zdrapię i pomaluję inną farbą.Byc może natryskując farbę uzyska się lepszy efekt.Ja malowałam pędzlem i wałkiem.Ojej zapomniałam dodac że schło dłużej niż było napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena01 10.10.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ja wahałam się między złoto szarym a srebro szarym wybrałam ten drugi i też napewno będę używać pędzla i wałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts