frupper 26.09.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Zakładam tę ankietę w celu określenia jakimi prawami rządzi się rynek w tym zakresie. Nadmieniam ,że maksymalny (procentowo) upust z jakim się spotkałem w życiu i na forum otrzymał "ja14" kupując okna Okfens w KCMB w Kielcach : - 48 % upustu licząc od ofertowej ceny sprzedawcy, - 55 % upustu licząc od katalogowej ceny producenta PS.Nie tylko Ty Wowka jesteś pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frupper 26.09.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Może niegrzecznie ,że rozpocznę jako pierwszy , na moje okna PVC kupowane 5 lat temu w Oknoplast otrzymałem 15 % upustu czyli bardzo słabo ... (wtedy wydawało mi się, że mieszczę się w średniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbel 27.09.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 UPUSTY(RABATY) ZALEŻĄ OD NARZUTU (MARŻY) JEDEN DA 30% DRUGI 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Podasz model, producenta, rozmiar, kolor, rodzaj szyby, okucia, profilu i już możemy porównywać :) Szkoda, że nie wezmę udziału, bo u mnie wszystkie nietypowe, więc nie da się pogadać ... A jak u tego samego człowieka weźmiesz oprócz okien drzwi i bramę do garażu to już w ogóle przepukane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frupper 28.09.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 UPUSTY(RABATY) ZALEŻĄ OD NARZUTU (MARŻY) JEDEN DA 30% DRUGI 80% ... i taki cel ma ta ankieta - pokazanie skali upustów bez względu na inne parametry - może tylko uściślę - chodzi o upust od cennika producenta lub autoryzowanego przedstawiciela a nie cennika hurtowni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frupper 28.09.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Podasz model, producenta, rozmiar, kolor, rodzaj szyby, okucia, profilu i już możemy porównywać :) Szkoda, że nie wezmę udziału, bo u mnie wszystkie nietypowe, więc nie da się pogadać ... A jak u tego samego człowieka weźmiesz oprócz okien drzwi i bramę do garażu to już w ogóle przepukane... ... i dostaniesz ponad 50% upustu od ceny producenta ? To napisz proszę - wszystkie przypadki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 29.09.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ta ankieta naprawdę nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts