net_ka 29.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Właśsnie jestem na etapie zamawiania drzwi wewnętrznych i zastanawiam się jakie dać drzwi do spiażarni. Pełne czy składane? Zakład stolarski, gdzie będziemy zamawiać drzwi mówi, że wiele osób po jakimś czasie zmienia swoje składane (=mniej szczelne) drzwi na pełne, bo podobno przechodzą wszystkie zapachy. A jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 29.09.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 U mnie drzwi pełne od samego początku. Ale to czy będą się wydobywałay stamtąd zapachy zalezy od tego co będziesz w tej spiżarni trzymać. Jak np ziemniaki, cebule i inne warzywa to nie polecam drzwi składanych. U mnie na (nie)szczęscie nie mogę takich rzeczy trzymać w spiżarni (za ciepło) więc stoją tam jedynie przetwory, napoje, piwo, karma w puszkach dla psa itp. więc nic co mogłoby wydzielać jakieś zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 29.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nasza spiżarnia jest przede wszystkim nieogrzewana, więc pełne drzwi to podstawa - zimą w kuchni cieplej, latem w spiżarni chłodniej. Poza tym od wielu osób słyszałam, ze harmonijkowe drzwi to tandeta. Nie wiem na pewno, nie mam takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 30.09.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzięki Ja jeszcze nie wiem co się znajdzie docelowo w spiżarni, ale wolę wziąć pod uwagę odłożenie np. ciasta albo jakiegoś bigosu przed przyjazdem gości Chyba jednak zrobię pełne drzwi, tym bardziej, że spiżarnia nie będzie ogrzewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 30.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A ma ktos dzwi suwane, takie które chowają się w ściance?Bo planuję takie, le nigdy nie miałam, nie wiem jak się sprawdzają. U mnie spiżarnia będzie na garnki, przetwory, soki itp, więc żadnych zapachów być nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 01.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja mam suwane ale nie chowane w ściance tylko za nią, nad futryną drzwi jest prowadnica na ktorej jeździ skrzydło. Sprawdza sie super i nie zajmuje miejsce.Pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja planuję drzwi z frontu kuchennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geoewka 29.10.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja planuję drzwi z frontu kuchennego Ja również będę miała drzwi takie jak fronty kuchenne. Pełne, przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 29.10.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja nie dość, że będę miała drzwi do spiżarki z płyty meblowej, to jeszcze będą wyglądać jak ostatnia szafka wysokiej zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 U nas też pełne, tym bardziej, że zrobiliśmy w podłodze czerpnię powietrza z zewnątrz, żeby w zimie spiżarka była chłodniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 29.10.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Czerpnia + brak styropianu pod wylewką - ma być chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.