sylb 27.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam!Czy ktoś ma już doświadczenia z płytami belgijskiej firmy Spano? Miałem położyć na legarach OSB, ale w hurtowni zaproponowano mi wymienione płyty, mówiąc, że są tańsze i bardziej wytrzymałe od OSB, zwłaszcza w kierunku poprzecznym. Płyty (22 mm) mają być kładzione na legary, jako warstwa nośna pod panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 21.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ja u siebie na poddaszu ułożyłem płyty Spano i tera po kilku miesiącach widzę że płyty się powyginały tam gdzie nie ma podparcia,mam nadzieje że deska podłogowa zgubi ten defekt.płyty na pióro wpust 22mm. Polecem OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts