Malwi 29.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czeka mnie remont poddasza. Mam tam duży pokój, chcę z niego zrobić 2 mniejsze. Niedługo pojawi się na świecie nowy członek rodziny:) i z mężem chcemy dopiąć wszystkiego przed terminem. I teraz nie wiem, czy lepiej postawić ściankę z płyt g-k, jak tak to czym ją wyciszyć. A może lepiej jest postawić murowaną ścianę? Dodam, że po podzieleniu, jeden pokój będzie pokojem dziecięcym, drugi narazie gościnnym, w przyszłości również pokojem dziecięcym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 29.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czeka mnie remont poddasza. Mam tam duży pokój, chcę z niego zrobić 2 mniejsze. Niedługo pojawi się na świecie nowy członek rodziny:) i z mężem chcemy dopiąć wszystkiego przed terminem. I teraz nie wiem, czy lepiej postawić ściankę z płyt g-k, jak tak to czym ją wyciszyć. A może lepiej jest postawić murowaną ścianę? Dodam, że po podzieleniu, jeden pokój będzie pokojem dziecięcym, drugi narazie gościnnym, w przyszłości również pokojem dziecięcym. Najpierw sprawdź, czy możesz postawić ściankę murowaną tam gdzie chcesz. Jeśli tak to stawiaj i otynkuj. Jeśli nie to możesz wstawić z K-G z wełną w środku jako izolacja akustyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwi 16.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dziękuję za odpowiedź. Postawiliśmy ściankę murowaną, jeszcze nie otynkowaliśmy, niech trochę pooddycha i przeschnie. Mieliśmy troszkę problemów z podłogą, skończyło się na zerwaniu starych paneli i założeniu nowych. Niestety kolejne koszty, ale przynajmniej jest ładnie i porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts