Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WItam witam, zima przyszła... jakoś nagle ;-) ale z innej beczki : patrzyłam sobie na twoje letnie/jesienne foty i podoba mi się twoja kostka na chodniczku i podjeździe. Jest taka nieregularna- co to czy to normalna kostka granitowa czy granit łupany czy co? Ile to kosztuje?

Jezdzimy pod Augustow na Sylwestra zwykle od kilku juz lat, zawsze jest strasznie ZIMNO, nawet gdy nie ma sniegu ;) Dzisiaj jest juz u nas cieplej - minus 2 na oko (termometr sie zbiesil);) i nie sypie - na szczescie! Malz w Waie finalizuje sprzedaz mieszkania (,nareszcie) wiec jesli sypnie bede musiala SAMA odsniezac, fuj;)

Papuch - sie nazywa lupek granitowy, sciagany ze Strzelina na Dolnym Slasku. TANiutki, 30zl/tone plus transport. Pozdrawiam

No wielkie dzięki !!! Też właśnie o nim myślałam ale nie widziałam u nikogo jak to wygląda na żywca ;-) Super dzięki. Powiedz jeszcze czy dużo mieliście odpadów? Bo wiadomo nie ma gwarancji ile w 1 tonie jest rzeczywistego kamienia który się da ułożyć (kwestia grubości). No i jak się to ukaładało? trudno? Fajnie to wygląda tak nieregularnie ;-) wolę tą cenę i ten wygląd ;-)

pozdrawiam ciepło - u nas dziś na plusie

Namiar na lupek granitowy - Dzerzoniow, tel 603-132-550 - transport odgrywa wieksza role w zakupie niz cena granitu. Zalezy gdzie mieszkasz...

Choinka - Mloda chciala, wiec stwiedzrilismy - czemu nie? W koncu w prezdszkolu, na ulicach i w sklepach tez juz jest... miesiac postoi:) pozdrawiam

• 2 weeks później...

Hej Carol:)

Słuchaj, czy uważasz, że Drugie zycie Bree Tanner S. Meyer nie jest za mocne dla 14-latki?

Moja córa wręcz pochłania książki (o wampirach w szczególności;)) i tą wpisała na listę chciejstw gwiazdkowych. A czytałaś Zmierzch? Ciekawa jestem, czy to coś podobnego? Sądzę, że tak, bo w końcu ta Bree Taner też się pojawia w tamtej sadze:D

P.S. Ja o wampirach też czytałam do póóóóźnej nocy;) Wciąga:yes:

To ja mam teraz taką fazę na skandynawskie kryminały, Fossum, Mankell, Nesbo (polecam!!) - jestem uzależniona i czytam nie tylko po nocach, ale i po przystankach, autobusach i w przedświątecznych kolejkach w sklepach... :D