popcarol 09.02.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie ma za co. Sprawdzilam, niestety nie ma ich na allegro - moze tylko chwilowo?Niestety chyba juz ich nie produkuja - bo to byla seria basic i nie moge znalezc...http://kronotex.com/krono-kollektionen/basic/basic.htmlPozdrawiam!KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie ma za co. Sprawdzilam, niestety nie ma ich na allegro - moze tylko chwilowo? Niestety chyba juz ich nie produkuja - bo to byla seria basic i nie moge znalezc... http://kronotex.com/krono-kollektionen/basic/basic.html Pozdrawiam! KArolina Jeśli nie znajdę to będę szukać czegoś podobnego . Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 10.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hejja zaplanowalam w pralni mala wanienke 70x100 ale poniesiona do wysokości 85cm(gorna krawedz). Myslalam poczatkowo o umywalce ale stwierdzilam ze moze byc za mala a tak zawsze mozna cos namoczyc, psa wykapac, no i pranie ma gdzie sciekac. Obok bedzie szafka a po drugiej stronie pralka, poleczki, proszki i takie tam. Jak mi zrobia a Ty jeszcze nie bedziesz miala zrobionej swojej to podesle Ci zdjecia.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.02.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej ja zaplanowalam w pralni mala wanienke 70x100 ale poniesiona do wysokości 85cm(gorna krawedz). Myslalam poczatkowo o umywalce ale stwierdzilam ze moze byc za mala a tak zawsze mozna cos namoczyc, psa wykapac, no i pranie ma gdzie sciekac. Obok bedzie szafka a po drugiej stronie pralka, poleczki, proszki i takie tam. Jak mi zrobia a Ty jeszcze nie bedziesz miala zrobionej swojej to podesle Ci zdjecia. Pozdr hej, a masz jakas fotke? Fajnie byloby obejrzec... Zanim bede miala gotowa znow troche minie... planuje po lewej stronie blat ze zlewem wlasnie, a potem pralka i tyle. Powyzej jakies polki, kosze itp. No i miejsce na brudne pranie - najlepiej 2 kosze na jasne/ciemne pranie... Hmm psa nie planuje kapac, bo nie mam (ale kto wie czy miec nie bede? Ale jakby co jest miejsce w kotlowni z osobnym wejsciem od ogrodu). Hmm juz widze brudnego psa na moich nowych schodach, a potem mokrego schodzacego z pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aikka 10.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 jesli chodzi o zdjecia to zobacz taki temat - http://forum.muratordom.pl/pralnia-wszelkie-pomysly-mile-widziane,t142551.htm Ja bede miala inaczej obudowana (planuje szuflade pod wanna zeby ukryc miski) a obok zamiast blatu bedzie szafka (niestety pralka moze sie tam nie zmiescic a nie chcialam sie ograniczac w zakupie pralki do rozmiarów otworu który mi zostanie) - pralka na drugiej scianie A co do pojemników na brudna bielizne to najprawdopodobniej beda to dwa kosze na kólkach z IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79838586 akurat sa dwa kolory - na jasne i ciemne dobre do rozróznienia dla wrzucających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.02.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzieki! Zaraz sobie obejrze! Jak bedziesz miala jakies fotki z realizacji, przeslij albo wrzuc tutuaj (chyba ze gdzies indziej mozna je obejrzec?) Bede wdzieczna, pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 13.02.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 widze, ze udalo Wam sie pojechac w weekend i sie dokopac do domu fajne nowe elementy w domu Powinnam wziac z Ciebie przyklad i tez pomyslec o zewnetrzu - tyle, ze u mnie zdecydowanie mniej miejsca na ogrodnicza dzialalnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witaj, tak, ciezko bylo ale sie udalo Chcialabym jak najwiecej posadzic, zeby juz roslo Pozdrawiam i zaraz zagladam do Ciebie! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 17.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry, a kolcowój nie jest trujący? Bo gdzieś czytałam takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.02.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzień dobry, a kolcowój nie jest trujący? Bo gdzieś czytałam takie cuś Niee jagody sa jadalne:) http://www.allegro.pl/item927475508_jagoda_goji_40_nasion_najtaniej_kolcowoj_witalnosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 popcarol z przyjemnością śledzę Twój dziennik i podziwiam jak domek rozkwita. Ja wlaśnie robię remont mojego mieszkania i dopiero dzisiaj zauważylam, ze kupiłam te same panele na podłogę Jeśli możesz zdradź mi proszę, gdzie kupilaś ławeczkę do przedpokoju ? Szukałam odpowiedzi w dzienniku i komentarzach ale nieststy nie znalazłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.02.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witaj, Kasiu!Laweczke kupilam tam gdzie wiekszosc innych mebli, tj w Lodzi na Przybyszewskiego 88. Znalazlam ich przez allegro (doneczka123), ale w tej chwili nic nie wystawiaja...pozdrawiam,Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dziękuję za tak błyskawiczną odpowiedź Ławeczka jest bardzo zgrabna i taka lekka, inne ktore oglądalam byly zbyt masywne. Mogę jeszcze prosić o jakiś inny namiar na tę firmę, bo na allegro mają zawieszone konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 19.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Fajne te mebelki z Kalamantana. Łóżka super. Ceny też niezłe. Na stronie nie ma info, z jakiego drewna te mebelki, ale pewnie sosna. Możesz będąc u nich wypróbować łóżka na solidność? Jak są montowane- na jakieś śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 20.02.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Fajne te mebelki z Kalamantana. Łóżka super. Ceny też niezłe. Na stronie nie ma info, z jakiego drewna te mebelki, ale pewnie sosna. Możesz będąc u nich wypróbować łóżka na solidność? Jak są montowane- na jakieś śruby? Witaj Pani Koalo jutro mam nadzieje sie wybrac, dzisiaj nie wyszlo. Pewnie sosna, sa zblizenia - tak mi sie wydaje (sorka stolarza Dam znac co i jak. Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam! Bardzo fajny Wasz fotodziennik - chyba już nie wiele brakuje do pełnego zamieszkania. Nas jednak najbardziej zainspirowały zdjęcia z kamer termowizyjnych - ciekawe wyniki Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.02.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam! Bardzo fajny Wasz fotodziennik - chyba już nie wiele brakuje do pełnego zamieszkania. Nas jednak najbardziej zainspirowały zdjęcia z kamer termowizyjnych - ciekawe wyniki Pozdrawiamy. Witajcie, hmm wcale sie na tym nie znam. Co znaczy ciekawe wyniki? Rozwin mysl prosze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 22.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Też mi sie zdjęcia termowizyjne podobają... Jak kiedyś nadmiar kasy będę miała, to z ciekawości sobie zrobię Widzę, że też szaleństwo siewkowe Cię opanowało... Ja na razie mam paletkę lobelii i gazanii. Pomidorki dopiero za miesiąc gdzieś wysieję. Nie mam niestety tyle słonecznych parapetów, żeby poszaleć... Ale teść robi dla mnie inspekty Zainteresowała mnie ta szkółka koło Piotrkowa. Niedaleko (Bełchatów) mam teściów i często spędzam tam wakacje. Normalnie nie mam czasu po szkółkach biegać, ale na urlopie sobie folguję. Jak wysyłają rośliny, to mogłabym sobie pojechać, wybrac i zamówić wysłanie nawet... Jakoś nie mogłam dogrzebać się do ich strony. Mają coś takiego? Kupowałaś już tam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Wrzuciłam w program FLAR-a Twoje zdjęcia termo i wyszło, że masz do 8 stopni różnicy na ścianie /fundamentowa-nośna/... to dużo... Czym masz ocieploną ściankę fundamentową? i jaką masz izolację pod podłogówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.02.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Wrzuciłam w program FLAR-a Twoje zdjęcia termo i wyszło, że masz do 8 stopni różnicy na ścianie /fundamentowa-nośna/... to dużo... Czym masz ocieploną ściankę fundamentową? i jaką masz izolację pod podłogówką? Dzieki, Rasia. Wydaje mi sie, ze wlasnie fundament mamy za slabo ocieplony, bo podlogowka jest tez na pietrze i tam nie swieci - tj warstwa ceramiki + styropian w srodku i znow ceramika duzo lepiej izoluje niz na parterze. Pod wylewka i podlogowka mamy 15 cm styropianu, oprocz tego mamy opaske 10 cm styropianu dookola podlogi na parterze... chyba za malo Ile Wy macie? Jaka powinna byc roznica - jaka jest u Was? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts