waldi8321 14.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Właśnie miałem to samo pisać o tych dwóch osobach co Wy już napisaliście Ja też nie mam zamiaru zwlekać ze złożeniem zawiadomienia do prokuratury. Dodatkowo mam zamiar założyć sprawę cywilną Mi są oni winni tylko coś ponad 1300 zł ale nie popuszczę nawet 1 zł temu człowiekowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebkins 14.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Właśnie miałem to samo pisać o tych dwóch osobach co Wy już napisaliście Ja też nie mam zamiaru zwlekać ze złożeniem zawiadomienia do prokuratury. Dodatkowo mam zamiar założyć sprawę cywilną Mi są oni winni tylko coś ponad 1300 zł ale nie popuszczę nawet 1 zł temu człowiekowi. Ja tak samo nie odpuszczę. Ja złożyłem sprwę do prokuratury, jeśli ktoś nie wie jak napisać zgłoszenie to proszę iść na Policję tam wszystkim pokierują. Pozdrawiam! Śpieszcie się, bo im szysbciej tym lepiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinIKS 16.12.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Sąd cywilny w Staszowie uznał moje racje i wydał nakaz zapłaty należnych mi pieniędzy. Także teraz muszę jeszcze odczekać ze dwa tygodnie i mogę iść z tym kwitem do komornika. Niewielkie to pocieszenie biorąc pod uwagę szansę na odzyskanie pieniędzy, ale zawsze coś. Kolejna sprawa - skontaktowała się ze mną policja z Buska Zdroju - poszukują pokrzywdzonych przez KBI (w tym przypadku tylko KBI, nie przez CUBEX). Także zachęcam do kontaktu z tamtejszą policją wszystkich pokrzywdzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts