Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jaworzynka nowa

Recommended Posts

Zdjęcia robię aparatem sony dsc-p200. Mam go już prawie dwa lata i jestem bardzo z niego zadowolony. Dziś jest ładna pogoda (o dziwo nie pada), więc po południu wkleję parę parę fotek z walk piątkowych. Pozdrawiam

Pytam poniewaz ja jak robie zdjecia telefonem to mi sie troszke znieksztalcaja:)

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak swoją drogą. Pisałeś coś o piwniczce na wino. Kwestia dotyczy własnej produkcji, czy może raczej cudzych wyrobów? Tak czy siak, zazdroszczę. Ja takiej piwniczki mieć nie będę. I nie ma tu nic do rzeczy fakt, że kupione butelki zbyt długo u mnie nie stoją. No, przynajmniej w obraźliwym stanie pełności.

W przeważającej mierze będą to wyroby radosnej twórczości własnej. Jak mi Patryk trochę dorośnie pewnie będą rokrocznie organizowane zawody balonowe:) Za rok planuję kupić 2 sztuki. Do tego dochodzą jeszcze ulubione Ewy merloty. Uwielbia ten szczep. Eh, życie:) Nie mogę się tego doczekać. Taras, cisza, zachodzące słońce, siedzimy z kieliszkiem wina...

Havena, strop który stawiam jest dosyć popularny u mnie. Dużo ludzi wykorzystuje ten sposób. Jest szybki i wygodny. Zamówic pod wymiar, ułożyć, wykończyć dziury i po problemie. Jedynym (chyba) minusem jest obecność dźwigu. Tak a propo, dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia :) Przydały się. Co zaś tyczy się pompy, to jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretny model. Dlatego też wyprowadziłem na zewnątrz rurę 160. Powinno starczyć. Jeśli nie, będziemy się martwić później :)

Lecę karmić Małego, Znowu się buntuję z jedzeniem. Pozdrawiam

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Doemk rosnie, az milo popatrzec :)

Jesli chodzi o wilczura, to moze pozostac w konwencji Bachusa?

Proponuje Malbec, Shiraz, Pinot... (powinien byc dwusylabowy, wiec Cabernet raczej odpada)

Ale chyba najbardziej pasuje Merlot. Skoro Pani tak lubi... :D

Pozdrawiam.

Sasiad (wkrotce)

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80569.htm