baba na budowie 30.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jestem ciekawa ile wydaliście pieniedzy za projekt domu. Budująca sąsiadka zaplacila za projekt domu podpiwniczonego ok 6,5 tys na polskie. Projekt obejmował także koszta przyłączy.A czy ktoś zamawiał projekt domu pasywnego? Jakie to są koszta? Ponoć lepiej jest zamowić projekt indywidualny niż robiec zmiany w gotowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 30.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ja 1800zł za gotowy projekt+doprojektowanie piwnic i poszerzenie garazuprzez architekta 1700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 30.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Mi wczoraj architek powiedzial 12tys za indywidualny bez przylaczy. Wchodzi w to projekt konstrukcyjny i architektoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 30.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Projekt indiwidualny 4000zl w tym projekt zjazdu 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 01.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Za projekt indywidualny zapłacę 3000zł + po 500zł za projekty branżowe, czyli 4500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 20.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 3.000zł za projekt indywidualny czy przerysowanie projektu? Jeśli za projekt indywidulany to ja poproszę o namiary na tego architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 22.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jeśli to nie problem to również poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugazzi 23.10.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ja placilem za projekt indywidualny 4.000 PLN (bez faktury ). W tym projekt architektoniczny i konstrukcyjny, przygotowanie dokumentacji do pozwolenia. Ale bez instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adameczko 23.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 witam wszystkich ja za projekt i adaptacje projektu zapłaciłem ok 3500 myslę że to nie jest drogo czytajac wasze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 24.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 4000 zł okolice Warszawy, projekt indywidualny, bez papieruprojekt nie zawiera instalacji, dodatkowo dostałem projekt szamba i plan zagospodarowania terenu dom piętrowy 201m2 użytkowych + 45m2 technicznychprojekt można zobaczyć w dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 24.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Projekt indywidualny 5000. Bylejaki - nie polecam Ale chyba jaka cena taki projekt, a może projektant do kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 28.10.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Projekt indywidualny 5000. Bylejaki - nie polecam Ale chyba jaka cena taki projekt, a może projektant do kitu? wydaje mi się, że to nie jest kwestia ceny tylko umiejętności, chęci i zaangażowania projektanta w moim przypadku projektantka była otwarta na wszelkie propozycje ... oczywiście związane z projektem ... dawała dużo propozycji, tłumaczyła dlaczego tak a nie inaczej, doradzała jakie rozwiązanie będzie tańsze itd. po około 10ciu spotkaniach projekt był zrobiony ... dopieszczony pod każdym względem do moich/naszych upodobań uważam że jak decydujesz się na projekt indywidualny i dogadujesz się z projektantem to powinniście ustalić wszystkie szczegóły dotyczące współpracy ... projektant powinien dopracowywać projekt zgodnie z Twoimi oczekiwaniami do momentu wypracowania ostatecznej wersji zadowalającej inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 02.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 5000 za projekt domu i zagospodarowania działki - ale koncepcja była nasza Jeżeli ma ona kombinować to bierze ok 7-8 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamahuhu 06.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja zapłaciłam 19tyś za projekt indywidualny - dom nowoczesny inspirowany modernizmem 275m2. w cenę projektu wchodzi: architektura, wykonawczy konstrukcyjny z detalami (to ważne, bo wiele projektów gotowych jest zbyt ogólnikowych i ekipa budująca ma problem), instalacje sanitarne, elektryczna i rekuperacja, plan zagospodarowania terenu, plan przyłączy czyli wszystko co jest potrzebne do pozowlenia na budowę Wiem, że dużo zapłaciłam, ale na Archipelagu projekt gotowy w mniej więcej tym stylu kosztuje 15tyś i nie zawiera tylu elementów a poza tym mój architekt będzie czuwał nad budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annar13 12.12.2008 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja również usilnie poszukuje taniego architekta z Poznania lub okolic Wielkopolski. Bardzo proszę o namiary. Ostatnio wyslalam kilkadziesiat wiadomosci i jestem zdziwiona, że tak bardzo rozbiezne są ceny. W zasadzie projekt mamy już zrobiony, ponieważ walczyliśmy z nim pol roku, wiec architekt zbytnio sie nie przemeczy. Z góry bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.12.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Tak naprawdę, gdy zamawialiśmy projekt jeszcze nie wiele wiedzieliśmy o tych wszystkich potrzebnych wyliczeniah itp. Dzisiaj JUŻ bylibyśmy o wiele, wiele... mądrzejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti1 16.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Sprawdzcie link http://www.e-projektdomu.com.pl/Projekty--indywidualne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 16.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja zapłaciłem 4000tys ze wszystkimi przyłączami i instalacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuroslaw 20.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja zapłaciłem 4000tys ze wszystkimi przyłączami i instalacjami a jakiej wielkości jest domek? Mogę prosić na priva namiary na architektów w okolicach W-wy, którzy robili wam projekty kompletne poniżej 10 tys? Mi architekt krzykną 35 tys, wiec sami widzicie ze jestem nadal w szoku.... Powiedział że poniżej 10 tys. to najwyżej koncepcję A koncepcję to ja mam swoją za darmo Pozdrawiam kuroslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 27.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 WitamMnie dziś projektant zaspiewał kilkanascie tysięcy za projektindywidulany domy do 120 m2.Chciał juz skasować 2000 za koncepcję po ktorej dokładnie wyceni projekt - porównując wasze ceny zastanawiam się czy czasem nie jest tak że w mniejszych miastach (gminach) nie jest czasem tak że projektanci cenią się wyżej. P.s.drugiego znalazłem za 4000 ten sam zakres. Niech zyje konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts