popcarol 31.01.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Aga - powodzenia, trzymam kciuki - na pewno domek wykonczycie i bedzie swietnie tez mialam ochote sobie poskakac, ale nie wpuszczaja powyzej 11 roku zycia, niestety... sarenki - przychodza prawie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka 14.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 dzięki za szybką odpowiedź przy następnym pytaniu się poprawię miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 O,o,o! To ja z Tobą będę się w ogrodniczkę bawić! Może się czegoś nauczę Co mam przygotować do tych wysiewów? Doniczek plastikowych mam mnóstwo po tujach, nasiona też już wczoraj oglądałam Ładny kolor na ścianach u Młodej Słodko A ja szafkę popełniłam, może się później pochwalę, czy co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.02.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 hej Aga! jak bede siac, umieszcze instrukcje dla Ciebie w dzienniku, wraz z fotkami wczesniej sieje tylko pomidory i papryke. U MLODej sniezny poranek duluxa - taka oliwka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 22.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Nie mogę się doczekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuk1 22.02.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witaj! Mam pytanie odnośnie Twoich lamp Abelite. Zastanawiam się nad zakupem ale z racji tego, że wylądują na podwieszanym suficie zastanawia mnie kwestia wagi tych lamp. Czy są tak ciężkie na jakie wyglądają?? Z góry dziękuję za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 22.02.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 hej, ciezkie sa, niestety. to metal plus szklo. dobrych kilka kg... balabym sie na karton gipsie, chociaz sa teraz takie specjalne kolki rozporowe... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Karolina, jak tam serial pt. 'Będąc młodą ogrodniczką...'? Zostało mi jakieś 40 plastikowych 2.5l donic po tujach, chyba mogę w tym siać? Och, czekam z niecierpliwością na Twoje posty i w ogóle byłabym wdzięczna za wszelkie dobre rady Tylko tak wiesz, łopatologicznie... W ostatnim czasie pochłaniam wszystkie książki, działkowce i wycinane przez ostatnie 2 lata artykuły na temat warzywnika, ale im więcej czytam tym mniej wiem... A babcia zawsze mówiła, że to takie proste: posiać, podlać, opielić, zebrać i zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 07.03.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Hej Aga, ostatnio mam duzo pracy, nasionka jak kupilam tak leza. ale zmobilizowalas mnie, przynioslam wczoraj ziemie, czekam az rozmarznie - byla w garazu... bede siac z corka, fotki i opisy wrzuce. generalnie to nie jest trudne za pierwzyms razem rzetba poglowkowac co obok czego posiac, bo niektor reosliny sie nie lubia. no i pomyslec, zbye jedne roslinynie ocienialy innych, bo groszek, fasola sie pnie, a korzeniowe nie... itp. zobacz sobie - ze 2razy rysowalam i wklejalam plan nasadzen, kolo utlego-marca ub roku tez. Teraz tezna rysowalam, ale na papierze. jak bede miala chwile to przerysuje do painta i wkleje. Wlasnie wrocilam z wyjazdyufirmowego na nartach, fajnie bylo, ale weekend odsypialam i mam stringi koronkowe z Koniakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.03.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 i mam stringi koronkowe z Koniakowa i Ty zdjęcia siewek chcesz tu wrzucać?! żartuję, oczywiście czekam na fotorelację z siania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dzięki Ci dobra kobieto!! A 'sieję po trzy' to znaczy każde nasionko w inny róg doniczki czy trzy razem, w szczypcie? Jak często to potem podlewać? Ma stać na słońcu? P.S. W Białym wciąż leży śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.03.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 hej Aga, sieje po 3 w rogach doniczek, bo 1-2 sadzonki pikuje w inne miejsce potem, a w doniczce zostawiam te najsilniejsza. Jaknie potrzebujesz tylu sadzonek, siej po 3 w "kupie", potem 2 slabsze wyrwij - w ej tsposob bedzie najsilniejsza na srodku doniczki. JA TE dodatkowe daje Tesciowej i zawoze na dzialke pod augustow podlewam jak wierzch ziemi przeschnie troche. i na poludniowy parapet:) powodzenia! karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziękuję Ci ślicznie za łopatologię Teraz wszystko jasne Kupiłam dziś malutkie doniczki w lidlu, ale z sianiem poczekam jeszcze parę dni - dziś w Białym nowa dostawa śniegu Coś czuję, że na wiosnę poczekamy jak zwykle trochę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ponownie dziękuję U mnie też na parapecie zielono się robi, a każdy listek cieszy Przeraża natomiast oczyszczanie ziemi pełnej potłuczonego szkła i tym podobnego dobra wychodzącego na wierzch nie wiadomo skąd.... (taką już mi nawieźli i wcale nie za darmo, niech ich...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 07.04.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam!!! Trafiłam tu z wątku Darcy... Mam pytanie dotyczące chesterfielda-jak się zachowuje ten flausz w codziennym użytkowaniu tzn. czy łatwo ten materiał utrzymać w czystości. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.04.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witaj, dosc trudno sie czysci, niestety... jak sie dobrudzi trzeba bedzie zdac sie na czlowieka z kaechrerem chyba...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 08.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzięki za odpowiedź!!! To muszę przemyśleć taką tapicerkę, bo przy moich łobuzach to non stop ze szmatką trzeba byłoby biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.04.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 wiem, wiem, wiem, ale podsyłam jako ciekawostkę http://allegro.pl/fotel-fotele-uszak-styl-patchworkowy-nowosc-i1553706523.html Pozdrawiam i melduję, że u mnie pięknie rośnie! Masakra ile radości może dać kolejny centymetr pomidora, choć przecież żadna w tym moja zasługa. No ale chodzę dumna jak paw i rozpowiadam, że mam rękę do roślin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.04.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aga a kysz! fotel super, takiego wlasnie szukalam 2-3 lata temu i nie bylo :/ troche zywsze kolory moglby miec - co jest do zrobienia wrr. no nic, na razie euro trzeba kupic na wakacje i mialam na Tajlandie zbierac a Ty mi tu wynajdujesz takie cuda dobrze wiedziec ze robia, moze za jakies pare wyplat/premii sie zastanowie powaznie widze ze Ciebie ogrodek tez wciagnal? teraz pada, necih podewa kupilam wczoraj sliwe japonska do ogrodu, musze ja dzisiaj wkopac, to staotnie owocowe drzewko jakie nam sie zmiesci pozdrowka! karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 15.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam, oj widzę ,że prace działkowe idą pełna parą.mnie jakoś nie ciągnie-może dlatego,że moja Mama uwielbia prace w ogródku i dla mnie nic nie zostaje.Choc ostatnio czytałam,że prace w ogródku działają antydepresyjnie i podnoszą poziom serotoniny(hormonu szczęścia) w organizmie.Takie działanie mają bakterie żyjące w ziemi,które wdychamy z powietrzem.Łoj,mam nadzieję,że nie zanudziłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts