Kasiulka999 28.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam ponownie bardzo bym prosiła o polecenie jakiejś niedrogiej firmy montującej rolety i żaluzje na okna niestety sie poparzyliśmy,bo zadzwoniliśmy pod ogłoszenie na ślepo przyjechało dwóch pijaczków którzy pobrali nam wymiary "pi razy drzwi" póżniej wyjeli z kieszeni jakiś /jak z d.py wyjety/ cennik i obliczyli że troche to bedzie kosztowało ale nam dadzą upust na pare stów wiecej im drzwi nie otworzyliśmy,bo wszystko to jakoś nam "śmierdziało" mimo że powoływali sie na dość dużą firme od rolet po telefonicznym sprawdzeniu danych wyszło że nic wspólnego z nimi nie mają a cene podali o 10% wyższą niż obowiązuje w związku z tym zapytanie do Was-czy mieliście do czynienia z firmami na których rzeczywiście można polegać/tzn.jakość,gwarancja+ rozsądna cena/ no bo każdy chwali swoje,a ja juz sie pogubiłam PS.1.niestety większość znajomych ma tradycyjne firany wiec zbytnio nie doradzą PS.2.okazuje sie że pochodzenie materiłów w różnych firmach jest identyczne,tzn.mają określonego chińskiego producenta,wiec jakościowo jest to wszystko na jedno kopyto pozostaje tylko jakość montażu+jego cena bardzo prosze o wasze opinie bo zależy mi na czasie/mamy sąsiada który paląc fajeczke lubi nas przy okazji obserwować jeszcze troche i bede chyba zasłaniać okno w sypialni kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 28.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 W jaki rejonie Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 28.09.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Oj, przepraszam,zapomniałam dodać najważniejsze mieszkam w Trójmieście/gdańsk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 29.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Mogę służyć tylko radą. W trójmieście z pewnością są firmy do których można wejść, zapoznac sie z typem rolet oraz cennikiem i obsługują normalnie klienta. Ja tak zrobiłam w Szczecinie, firma sprawiła solidne wrażenie i nie zawiodłam się. Co prawda intuicja może zawieść ( wpadam np. przykominku, sprawiali dobre wrażenie a byli byle jacy a tylko naciągacze na gruba forsę. Trochę jednak było mojej winy bo zaufałam i dałam się nabrac na ich gadkę, ale to inna branża) Ci od rolet byli rzeczowi, konkretnie pokazalli co za ile i co porponują u mnie. Przyjechalil, zrobili pomiary , jeszcze trakcie budowy wstawili rolety zewnętrzne. Teraz znowu do nich wybieram się bo domek gotowy ale w trakcie wykończania komuś z budowlańców był potrzebny sznurek to uciął go sobie od mojej rolety i trzeba naprawić, chce też wstawic moskitiery. Przyjadą i zrobią. Poleciłabym te firmę ale ze Szczecinia do Gdańska chyba za daleko. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.09.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Poleciłabym te firmę ale ze Szczecinia do Gdańska chyba za daleko. POzdrawiam Ania, czy możesz dać namiar na tę firmę ze Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 30.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyslalam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaj 30.09.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 a co powiecie na żaluzje z IKEI? czy bardzo odstają jakością od żaluzji od "rzemieślnika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huragan 30.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Czy chodzi o rolety zewnętrzne? My kupowaliśmy w firmie Tytan z Pępowa i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 04.10.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 a żaluzje z Ikei nam sama babeczka z Ikei odradziła tak miedzy nami powiedziała że jakościowo do d.py i że sama sobie takich by nie wzieła ale to tak "między nami" PS.to co,nikt z Trójmiasta nie miał jakichs żaluzjowych doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 05.10.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 a jak sie dowiedzieć która z ogromu tych firemek jest dobra w tym co robi? czy znacie może jakieś inne forum gdzie można poczytać na temat opinii /bez samoreklamy oczywiście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts