soltissimus 18.01.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Banko. Dziękuję za sugestię. Jutro pogadam z kierbudem i budowlańcami. Jestem totalnym "lajkonikiem" w temacie budowa. Co chyba zresztą widać. Tak czy siak, dzięki. Teraz mam informacje, jak to powinno wyglądać. O rezultatach nie omieszkam poinformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 01.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam, witam, i o zdrowie pytam Dlugo mnie nie bylo ... niezle Wam to wszystko idzie. Daszek jak ta lala... nie dość, że ocieplony to jeszcze zabarwiony Aha i co z tymi nadprozami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witaj soltissimus.. gratulujemy szybkich postepów w budowie.. widzimy u Ciebie dachówkę, która nam sie podoba..Nibrę..możesz powiedzieć jaki to typ..czy nie ma problemów z jakościa tej dachówki i z układaniem? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 11.02.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 widzimy u Ciebie dachówkę, która nam sie podoba..Nibrę..możesz powiedzieć jaki to typ..czy nie ma problemów z jakościa tej dachówki i z układaniem? Witam:) Dachówka to nelskamp, nibra. Tak jak rozmawiałem z Bobami, to mówili, że jest dosyć ciekawa w układaniu. Jest bardzo twarda, nie pęka przy byle czym. Ma to ponoć minus przy obróbce, ale jak mi powiedziano - taki minus, to nie minus Aha, dziękuję za ciepłe słowo. Pozdrawiam także i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 11.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zastałem się trochę. Nie wiem czy to depresja, ogólny wstręt do pisania, komputera, czy też może ogólny wstręt do myślenia... Ostatnio jakoś nie miałem ochoty do sesji z komputerem. Może na to wpływ ma także to, że Boby wyprowadziły się ode mnie. Mają się pojawić za jakieś 2 tygodnie, aby zrobić przeróbkę ściany południowej i zrobić okienko pod schodami. Zniknęli jakiś tydzień temu i tak się zabieram do pisania. Zabieram się tak entuzjastycznie, że szkoda gadać. Aha i co z tymi nadprozami?? Tu należy się małe wytłumaczenie - co dalej z tymi nadprożami. Kierbud i szef ekipy zarzekają się, że nadproża wytrzymają i wszystko będzie ok. Szczerze mówiąc, najbardziej martwiło mnie to duże nad drzwiami balkonowymi, ale jako że będzie zmienione na śliczną szynę kolejową to dałem sobie spokój. Zaznaczyłem tylko, że w razie "czego" to wrócę z "argumentami". Ot i tak sprawę załatwiłem. Spróbuję teraz coś wymiodzić na stronie dziennikowej... (pewnie rzuciło mnie na stronę 10 wzwyż, ale nie będę sprawdzał) Dziękuję jeszcze raz za wpisy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 soltissimus, ale to Nibra 7 czy 10? bo ty masz na niej jedną falę..pytanie, czy z jedna lepiej, czy z dwiema..jeśli tak można po babsku zapytać dziekuję za odwiedziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 11.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Piątka, nie chcę dawać informacji bez pokrycia. Sprawdzę na jutro i dam na pewno odpowiedź. Obiecuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 11.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dzieki za pozdrowionka, koza fajowa moze wydamy ja za mąż za nasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 12.02.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tyson, myślisz że da się spiknąć parę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 12.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mysle ze jak najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 12.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W takim wypadku, kto wie... może zostanę dziadkiem wcześniej niż planowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Hej, hej! Ale juz u Was prawdziwy dom - tylko wykanczac i sie wprowadzac U nas przestoj. Na razie planowany, ale kto wie, czy nie potrwa troche dluzej, bo jakos nie mamy przekonania do kredytu hipotecznego... Pozyjemy, zobaczymy. Tymczasem planujemy zrobic przylacze wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 26.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 EJJ - co u Was? Co to za obijanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Chcialam Pana zapytac, ile Pana kosztowalo wylanie fundamentow i piwnica? Bede budowala taki sam domek ja Panski.Ciesze sie bardzo, ze dzieki Pana dziennikowi, moge juz teraz sobie go obejrzec Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik87797.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 hej, ja tez sie dopisuje do czytajach i kibicujacych budujemy w okolicach Krosna Odrzanskiego, to tak prawie po sasiedzku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draka 16.03.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 i jak Kolego, okienka wstawione?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.04.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dzień dobry.Ja to tylko zapytać chciałem. No, co jest?!Ile to można nic nie pisać. Nawet jeśli nic się na budowie nie dzieje. Trzeba dawać znaki życia.Pozdrawiam, z nadzieją że to nie kryzys ..Tyż Kibic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 puk, puk a kysz kryzysy.. dajcie znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Co nowego na Waszej Budowie? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik93901.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no wlasnie, dookoła swiata pojechaliście, czy jak? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts