soltissimus 01.12.2008 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mówią, że w przyrodzie nic nie dzieje się samemu - a tu bach, proszę. Samo się przeniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No to uzbrajam sie w cierpliwość i czekam, czekam, czekam, czekam, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 01.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bomba! To jeszcze chwila i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 03.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Najpierw pogratuluje postepow a teraz zapytam: jak tam, stoi dom jeszcze;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 03.12.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Czas nadrobić zaległości. W końcu nie było mnie w dzienniku 3 dni. Jakoś się tak złożyło. Havena, dziękuję za pamięć Co tam u Was? Dziennik ciut Wam przystopował. Jakie plany na dalej? Kiedy zaczynacie dalszą walkę? Tyson. Pewnie, że domek stoi. Nawet rośnie . Dlaczegóż to ma nie stać? Chociaż... Swego czasu Boby powiedziały mi, że dają gwarancję tylko do pierwszych mrozów Stingula, Kominy przywożą jutro i pewnie zaczną je stawiać Tak więc dym pewnie z kominka niedługo pójdzie Oby tylko z niego. Tfu, tfu Tomkwas. I co? Doczekałeś się? Tylko nie pisz mi, że czekanie jest cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ..., czekam, czekam, czekam, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 03.12.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ...Panie Moderatorze!!!!!!!!!!... Kolega ma problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A strona się otwiera powoli, bo jest napakowana zdjęciami jak japońskie metro japońcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 03.12.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Można je jakoś rozłożyć na raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja bym odpuścił. Brakuje ci raptem 6 postów do następnej strony. Popisz parę kruciaków i będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 03.12.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Brakuje też dwóch do setki postów:) Teraz już jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 03.12.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Mogę dalej upychać zdjęcia do " metra" Dzięki TOMKWAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 03.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witajcie Rzeczywiście strona dziennika się otwiera i otworzyć się nie może Też jesteśmy z lubuskiego, z okolic Zielonej G. Życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 05.12.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Gratuluje drugiej strony Co do zdjec to moze wklejaj takie miniaturki, ktore po kliknieciu otwieraja sie w nowym oknie? Wtedy strona bedzie otwierala sie szybciutko i nie bedzie skakala Wianek powieszony? Znowu imprezka w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ... i się doczekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 06.12.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No, Tomkwas. Gratuluję. Dziwię się, że tak ciekawą stronę moderator znalazł tak późno Ale lepiej późno niż wcale Cześć Tyson. Niestety nie będzie imprey na weekend. Mam jakieś studia podyplomowe. Siedzę wlaśnie na zajęciach z informatyki i gościu tłumaczy mi jak zbudowany jest komputer. Szlag mnie zaraz trafi A na budowie tyle się dzieje. I mnie tam nnie ma. Wyć się chce. PS. gościu właśnie kazał ściągnąć jakiś plik o budowie komputera. MAMO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.12.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Mówisz że ciekawa?Noo... może. Dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 08.12.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Cześć Tyson. Niestety nie będzie imprey na weekend. Mam jakieś studia podyplomowe. Siedzę wlaśnie na zajęciach z informatyki i gościu tłumaczy mi jak zbudowany jest komputer. Szlag mnie zaraz trafi A na budowie tyle się dzieje. I mnie tam nnie ma. Wyć się chce. PS. gościu właśnie kazał ściągnąć jakiś plik o budowie komputera. MAMO!!!!!!! Szkoda ze nie bylo Was na imprezie bo bylo ciekawie Jak tam budowa komputera? Pewnie niezle bylo A co to za podyplomowka? Widze, ze temat "budowanie" otacza Cie z kazdej strony i nie dotyczy tylko domku hehe. Ale pewnie to domkowe budowanie ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 08.12.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Nie bądź taki skromny Tomkwas. Monty Python z elementami misia i rejsu, do tego okraszone "miejscowym" dowcipem, to mniej więcej to co lubię. U Ciebie można te elementy znaleźć. Rezultat taki, że mi odpowiada Tyson. A co to za imprezka była? Kurczę, szczerze mówiąc, to zapomniałem ja impreza wygląda. Ostatni raz, to chyba na wakacje. Dziecko- to słowo wiele tłumaczy. Do tego budowa. Nie miałem większych problemów, to je sobie stworzyłem:) Co zaś tyczy się studiów, to zacząłem zarządzanie oświatą. Szczerze mówiąc to jest to jeden wielki pic na wodę, fotomontaż. Miałem dwa zjazdy i nauczyłem się - NIC. A podstawy informatyki po prostu mnie zabiły. Więcej tam nie przyjdę. Chyba, że po zaliczenie Pozdrawiam wszystkich i idę posmarować coś w dzienniku. Dziś prawie skończyli murarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 08.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No jak to co za impreza? Wianek nam zawiesili..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts