popcarol 30.09.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Hej Popcarol Nareszcie są komentarze Drzwi wyglądają ciekawie. Zdradź co to za firma i po ile są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.10.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Hej Popcarol Nareszcie są komentarze Drzwi wyglądają ciekawie. Zdradź co to za firma i po ile są. Witam jesli pozwolisz zdradze w piatek, bo wtedy sie okaze czy te drzwi ten czlowiek dostanie czy nie (import, w chwili obecnej zostaly mu tylko szer. 60 cm). Facet z Radomia. Drzwi po 520 zl bez transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To będę cierpliwie czekała na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.10.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To będę cierpliwie czekała na wiadomości Buu drzwi nie dojechaly W poniedzialek mam dzwonic.. a myslalam ze juz zalatwie, zaplace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Czyli muszę jeszcze trochę poczekać Spokojnie, u mnie to drzwi jeszcze trochę Nie ma pośpiechu Chociaż nie powiem, jestem ciekawa efektu końcowego. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 03.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 witajcie , również jestem ciekawy wiec czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 CześćA w sprawie odgromówki nie próbowałas sie kontaktować z tym człowiekiem co u mnie robił ? Jest kontakt na łódzkiej tablicy... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.10.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cześć A w sprawie odgromówki nie próbowałas sie kontaktować z tym człowiekiem co u mnie robił ? Jest kontakt na łódzkiej tablicy... pozdrawiam, majki Hej Majki, tego trzymam w odwodzie, ale to nadal jest 4,500. Moj ten z Beskidow chce jak na razie 2800 i moze bedzie taniej (1 tys zl to najety przez niego transport w obie strony, czeka na jakiegos kumpla ktory bedzie chcial mniej). Rozumiem ze jestes zadowolony ze swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wiesz, oby mi nigdy nie było dane sprawdzić czy jestem zadowolony Ale z samego wykonania, tempa i ogólnego wrażenia, to tak - jestem zadowolony pozdrawiam, majki PS. A można kiedyś do Was zajrzeć ... ? Pooglądałbym na żywca domek ... . Jak wolisz, to na PW daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.10.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wiesz, oby mi nigdy nie było dane sprawdzić czy jestem zadowolony Ale z samego wykonania, tempa i ogólnego wrażenia, to tak - jestem zadowolony pozdrawiam, majki PS. A można kiedyś do Was zajrzeć ... ? Pooglądałbym na żywca domek ... . Jak wolisz, to na PW daj znać... Moi Rodzice tez zadowoleni (ale tak naprawde obysmy nigdy wszyscy nie musieli sprawdzac...), a roznica 4500-2800 jest spora jednak. Zobaczymy, moze urobie tego goscia. Zapraszam, jasne, ale pewnie - jak Yeti - nas nie spotkasz, bo... budujemy korespondencyjnie niestety... Chyba ze w ktoras sobote bysmy sie umowili - teraz bedziemy na pewno 11.10 ok 11-tej do powiedzmy 13-tej. I moze kiedys do Was sie wprosili 4 km od Pabianic, wiecej info na priv jak jestes chetny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.10.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Namiary na drzwi - jak obiecalam:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10003149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Zapraszam, jasne, ale pewnie - jak Yeti - nas nie spotkasz, bo... budujemy korespondencyjnie niestety... Chyba ze w ktoras sobote bysmy sie umowili - teraz bedziemy na pewno 11.10 ok 11-tej do powiedzmy 13-tej. I moze kiedys do Was sie wprosili 4 km od Pabianic, wiecej info na priv jak jestes chetny. Pozdrawiam! Jasne, że chętnie na priv Broń Boże się nie chc wpraszać Nie wiedziałem, że budujecie na odległość, to jak przyjeżdżacie na chwilę, to czasu nie będę zabierał ... Ale jak coś to chętnie wpadnę A i do mnie zapraszam zawsze .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 06.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ładne panele sobie wybraliście? Możesz mi powiedzieć co to za firma i jaki model?Kanapa też jest ładna, moja koleżanka sobie ją zamówiła, i w rzeczywistości też wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.10.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ładne panele sobie wybraliście? Możesz mi powiedzieć co to za firma i jaki model? Kronotex, http://www.kronotex.com dokladnie: http://www.krono.com/cms/beitrag/10001190/31682/ pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.10.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jasne, że chętnie na priv Broń Boże się nie chc wpraszać Nie wiedziałem, że budujecie na odległość, to jak przyjeżdżacie na chwilę, to czasu nie będę zabierał ... Ale jak coś to chętnie wpadnę A i do mnie zapraszam zawsze .... pozdrawiam, majki Majki jak masz ochote serio zapraszam w te sobote. Bedziemy sortowac 140 m2 gresu, wiec pomozesz Jak Ci nie przeszkadza ze nie bedziemy mieli duzo czasu zeby pogadac, a chcesz obejrzec, zapraszam. Namiary sle na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 08.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cześć!Mam pytanko o dojazd. Jak go budowaliście? My też planujemy coś takiego. Myślimy o odpadzie poprodukcyjnym z kostki granitowej.PozdrawiamSzkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.10.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cześć! Mam pytanko o dojazd. Jak go budowaliście? My też planujemy coś takiego. Myślimy o odpadzie poprodukcyjnym z kostki granitowej. Pozdrawiam SzkrabWitam Cie, my uzylismy wlasnie czegos takiego, w dzienniku masz nawet namiary skad go sciagnac (Dzierzoniow woj dolnoslaskie). Sama nie robilam, wiec nie do konca wiem... ziemie wybrano na ok 50 cm, na to gruby piasek, na to mieszanka piasek + cement. W ktoryms momencie wielokrotne polewanie woda by usiadlo i stwardnialo (ale nie wiem czy juz w tej wersji z cementem czy nie). Moj wykonawca starejk daty za nic nie chcial wypozyczyc zageszczarki, wiec radzil sobie sam. Na to ukladal odpady po kostce, rzedy zewnetrzne chyba na betonie od spodu. Calosc ubijana i posypana resztkami po odpadach - takie malutkie drobinki idealne do fugowania. Znow polewanie woda. Jutro wjedzie taka polciezarowka z 2,5 tona gresu, wiec zobaczymy jak jakosc i czy sie nie rozjedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 08.10.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzięki za odpowiedź i trzymam kciuki za drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 10.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ładne panele sobie wybraliście? Możesz mi powiedzieć co to za firma i jaki model? Kronotex, http://www.kronotex.com dokladnie: http://www.krono.com/cms/beitrag/10001190/31682/ pozdrawiam! Witaj, możesz mi powiedzieć gdzie i jak zamówiliście te panele? bo to strona niemiecka. Ile ksoztowały? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts