komar 28.09.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Prosze o pomoc w sprawie zmiany koloru parkietu, Posiadam parkiet bukowy ułożony w jodełkę jest wycyklinowany i interesuje mnie zmiana jego koloru na ciemno jak to zrobic przy pomocy bejcy, olejku czy jakiegos lakieru jak najlepiej sie efekt uzyskuje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.09.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 z buiem mozesz miec problem jest tez pare innych watków na ten temat..bejce zar...polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Prosze o pomoc w sprawie zmiany koloru parkietu, Posiadam parkiet bukowy ułożony w jodełkę jest wycyklinowany i interesuje mnie zmiana jego koloru na ciemno jak to zrobic przy pomocy bejcy, olejku czy jakiegos lakieru jak najlepiej sie efekt uzyskuje?????? Wycyklinowany, jak? Pod kolor i do tego ciemny musi być perfekcyjnie wycyklinowany. kto cyklinował i jak, ile źmian taśmy sźlifierskiej? Jak źrobione są obrźeźa? ________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Prosze o pomoc w sprawie zmiany koloru parkietu, Posiadam parkiet bukowy ułożony w jodełkę jest wycyklinowany i interesuje mnie zmiana jego koloru na ciemno jak to zrobic przy pomocy bejcy, olejku czy jakiegos lakieru jak najlepiej sie efekt uzyskuje?????? Wycyklinowany, jak? Pod kolor i do tego ciemny musi być perfekcyjnie wycyklinowany. kto cyklinował i jak, ile źmian taśmy sźlifierskiej? Jak źrobione są obrźeźa? ________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts