soltissimus 08.12.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Że wianek to się domyślam Pytam się jak bardzo fajowa Pytam się, ponieważ sam bym chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pozdrawiam sąsiadów cieplutko, życzę miłego budowania -chyba jesteście pierwsi po tej stronie i blisko drogi- muszę się przejechać i pooglądać co tam już wielkiego stoi- ostatnio jak byłam to był zdarty humus a tu taka już chałupka, wygląda na dużą. moja chatka to ta za ogródkami działkowymi el termy za torami- chatka a raczej wielka chatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 10.12.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cześć sąsiedzi Rzeczywiście, jesteśmy pierwsi po prawej stronie. Na razie Niedługo pewnie będzie wysyp Dziękujemy za życzenia, przydadzą się Jak będzie ładna pogoda zapraszam na jakieś ognisko na weekend (jak nie będę miał studiów). Ogniska ostatnio bardzo mi się spodobały Próbowałem kuknąć dziś na Waszą stronę, niestety koparki rozkopały całą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 o rany dziś nie byłam- droga rozkopana? Mam nadzieje że dojadę- jadę jutro po pracy muszę sprawdzić jak chodzi piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 10.12.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rozkopali sam wjazd pod górkę. Trzeba jechać przez wioskę albo Kozią. Polecam przez wioskę. Można cofnąć się do XVII wieku. Drogi kiedyś pewnie tak wyglądały Wrażenia gwarantowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 15.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 fantastyczny domek. Też planuje mieć piwnicę. W sumie to nie wyobrażam sobie jej braku :]A budowa wygląda naprawdę bardzo optymistycznie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 16.12.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Co do piwnicy to racja. Droga jest jak nie powiem co. Ale naprawdę warto ją mieć. My także życzymy powodzenia i na pewno będziemy kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draka 19.12.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no rośnie ten Twój domek, szkoda, że bangladesz ,bo pewnie opóżnia robotę;)a błoto z autka czasami zeskrobujesz?hihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 20.12.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no rośnie ten Twój domek, szkoda, że bangladesz ,bo pewnie opóżnia robotę;)a błoto z autka czasami zeskrobujesz?hihi pozdrawiam Co do auta, całe 3 dni temu pojechałem na myjnię. To, że dziś znowu wygląda jak wygląda przestało mnie już dziwić. Niestety, pogodę jaką mamy taką mamy Że się tak nieśmiało zapytam. Z kim mam przyjemność? Oczywiście także pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draka 20.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.12.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 NO PROSZĘ...................tyle mnie u Was nie było a już drewno układacie....Gratulujemy! Przy okazji życzymy Wesołych Świąt i dalszego budowlanego zapału w 2009 roku! http://img152.imageshack.us/img152/8329/kartkasg1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 No nie, wystarczylo przez pare dni nie zagladac, a ty domek prawie pod dachem Dziekuje za cieple zyczenia! Wam rowniez zycze powodzenia w Nowym Roku i przyjemnego wykanczania (domku oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Zima, Panie, śliczna jest. Nie?Strasznie twardych masz tych inżynierów. W śnieg i mróz na połacie lezą. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 07.01.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cieszę się, że Cię widzę A co do Bobów, to rzeczywiście, uparci są. Rozmawiałem dziś z szefem. Powiedział, że ma dosyć tego postoju i jutro meldują się na budowie. Chyba nie chcą dopuścić, co by za bardzo ostygła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 11.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 O RANY! Trochę mnie nie było a Wy macie juz postawiony dom GRATULACJE, wyglada swietnie Fajnie, ze mieliscie pogode bo u nas niestety od dawna lezy snieg Po swietach mial wejsc hydraulik z elektrykiem ale niestety pogoda nam nie dopisala i jestesmy zmuszeni jeszcze troszke sie poobijac. To budujcie sobie ladnie, sukcesow i tempa zyczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 14.01.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo za życzenia . Już przechodzę kuknąć, co tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.01.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Pomysł to i owszem, radykalny. Będziecie mieli kupę światła i piękne widoki. Tylko się tak zastanawiam, co będzie jak sobie będziecie chcieli lekko uchylić okno, celem przewietrzenia, dla przykładu? Bo uchylenie całych drzwi ... a może się czepiam.Korzyści widzę jednak więcej niż utrudnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 18.01.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dziękuję Tomkwas za radę. Co do uchylania, to te drzwi będą przesuwne . Wystarczy przesunąć ciut i będzie ok. Chyba Na wszelki wypadek mam jeszcze dwa inne okna. Jedno w jadalni i drugie w salonie. Dzięki jeszcze raz i do poklikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 18.01.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam. Tak sobie patrze i patrze na zdjęcia wasze i wydaje mi sie że na ścianach zewnętrznych nad oknami macie nadproża porothermu 23,8. Mam pytanie dlaczego jest ono położone jedno, a nie tak jak w instrukcji postawine 3 obok siebie, co daje szerokość 25 cm i wysokość standardowego pustaka PTH 25.?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts