Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Użyć w razie chandry

Redakcja

Recommended Posts

nic tak nie cieszy jak nieszczęścia bliźniego :wink: pomyśl, że najgorsze chwile budowania masz już za sobą, a są tu tacy (jak choćby ja), którzy cały ten horror mają dopiero przed sobą :lol:

i jak ? lepiej ?... głowa do góry, będzie dobrze...

a mój sposób na chandrę ? hajda na koń i "kwiaty we włosach potargał wiatr...", a potem duuuuuża dobra kawa i jeszcze większa tabliczka czekolady - i od razu lepiej

Pozdrawiam,

Armidia

Jestem meteopatka, wiec jesienna pogoda wprawia mnie w stan depresji niemal permanentnie.

Aktualnie mam dola jak stad do Warszawy...

Zastosuje stary sposob mojej Mamy: bede sprzatac. Zmeczenie fizyczne + schludnosc dookola poprawia nastroj mocno - i gupoty nie legna sie w glowie, kiedy czlek pracuje :)

Jesli nie pomoze, jutro pojde zakupic sobie jakiegos ciucha.

I chociaz nie jestem praktykujaca ani nic, wyciszenie w malym kosciolku bardzo mi czasem pomaga.

I jak kochany czlowiek przytuli i pomizia, poszepce cieple slowka, tez sie poprawia :)

na chandrę....czas.....samo minie....

nic na siłę, gdzieś w środku, głęboko dół pozostanie, jeśli na siłę miałabym się go pozbyć, albo udawać, że go nie ma....czas to załatwi w sposób naturalny...

życie rozwiązuje problemy, wyjaśnia sprawy, do tego właśnie... czasu potrzeba

przynajmniej u mnie

:roll:

kiedy jest bardzo źle....gorzej już nie będzie...po złym przychodzi dobre...po smutku- radość....