Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOBRA firma od rolet&żaluzji

Kasiulka999

Recommended Posts

Witam ponownie :D

bardzo bym prosiła o polecenie jakiejś niedrogiej firmy montującej rolety i żaluzje na okna

niestety sie poparzyliśmy,bo zadzwoniliśmy pod ogłoszenie na ślepo

przyjechało dwóch pijaczków którzy pobrali nam wymiary "pi razy drzwi"

póżniej wyjeli z kieszeni jakiś /jak z d.py wyjety/ cennik i obliczyli że troche to bedzie kosztowało

ale nam dadzą upust :lol: na pare stów

wiecej im drzwi nie otworzyliśmy,bo wszystko to jakoś nam "śmierdziało" mimo że powoływali sie na dość dużą firme od rolet

po telefonicznym sprawdzeniu danych wyszło że nic wspólnego z nimi nie mają a cene podali o 10% wyższą niż obowiązuje :evil:

w związku z tym zapytanie do Was-czy mieliście do czynienia z firmami na których rzeczywiście można polegać/tzn.jakość,gwarancja+ rozsądna cena/

no bo każdy chwali swoje,a ja juz sie pogubiłam :roll:

PS.1.niestety większość znajomych ma tradycyjne firany wiec zbytnio nie doradzą

PS.2.okazuje sie że pochodzenie materiłów w różnych firmach jest identyczne,tzn.mają określonego chińskiego producenta,wiec jakościowo jest to wszystko na jedno kopyto :D

pozostaje tylko jakość montażu+jego cena

bardzo prosze o wasze opinie bo zależy mi na czasie/mamy sąsiada który paląc fajeczke lubi nas przy okazji obserwować :oops:

jeszcze troche i bede chyba zasłaniać okno w sypialni kocem :lol:

Mogę służyć tylko radą. W trójmieście z pewnością są firmy do których można wejść, zapoznac sie z typem rolet oraz cennikiem i obsługują normalnie klienta. Ja tak zrobiłam w Szczecinie, firma sprawiła solidne wrażenie i nie zawiodłam się. Co prawda intuicja może zawieść ( wpadam np. przykominku, sprawiali dobre wrażenie a byli byle jacy a tylko naciągacze na gruba forsę. Trochę jednak było mojej winy bo zaufałam i dałam się nabrac na ich gadkę, ale to inna branża)

Ci od rolet byli rzeczowi, konkretnie pokazalli co za ile i co porponują u mnie. Przyjechalil, zrobili pomiary , jeszcze trakcie budowy wstawili rolety zewnętrzne.

Teraz znowu do nich wybieram się bo domek gotowy ale w trakcie wykończania komuś z budowlańców był potrzebny sznurek to uciął go sobie od mojej rolety i trzeba naprawić, chce też wstawic moskitiery. Przyjadą i zrobią.

Poleciłabym te firmę ale ze Szczecinia do Gdańska chyba za daleko.

POzdrawiam :lol: