soltissimus 29.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam na forum.Zapraszam w moje progi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wszystko działa zajrzałam do projektu waszego domku - wklej sobie do dziennika rzuty (nikt za złe nie będzie miał ) domek z zewnątrz świetny u nas też jest spory spadek na działce tyle że w środku trochę inaczej bym rozplanowała chcecie 2 kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 29.09.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nie wiem czy Ty też miałaś takie odczucia, ale ja zaczynam sobie zdawać sprawę z tego, że ten dziennik zaczyna mnie uzależniać od siebie. Założyłem sobie, że pójdę spać wcześniej, ponieważ mój Bąbel potrafi zarządzić pobudki parę razy w nocy w związku z piciem, jęczeniem itp. Niby jest to tylko zatkanie go zatyczką, ale jednak zawsze trzeba wstać. Tak więc stawiam tezę - dziennik uzależnia:)Co to drugiej kuchni. Nie, nie planujemy. Tam gdzie jest w planach nie będzie żadnego ogrzewania, a będą wina, ogórki i tym podobne:)Aha. I dziękuję za radę z tymi planami. Skorzystam na pewno. Jutro. Dziś za dużo czasu zmarnowałem na powtórne wklejanie zdjęć. Nikt mnie poinformował, że usunięcie zdjęcia ze strony zaowocuje także usunięciem z dziennika. Choć na chłopski rozum tak właśnie powinno się stać. Cóż znaczy niedouczenie. Ale na będach człowiek sie uczy:)Lecę popatrzeć na Wasz domek:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 tak, dzienniki uzależniają siedzę w nich jakoś od początku roku, dopiero chyba w czerwcu zarejestrowałam się i zaczęłam pisać gdybym mogła nocami też bym siedziała moje na szczęście daje spać w nocy, jedynie mąż narzeka, gdy siedzę przy kompie ja też na początku dawałam zdjęcia, później usuwałam z fotosika i się dziwiłam, że nikt nie widzi człowiek się uczy na błędach, a później ... non stop będzie pisał zapraszam i do siebie może jakieś ciekawe wnioski wyczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 14.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Widze, ze jestescie na podobym etapie, my zaczelismy w sobote, dzisiaj juz maja ruszyc z bloczkami. Bedziemy sledzisz Wasz dziennik.Zyczymy powodzenia i trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 24.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WOW widze ze dzisiaj daliscie czadu!Do nas jednak kilka pustakow jutro przybedzie wiec sobota bedzie pracujaca:) Trzymamy nadal kciuki za pogode! No i za brak przestojow! Na kiedy planujecie zakonczyc SSO? Pozdrawiamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Hej! Wy jestescie duzo bardziej zaawasowani My w tym roku chcemy zrobic kompletne zero i pozniej sobie odpoczac od budowy, pozbierac spokojnie pieniadze i ruszyc z pelnm zapalem dalej... kiedy sie uda Zycze realizacji planow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No widzę, ze Wasza ekipa też taka zawzięta jak nasza Oby tak dalej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.10.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Wow, szybkie te Wasze Boby Wiecej slonca zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie zapeszając, robota u was wre oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 04.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No prosze, zagladam do dziennika - patrze - a u Was juz pelno murow... Superowo! Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 04.11.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziękujemy serdecznie:) Wam także życzymy pogody i ... pogody. Z resztą pewnie dacie sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Piwnica calkiem pokaznych rozmiarow! Super wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 soltissimus ta Wasza piwnica to mnie normalnie rozbraja hahaha ... oby tak dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 06.11.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Fajowa nie? Już nie mogę się doczekać oddania jej do użytku:) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 hehe fajnie fajnie Co do uwag to czym robisz zdjecia aparatem czy komorka? Pozdrowionka no i do zobaczenia na imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 07.11.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam Zdjęcia robię aparatem, dużo lepsze niż telefonem. Jakoś telefony robią zdjęcia gorszej jakości:) I jak tam Tyson strop? Że o Havenie nie wspomnę. Jak idzie wykańczanie stanu zero? Ja niestety nie mam dziś auta, żeby podjechać na budowę. A na piechotę nie bardzo mam ochotę. W związku z tym raczej zdjęć dziś nie umieszczę Choć, jeśli małżonka moja szanowna zmieści się w czasie przed ciemnościami... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Z uwag, to mam właśnie taką, że zdjęcia dobre. Miałem właśnie pytać czym cykasz, bo widać że coś przyzwoitego.No to pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 09.11.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zdjęcia robię aparatem sony dsc-p200. Mam go już prawie dwa lata i jestem bardzo z niego zadowolony. Dziś jest ładna pogoda (o dziwo nie pada), więc po południu wkleję parę parę fotek z walk piątkowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A tak swoją drogą. Pisałeś coś o piwniczce na wino. Kwestia dotyczy własnej produkcji, czy może raczej cudzych wyrobów? Tak czy siak, zazdroszczę. Ja takiej piwniczki mieć nie będę. I nie ma tu nic do rzeczy fakt, że kupione butelki zbyt długo u mnie nie stoją. No, przynajmniej w obraźliwym stanie pełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts