DPS 29.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No, jakos na pewno będzie. Z tym, że nie ma gwarancji, że będzie dobrze. DO LEKARZA MARSZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Bardzo współczuję. I życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia. A na razie - rzeczywiście nie bagatelizuj tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.09.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Staszku, to że przeszły zewnętrzne objawy nie znaczy, że nie masz wewnętrznego urazu. Nie straszę, ale naprawdę powinieneś iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 retro, mądrych rad nie słucha, bo.... upadł na głowę i jest stuknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Męczennikiem chce zostać? Jak już nie dla zdrowia, to dla kasy to zrób, no przecież na pewno płacisz składki NW. Należy Ci się odszkodowanie jak Pawlakowi KRUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Stachu - to jak masz chwile czasu to moze kolejny odcineczek Pamiętnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 jeżeli masz zawroty głowy napisz na priva. Niestety, wiedza z tej dziedziny nie jest powszechna, nawet wśród neurologów A to akurat moja praca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 retro, mądrych rad nie słucha, bo.... upadł na głowę i jest stuknięty? cuś w tym jest... idę do doktórki, bo mi się ciągle chce spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No nareszcie!!! Relację proszę po powrocie - jak było i co powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Retro nie śpij-co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 RETROco powiedzieli lekarze?mamy nadzieję, ze wszystko ok?pozdrawiamy ciepłoan-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no właśnie - jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jeżeli masz zawroty głowy napisz na priva. Niestety, wiedza z tej dziedziny nie jest powszechna, nawet wśród neurologów A to akurat moja praca.... i co ? napisał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 nic mu nie jest ...szaleje na innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jezdem dochtórka kazała tydzień leżeć krzyżem. ale ja nie mam czasu... dzięki wszystkim za zainteresowanie i słowa otuchy. Nie pisałem wczesniej, bo jakoś z głowy mię wyszło, że miałem cały czas zdalną opiekę lekarską, bo siostra jest lekarzem i bylismy se często na telefonie, więc byłem świadomy wszystkiego. Jednocześnie opisywałem jej moje samopoczucie o wiele szerzej, więc też miała lepszy przegląd sytuacji. Wprawdzie też na początku chciała, abym poszdł do szpitala, ale wie, że nie mam czasu, więc dała sobie spokój. Na razie wszystko jest OK. aha, a tydzień leżeć mam na zapalenie oskrzeli... i to sam! i mam zjadać dziennie główkę czosnku. Więc i tak nikt obok mnie się nie położy... wróciłem tak późno bo byłem na ostatniej imprezie, a od jutra odwyk - przechodzę na antybiotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Przerąbane......... Ale przez net nie czuć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Czosnek jest dobry na wszystko-poza bliskimi spotkaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 czosnek .... przysmak kosmonautow , musza chyba przemycac , bo oficjalnie nie wolno stachu pije twoje zdrowie .... no to prost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzak 61 01.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Retro, współczuję czosnku (chyba,że lubisz ) i odwyku (chyba nie lubisz ) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 01.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Czosnek jest wymieniany wśród afrodyzjaków - więc czego tu współczuć. Tylko stosować trzeba demokratycznie. Szybkiego zdrowienia,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts