Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

http://foto1.m.onet.pl/_m/b0d7732ebdcead7ffd2157cca45ac1b5,10,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/e8d49ef5dc3c3911a46e436ac2ff3949,10,19,0.jpg

Mozesz spróbowac koszt niewielki, ale do salonu to musiałabyś poćwiczyć. To jest moja pierwsza lampa, no może druga bo pierwszą posmarowałam klejem balon a nie sznurek więc nic z tego nie wyszło. Wielkośc lampy zależy od balonika.

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super!

Lampy do salonu raczej kupie, jesli kiedzy popelnie podobna, to moze wlasnie do sypialni. Pytanie techniczne - zwykly balon jest troche podluzny, zweza sie ku jednemu z koncow... skad wziac taki, zeby napompowany byl kula? :)

Ja właśnie robiłam ze zwykłego balonu tylko nie do końca napompowanego więc dlatego takie małe wyszły. Ale wiążąc sznurkiem ten balon też się trochę wyrówna.
Ja właśnie robiłam ze zwykłego balonu tylko nie do końca napompowanego więc dlatego takie małe wyszły. Ale wiążąc sznurkiem ten balon też się trochę wyrówna.
Dzieki,

jak cos popelnie to sie pochwale :)

Dzieki,

jak cos popelnie to sie pochwale :)

Przyszłam się przywitać i zapewnić, że czytam dziennik regularnie. Dzisiaj to się nieźle uśmiałam z tej "Rewolucji" Mrożka :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

hej, ja co jakis czas zagladam do Twojego :) A tekst niezly, prawda? :)

Witam,

śliczna ta garderoba do korytarza :D A gdzie można takie cudo nabyć?

Życzę powodzenia w tych finalnych już robotach...będzie bardzo domowo :D

pozdro

Witam,

śliczna ta garderoba do korytarza :D A gdzie można takie cudo nabyć?

Życzę powodzenia w tych finalnych już robotach...będzie bardzo domowo :D

pozdro

Hej,

meble jesli nie od mojego Taty, sa z allegro, uzytkownik ysl_123

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14754867

Ale ten wieszak kupilam juz dawno, pewnie juz takich nie maja...

ale gdybyś gdzieś, kiedyś taki wieszak zobaczyła, to i ja proszę o info :wink:

Kuchnia bardzo ładnie się zapowiada :D

Dzieki! Oczywiscie dam znac ;) Wybieram sie do Twojego dziennika - kuchni fotki sa wreszcie? Podziwiam ze juz mieszkacie, przerabialam to z mieszkaniem w bloku, bylo srednio ;)

Pozdrawiam!

Hej popcarol,

tez mi sie te niewidzialne poleczki podobaja :-)) zobaczylam je w jakims programie tv, tzn wersje dla ubogich - metalowe katowniki do wiezby dachowej, w castoramie do kupienia za ok. 6 pln. A oryginalne polki np. umbry widzialam za 80 pln, wygladem niewiele sie zreszta od katownikow roznia, za to cena i owszem...

tylko ze ja chce ich powiesic tak z 7 i maz sie uparl ze oslabie sciane i w ogole to ze sa niebezpieczne- wiec nie wiem, na czym stanie

No i czekam na nowe zdjecia kuchni!

Czesc!

Podczytuje sobie twoj dziennik od czasu do czasu, duzo rzeczy mi sie podoba, szczegolnie podloga ;)

W kazdym razie ostatnio siedzisz w temacie lamp, moge ci polecic 2 namiary:

http://fabrykaform.pl/oswietlenie_lampy_wiszace-k651_549.html?page=2

fabryka form miesci sie w Warszawie oraz prowadza sprzedaz wysylkowa. maja rozne ciekawe rzeczy, raczej takie designerskie.

Drugi namiar to http://www.lampyy.pl

Bardzo fajne lampy, produkowane w polsce, ale z klasa i w przystepnej cenie.

Kontakt mily i sprawna realizacja zamowienia, my sie nie zawiedlismy.

Pozdr!

Hej popcarol,

tez mi sie te niewidzialne poleczki podobaja :-)) zobaczylam je w jakims programie tv, tzn wersje dla ubogich - metalowe katowniki do wiezby dachowej, w castoramie do kupienia za ok. 6 pln. A oryginalne polki np. umbry widzialam za 80 pln, wygladem niewiele sie zreszta od katownikow roznia, za to cena i owszem...

tylko ze ja chce ich powiesic tak z 7 i maz sie uparl ze oslabie sciane i w ogole to ze sa niebezpieczne- wiec nie wiem, na czym stanie

No i czekam na nowe zdjecia kuchni!

Hey Tracey!

Ja oczywiscie tez pod uwage biore wersje dla ubogich ;) Niewidzialne poleczki ogladalam gdzies w necie i cena mocno przewyzszala niestety 80 zl... Nastawiam sie wiec na ok 6 sztuk z katownikow. Tylko nie bardzo wiem jak to ma wygladac - bo katownik to taki element metalowy wygiety pod katem 90 stopni, jednym bokiem przykrecony do sciany. A jak go przedluzyc, zeby ksiazki utrzymal, znaczy poszerzyc ? :/

Pozdrawiam :)

Ja mam takie nieskromne pytanko- co to za łożko dla dziecka - poproszę o namiary gdzie kupione i za ile:)

Z góry wielkie dzięki

Lozko drewniane jak wiekszosc bialych i sosnowych mebli u nas - kupione w Lodzi w sklepie na ul.Przybyszewskiego 88. Na allegro ysl_123, za ile_ Kolo 300-350 zl, nie pamietam juz...

Pozdrawiam

hej,przejrzałam sobie wasz dziennik,wiele rzeczy b.mi sie podoba..mam takie same belone łozko w pokoju synka..niestety pierwsza noc na nim skonczyla sie upadkiem..musielismy zamowic barierke..fajne z wygladu ale bardzo nie bezpieczne :x

pozdrawiam