Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jaworzynka nowa

Recommended Posts

No ... teraz opieprz ... tak się ludziom nie robi. Na fotosik to się bierz i śmiało obrażaj ( nie ty pierwszy na tym forum), ale co my winni. Tak się wziąć i nie odzywać. A fe!

No. To teraz napiszę, że się cieszę. I czekam na dalszy rozwój wypadków.

I powodzenia. Tempem się nie przejmuj. To nie są wyścigi. Czasem lepiej zrobić powoli a dokładnie.

Amen.

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

Cześć

Wczoraj otrzymałem projekt Jaworzynki. Długo się zastanawiałem jaki dom budować, no i w końcu padło ostatecznie na Jaworzynkę, ale tą małą, 87m. Zanim zacznę budowę jeszcze trzeba trochę papierków pozałatwiać. Ale już mogę poczytać o Twoich doświadczeniach. Na pewno będą pytania z mojej strony, ale to trochę później :D . Zabieram się za czytanie Twojego dziennika

• 3 weeks później...

Witam wszystkich.

Dziękuję za wpisy.

Hmmm. Jak tu zacząć...

Stanowczo chciałbym zdementować plotki o naszym jakoby zamieszkaniu. Ciągle jeszcze pomieszkujemy u "mamy mojej żony" - tak jakoś ładniej brzmi niż teściowa:)

Prace wszelakie zostały zastopowane. W końcu mnie także tzw kryzys dopadł. Ostatnie tygodnie poświęcam na szkolenia, rozmowy na temat czegoś nowego i takie tam. Tak więc większość czasu spędzam poza domem, a budowę odwiedzam tylko w celu napalenia w kominku.

Co na budowie? Budynek ociepliłem styropianem. Tak swoją drogą ilość jaką nałykałem się przy jego szlifowaniu wystarczyłaby spokojnie do ocieplenia garażu:)

Dokonałem także zakupu wkładu kominkowego. Z tego jestem bardzo zadowolony. Jak jeszcze znajdę trochę czasu i pieniędzy to będę bardziej zadowolony. Mam tu na myśli rozprowadzenie ciepłego powietrza po domu.

Jutro pojadę na budowę z aparatem, to porobię parę fotek.

Pozdrawiam

• 1 year później...