Tyson 10.11.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zdjęcia robię aparatem sony dsc-p200. Mam go już prawie dwa lata i jestem bardzo z niego zadowolony. Dziś jest ładna pogoda (o dziwo nie pada), więc po południu wkleję parę parę fotek z walk piątkowych. Pozdrawiam Pytam poniewaz ja jak robie zdjecia telefonem to mi sie troszke znieksztalcaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 10.11.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A tak swoją drogą. Pisałeś coś o piwniczce na wino. Kwestia dotyczy własnej produkcji, czy może raczej cudzych wyrobów? Tak czy siak, zazdroszczę. Ja takiej piwniczki mieć nie będę. I nie ma tu nic do rzeczy fakt, że kupione butelki zbyt długo u mnie nie stoją. No, przynajmniej w obraźliwym stanie pełności. W przeważającej mierze będą to wyroby radosnej twórczości własnej. Jak mi Patryk trochę dorośnie pewnie będą rokrocznie organizowane zawody balonowe:) Za rok planuję kupić 2 sztuki. Do tego dochodzą jeszcze ulubione Ewy merloty. Uwielbia ten szczep. Eh, życie:) Nie mogę się tego doczekać. Taras, cisza, zachodzące słońce, siedzimy z kieliszkiem wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kieliszkami ... I ja wole Cabernety ... A poza tym, bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 11.11.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kieliszki stosuje się jak jest się z Damą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Alez piwnica nabiera pieknych ksztaltow! Zal bedzie zasypywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 15.11.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No proszę, widze ze zasuwacie jak burza!Sciany rosna w oczach!Jak tam pogoda? U nas zimno, wietrznie, mokro i w ogole to chyba snieg lada chwila spadnie heheeh Pozdrawiamy i trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 15.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Hej!Co to za strop?Stawiacie pompe ciepla? Zaproscie mnie jak bedziecie instalowac, bardzo prosze! Strasznie chcialabym ja zobaczyc w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dziękuję wszystkim za czytanie moich wypocin i pozdrawiam No lekko przesadzasz. Nie ma za co dziękować. Na przykład ja, czytam to z prawdziwa przyjemnością. A jeśli idzie o budowanie; dawno nie widziałem "Żerania". W naszych okolicach nie jest to rzecz popularna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 17.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Zdrowka zycze!!!Czy juz jestescie zdecydowani na konkretna pompe? Bo mysmy celowo nie robili przepustow, gdyz slyszalam, ze w zaleznosci od typu pompy sa potrzebne rozne przepusty (od jednego do kilku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 18.11.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Havena, strop który stawiam jest dosyć popularny u mnie. Dużo ludzi wykorzystuje ten sposób. Jest szybki i wygodny. Zamówic pod wymiar, ułożyć, wykończyć dziury i po problemie. Jedynym (chyba) minusem jest obecność dźwigu. Tak a propo, dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia Przydały się. Co zaś tyczy się pompy, to jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretny model. Dlatego też wyprowadziłem na zewnątrz rurę 160. Powinno starczyć. Jeśli nie, będziemy się martwić później Lecę karmić Małego, Znowu się buntuję z jedzeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Doemk rosnie, az milo popatrzec Jesli chodzi o wilczura, to moze pozostac w konwencji Bachusa? Proponuje Malbec, Shiraz, Pinot... (powinien byc dwusylabowy, wiec Cabernet raczej odpada) Ale chyba najbardziej pasuje Merlot. Skoro Pani tak lubi... Pozdrawiam. Sasiad (wkrotce) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80569.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 20.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No NO NO Widze, ze Wasza ekipa tez taka rozgrzana. Z dnia na dzien dom coraz wyzszy! Super to ostatnie zdjecie, juz prawie mozecie sie wprowadzac Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Pieknie! Swietnie, ze zdrowie dopisalo i mogles fotki porobic A z tymi dzieciakami i ich jedzeniem juz tak jest: mam jednego totalnego niejadka i drugiego malucha, ktory je wszystko z dokladkami! Pamietaj: drugie bedzie zupelnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 "na potwierdzenie moich słów, siłacz palnie pięścią w stół..." Ale tak zasadniczo, Hegemon to świnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.11.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 NO PROSZE! Kilka dni sie poobijalam, zagladam dzisiaj do Was a tu juz nie bialo tylko czerwono Super Wam idzie ta budowa! Jak tak dalej pojdzie to moze tez na swieta sie wprowadzicie hehehe Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 28.11.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Mam nadzieję, że dach jednak położą do Świąt. Dziękujemy za kibicowanie. Jutro będą kładli strop. Dźwig na dziś nie dojechał. Tak z innej beczki, to kozę macie nie z tej ziemi Tylko pozazdrościć. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 29.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam,Bardzo ładny domek. Widzę, że budowa idzie szybko. Życzę dalszego powodzenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] a juz myslalem ze sie dymi z kominka . swoja droga ladnie to wszystko zaczyna wygladac, nawet dom juz pomalu przypomina http://forum.muratordom.pl/uzytkownik77471.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 30.11.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dziękuję za wpisy oraz kibicowanie. Megi, cieszę się, że nie tylko mi się podoba domek Pozdrawiam serdecznie Osobne pozdrowienia i podziękowania za wpisy dla moderatora. Ostatnio zrobił mi frekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dobra. Teraz szybko gadaj, jak załatwiłeś przeniesienie postu z dziennika do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts