Gość dodiddone 29.09.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 W obi pojawily sie kompakty chinskie za 99 , czy ktos przerabial co to za jakość ? Czy wogole warto to kupować ? Dodatkowo chcialbym zapytac o podlaczenie elastyczne WC , czy od strony rury kanalizacyjnej to sie dodatkowo uszczelnia , czy wystarczy wcisnac w rure ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frupper 29.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Za 100 PLN wystarczająca jakość - mam takiego jednego - zainstalowany 2 lata temu (kosztował wtedy 140 PLN) i nic złego się nie dzieje. Co do połączeń muszla-odpływ połączeniem elastycznym - to jeśli wszystko jest ok z poziomami i odległością - nie ma potrzeby dodatkowego uszczelniania. PS. A tak naprawdę dużo markowych WC (tych partii szczególnie dawanych do marketów) jest wyprodukowanych w Chinach a nalepka i pudełko markowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 przedwczoraj kupiłem 1 kg siekierkę produkcji chińskiej..... myslałem sobie - bo w końcu co można spieprzyć w siekierce ????!!!!! a jednak ! po dwóch godzinach rąbania gałęzi, pękł trzonek..... człowiek jednak całe życie się uczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 przedwczoraj kupiłem 1 kg siekierkę produkcji chińskiej..... myslałem sobie - bo w końcu co można spieprzyć w siekierce ????!!!!! Ano właśnie trzonek .. Jak weźmiesz to w rękę to masz wrażenie, że trzonek w środku jest pusty, przynajmniej ja takie miałem ... Po wymianie na trzonek własnej roboty "działa" ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 29.09.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, tak się składa że kilka lat temu pracowałem w Nomi sieć supermarketów budowlanych stąd doskonale znam ten produkt na moim miejscu nigdy tego bym nie kupił straszna ilość reklamacji ,ceramika w bardzo złym gatunku pęka choćby przy montażu no ale kusi cena i to że kompakt jest razem z deską,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 29.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 a co teraz nie jest chińskie ,wczoraj kupowalam sweter w markowym sklepie OLIVERS niby firma Niemiecka , sweter drogi a na metce made in china Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 29.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Tylko jak w takim kibelku jakaś uszczelka się spieprzy.............. to gdzie ją wtedy kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 29.09.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Tylko jak w takim kibelku jakaś uszczelka się spieprzy.............. to gdzie ją wtedy kupic? w chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość dodiddone 29.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 moze ktos podpowie , czy da sie z tego korzystac 5 lat ? moze wypowie sie ktos kto go ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 da sie ale lepiej siadac "na okrak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morafa 29.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 da sie ale lepiej siadac "na okrak" Lub nie używać wcale.... Właśnie jestem po wymianie Chińskiego na markowy z PL.Pękł sobie po 2 latach tak bez przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 a ciekawe czy promieniowanie ma takie jak słynne już "płytki chińskie", też ceramika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 29.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Siekiery chińskie działają, ale jednej stronie obucha często jest więcej stali i siekiera na początku sama skręca, przy rąbaniu można się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 29.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Siekiery chińskie działają, ale jednej stronie obucha często jest więcej stali i siekiera na początku sama skręca, przy rąbaniu można się przyzwyczaić. działają około dwóch godzin...... wiem z własnego doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts