tomkwas 27.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No ... teraz opieprz ... tak się ludziom nie robi. Na fotosik to się bierz i śmiało obrażaj ( nie ty pierwszy na tym forum), ale co my winni. Tak się wziąć i nie odzywać. A fe!No. To teraz napiszę, że się cieszę. I czekam na dalszy rozwój wypadków.I powodzenia. Tempem się nie przejmuj. To nie są wyścigi. Czasem lepiej zrobić powoli a dokładnie.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pozdrowienia odwzajemniam. Nam się podoba ...eeee.... wasze zielone krzesło. Jest ....eeeeeeee...... stylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 19.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hej!Jak postepy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 22.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć Wczoraj otrzymałem projekt Jaworzynki. Długo się zastanawiałem jaki dom budować, no i w końcu padło ostatecznie na Jaworzynkę, ale tą małą, 87m. Zanim zacznę budowę jeszcze trzeba trochę papierków pozałatwiać. Ale już mogę poczytać o Twoich doświadczeniach. Na pewno będą pytania z mojej strony, ale to trochę później . Zabieram się za czytanie Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 soltissimus, mordowanie takich przerywaczy dziennikowych, powinno być na stałe wpisane w konstytucję. No napisz co. Czasem chociaż. Normalnie, wysyłaj choć puste koperty...Pozdrawiam i się obrażam powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 06.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 soltissimus, mordowanie takich przerywaczy dziennikowych, powinno być na stałe wpisane w konstytucję. Pewnie sie juz wprowadzil i internetu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gifNo jest to niby możliwe, ale żeby tak nic nie powiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 16.11.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam wszystkich.Dziękuję za wpisy.Hmmm. Jak tu zacząć...Stanowczo chciałbym zdementować plotki o naszym jakoby zamieszkaniu. Ciągle jeszcze pomieszkujemy u "mamy mojej żony" - tak jakoś ładniej brzmi niż teściowa:)Prace wszelakie zostały zastopowane. W końcu mnie także tzw kryzys dopadł. Ostatnie tygodnie poświęcam na szkolenia, rozmowy na temat czegoś nowego i takie tam. Tak więc większość czasu spędzam poza domem, a budowę odwiedzam tylko w celu napalenia w kominku.Co na budowie? Budynek ociepliłem styropianem. Tak swoją drogą ilość jaką nałykałem się przy jego szlifowaniu wystarczyłaby spokojnie do ocieplenia garażu:)Dokonałem także zakupu wkładu kominkowego. Z tego jestem bardzo zadowolony. Jak jeszcze znajdę trochę czasu i pieniędzy to będę bardziej zadowolony. Mam tu na myśli rozprowadzenie ciepłego powietrza po domu.Jutro pojadę na budowę z aparatem, to porobię parę fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No niby jesteś jakoś tam usprawiedliwiony, ale zdjęć ni ma.Kryzys rzecz przejściowa. I mam nadzieję ze się szybko wyliżecie. Bo mieszkanie u "małzonkowej mamy" .... no cóż ....Pozdrawiam i powodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Tak tylko nieśmiało napomknę, żeś się zobowiązał nieco przewietrzyć ....A przy okazji:http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/z/5/7/1//62359511_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts